Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 792
  • 220
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде там
айде аз пак да питам
майчета гледам продават се едни йогурти с разни плодове в по-големи кофички, дали са подходящи за децата  newsm78

skrech
тва за мъжО ти все едно аз съм го писала за моя, не си сама я виж колко много сме тука  Hug ........ мъже  ooooh!
аз като набера набера пък се сдърпаме и си кажа квот ми е на душата, след това помирясат нещата известен период и после пак и аз като SEM спирам някои облаги Wink
Шлябада
  Hug  bouquet за безцените съвети мъжете, децата и чистенето
Тианче   #Cussing out им болести пак ли са при вас беееее  #2gunfire, бързо да се оправя баткото  Hug
имаме си художничка в темата, а Дес  слагай найлоните върху ценните неща та да има детето свобода да твори  Heart Eyes, а за ноктите Ема няма никакви възражения аз и режа ноктите на ръцете и краката и броя 1 и т.н. а тя държи несесера и се кефи  Wink
Гале абе хапвай тортаза друго не мисли, малееее ако знаеш къв балон с торти имам над главата яде ми се та думи нямам, ей сега ометох една голяяяяяяяяма сусамка ама не е като торта  Crazy. Вече сън напълно съпричасна с твойто неспане, незнам каква е причината сега но от 2 нощи пак се будим почти на всеки час до към 6  ooooh! кофти работа и това си няма свикване

Ема е фен на две реклами и чуе ли и се почва едно танцуване и чудо, едната е на Caffeto /мила мамо/ а другата за Облаче ли бяло, иначе ТВ не гледа при нас той стои включен за фон, че в хола където играем няма друго звукоиздаващо средство Simple Smile

имам клипче на прохождането, но не мога да вляза в vbox да го кача ...........

лека и спокойна нощ мами  Hug

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 23:00 от renyto

# 166
# 167
Mи одеве забравих да кажа на Галето за притесненията относно изследванията на Ники.Предполагам че става дума за левкоцити(както и при нас).Предполагам има грешка,нашето педи каза че често им се привиждали такива.Прочете ли какво писах за Стефи на сестра ми?Същата история - ама на другият ден вече ги нямаше левкоцитите Thinking Няма да се шашкаш,всичко си му е наред на детето Hug
Мерги,права си мила,вземам си забележка Hug Просто напоследък май малко споменавам хората,лаконична и безинтересна съм Tired
Аз капя клеева тинктура,да,давам и витамин Ц през устата и носа,имуносимулиращият Герисан.Много се надявам този път да минем без кашлица и други екстри Peace

Мимиииии,браво на Боянчо,че е протичал(ох много се смях на това).Да го слушкаъ крачетата,а мама да има мноооооого здрави такива,че да го гони по цял ден! Hug

Лягам си мадами,утре в 6 сме на линия Tired

# 168
Минавам само набързо да кажа, че Боян и той взе че проходи.
Тооо по-скоро е "протича", че директно включва пета Mr. Green Mr. Green

Честитоооо smile3501 а ти толкова мързелив го изкарваше видя ли сега  Laughing Браво на Боби  Hug

Мерги, мерси за хубавите думи Heart Eyes

Hug и за Лучи

Ditta и аз му давам несесерчето да играе и режа на ръце, крака преди да се е усетил;-)

Ренка не съм взимала такива йогурти  33uu Вчера взех някакво детско кисело мляко на Сердика 3 % било ново Thinking

Васко от няколко дни отказва обяда, всичко друго (попара, елда, овесени и всякакви други ядки, плодове, кисело мляко,сирене, кашкавал,) яде с апетит. Не съм увеличавала закуската и си личи че е гладен, но сякаш че не му е вкусно това което му давам. Готвя по един и същи начин. Ако му подам хляб или нещо, което става от моята манджа го яде. Юлче имаш ли идеи?

# 169
ИИИ хахааа Мими - е., те тва си е новина бе! Честито и на вас проходили крачетата на Боян/ да не го стигате дано ...  hahaha Айде да ми да кажете точно как се пускат тези деца, аз гледам моето ми то имам чувството ,че никога няма да се пусне, какво ли не опитвам, давам му примамливи неща и съм на 1 крачка от него, стоя и протягам ръце да го хвана, ама той седне и пролази и после се изправи. Кво е това чудо, толкова ли не се сеща да прекрачи, бъзльоооо/  Crossing Arms  Инче вършее и с едържи и седи прав цял ден не му ли омръзва, аз ако бях щях да си ходя вече, Simple Smile хахаххахаа
Искам и Ники да ходи беееееее!
Мерги - оправяй сееее ! Гледах клипа, страшна сладурана е Габото, много красива стойка имате за кукли, как се прави, купено ли е или ти си го измислила или си има специални неща за такива висящи кукли да седят? Ама как попитах,дали ще ме разбере някой Simple Smile?
Рени - незнам за кои йогурти говориш точно, аз му взимах едни плодови млекца на Бор Чвор, много вкусни.Ядеше си с апетит дечкото мамино.
ООО Дес - дано, утре ще правим нови изследвания/урина само/, дано си права, ужас... Simple Smile Благодаря ти Simple Smile
Личло - Ники отдавна вече не се кефи на пюрета или до болка омръзналите му вкусове, често го лъжа като подложа в устата си лъжицата му и после му го дам, тогава го яде с апетит., събота и неделя виждам зор, яде много нашата храна, просто всичко готвим и да става за него

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 23:18 от Galaxy_26

# 170
Айде пак...
Рени,според мен всеки си действа по собствена преценка за млеката.Моите ядат Данонино,нямам скрупули,не го правят нон стоп.То всяко нещо си има и плюсове и минуси,ама....Ми де да знам,не те ориентирам кой знае колко,но това е моето мнение Peace

Лиле,и Вяра така ми беше.Много бързо отказа бебшко-детската храна исе насочи към нашите манджички.Не че яде кой знае колко,ама гризва понякога.

# 171
Рени,аз съм взимала едни йогурти на Мегле,Габи го хареса и не сме имали проблем,иначе и ние от около месец ядем детско кисело мляко"Сердика",аз не виждам особена разлика,ама то Габи и не яде много мляко.
Мими,браво на Боянски,дупе да ти е яко сега  Mr. Green има да си тичаааааате  Laughing
Лилчо,и Габи ми отказва храната ,която трябва да яде и начина по  който аз съм решила да я храня,ето тази вечер не пожела да си изяде супата от кухнята,аз си сготвих супа топчета и и сипах и на нея,не... трябва в моята купа да бърка и да яде супа с ръце  ooooh! Ще минаваме на кебапчета,поне ще ръфат яко  Crazy Аз мисля,че понякога просто не им се яде това което им предлагаме,на обяд например и давам основното,хапва но без апетит,две три-пет лъжици и по едно време се дотътри до бурканчето с десерта и ми сочи...Ъъъъ-ъъъ,дадох и кремчето и го омете с кеф,ами сладко му се хапвало на детето.
Дес,никак не е било забележка,не си и длъжна да ни отразяваш,ама пък мен от мнооооооого време не си  Mr. Green та затова  Hug

# 172
Честити ходещи крачета на Емата и Боянчо!

Мерги изгледах клипчето! Изглежда вие с Дита си отглеждате бъдещи художнички Flutter да пораснат големи много талантливи Hug Бързо оздравяване Hug
Лилчо верно доста се поизгуби ти newsm78
Гале ти сега с тая пица знаеш ли какво ми причини и на мен eat Не,че тая вечер не похапнах доста,даже направо прекалих със свинското и винското,ама някой път може и така Mr. Green
Медхен пак си много телеграфна,пиши повече де Crossing Arms
Цеце утре на отчет да се похвалиш Peace

Да си похваля и аз дъщеричката-вече знае къде и крачето и показва,ушите и нослето също,пляска с ръчички при "браво" Heart Eyes иии..още имаше,ама сега забравих Mr. Green
Обаче пак заспа с 300 зора и рев Outta Joint,ама просто залита,толкова и се спи..денска спа по-малко от час и пак няма умора бе,защо така?
Ще опитам да кача снимки от нашия РД,ако се разберем със снимка.бг. То не,че сме много за снимка де,нито сме толкова хубави,нито беше много весело,ама да се отчетем де.
 ооооо...5 нови отговора #Crazy

# 173
Качих и свеки Twisted Evil да я видите Twisted Evil
Рени аз давам също като Дес Данонино Peace,пък и магнитчетата са интересни Wink
Ивче и тя взе да накашля нещо Sad,дадох и Стодал-в тоя ватър май не трябваше да излизаме Thinking

# 174
Айде да ми да кажете точно как се пускат тези деца, аз гледам моето ми то имам чувството ,че никога няма да се пусне, какво ли не опитвам, давам му примамливи неща и съм на 1 крачка от него, стоя и протягам ръце да го хвана, ама той седне и пролази и после се изправи. Кво е това чудо, толкова ли не се сеща да прекрачи, бъзльоооо/  Crossing Arms 

Хмммм Гале.... ooooh! ooooh! незнам ще питам детегледачката  Mr. Green Mr. Green, но вчера сутринта не даваше индикации до поне месец да се пусне, а вечерта ме посрешнаха ходейки.....

# 175
Уф,пак съм аз
Абе това дете какво го мъчи според вас? Дупи се,мрънка,мята се насън-как да и помогна? Особено като не знам какво и е? То най-подходящото обяснение са зъби,ама надали,че петия вече се показа и друг така на зор не виждам Tired
То тъй и тъй сама ще си говоря,ама да ви се похваля,че съм почти блондинка вече-ама натурално руса,че вече платинена не ща.Притеснявам се,обаче,че като си измия оше веднъж косата и отдолу ще "блесне"лисичия ми цвят Whistling Та..такива неща Rolling Eyes

# 176
  • София
Мацки, тази сутрин, докато сладко съм спяла, Коце измил съдовете, минал с прахосмукачката(което не знам как е станало без да разбера  newsm78 ) и измил пода  Heart Eyes . Звъннах му да го питам дали има други симптоми - температура, гадене ...  Mr. Green Само дето не е разбрал смисъла на това, което му мърморех  Crossing Arms Аз не искам да ми чисти, а да си седи повече вкъщи, да се занимава с детето докато аз си оправям. А сега какво излезе  ooooh! не стига, че по сто часа е на работа, ами и моята работа върши, а аз по цял ден обикалям на четири крака холната масичка и се плезя на Митко. Представям си какво би си помислила свекървата  Laughing Тъпа работа  Angry хич не ми беше такава идеята, сега аз излизам крива Crossing Arms .
 Аз останах с впечатлението, че и вие си помислихте, че искам Коце да ми помага в домакинството, ама не е така. Искам хлапето да гледа  Simple Smile .

Оказа се, че в ГБ няма ясли, и този вариант отпада, което значи, че със сигурност няма да започвам работа.

Митко много добре знае къде пари и сам се пази. Въобще не се налага да му "НЕ"кам или да го дърпам. Много е смешен, като се опитва да се провре между масления радиатор и леглото. Прави такива едни чупки  Heart Eyes ,за да не се пипне, но се промушва и като усети, че е минал бързо се затичва, сякаш да избяга от топлото  Heart Eyes Обаче не стоят така нещата с негорещите предмети  Tired

Роси, Митко става по-късно сутрин, но аз просто не се виждам да ставам по-рано от него. Малко съм поспалива  Blush Е, ако съм тая работливка винаги ще намеря време да изчистя, но някак си ми се ще да впрегна и Коце в отглеждането на детето. Смятам, че ако намали работата за сметка на детето, ще е по добре и за тримата.
СЕМ, е моя е по-издръжлив. И да спирам сексчето, той търпи  Whistling
Юлче, нямам приятелки, които да имат свободно време  Simple Smile . Ти ме хвърли в размисъл с тия пердета  Thinking ВЕрно, че събират прах, ама нали правят по-уютно пък. А и джамците ни са такива едни грозноватички. Сега изглеждат голи. Може после да ги снимам и ако кажете, че на вас не ви седи голо, ще си помисля дали да настоявам за тях  newsm78
 За възпитанието дето пишеш, аз съм вери съгласна с теб.
 А Дани при вас ли спи? Баткото как приема това? Той(баткото) при вас ли е спал преди да се появи Дани?
Жу, Хапсурд е Коце да пусне чужд човек вкъщи, когато ни няма. За това не можем и детегледачка да вземем.
Гале, и Моят хлапак ми посяга да ме шамаросва, когато е кисел. А когато го тупна по ръчичките, за да не пипа нещо непозволено, ме поглежда на въпреки и два пъти по-бързо и яростно сграбчва забраненото нещо. Келеши, дето викаш. Кога ли ще дойде моментът, когато ще търпят на бой  Mr. Green
Тали, ама ти сериозно ли  Shocked ? Сутрин и вечер чистиш, и с прахосмукачка минаваш всеки ден, и дете гледаш, и на работа ходиш  #Crazy !??? ВеднЪГ те номинирам за чистница на ноемврийките! Е, ние си говорим по въпроса с Коце и той казва, че не може да намали работата, защото няма да успеем да се справим с парите, а нали ви казах, че моето хлапе никой не ще да го гледа и аз няма как да работя. Ясли в ГБ няма, а Коце го наплашили колегите му, че детегледачките се отнасяли зле с децата и така.
Валенсия, и Коце ми е говорел няколко пъти за разликата в заплатите. Вика:" ако искаш аз ще гледам детето, пък ти ходи да работиш, да видя дали ще докараш толкова пари."  Crossing Arms
Снимке, съгласна съм с теб за разпределянето на длъжностите,ако питаш Коце и той ще каже, че е съгласен, но когато ходех на работа аз си вършех всичко вкъщи, защото той получава повече пари, което значи, че аз трябва да изравня разликата като домакинствам  Crossing Arms . Ще видим какво ще стане като пак се върна на работа, но вече имаме и дете  Naughty .
Дитта, ноктите на краката ги режа много рядко и с много мъка + помощ от Коце. И процедурата е бавна, защото става между забавленията. А ноктите на ръцете, ако щеш ми вярвай, но не ги режа. Те сами се чупят и забелязах, че винаги се чупят, като отрязани. Странна работа. Всеки път си викам"Хайде утре ще ги резна" и накрая те се счупват.
Маруся, е аз добре ще изляза навън ужким по работа, ама какво ще правя сама на тоя студ и в тъмницата  hahaha Предпочитам да си гледам детето, ама на топло.
Сладур, и ти си права. Нали по-старите хора викат:"Докато децата искат да се гушкат, бягаме от тях, после ги търсим, а те бягат от нас". Ми ще си се гушим с Митко, пък ще дойде моментът да започна и аз работа. Това последното ли е свекървата? А предпоследната дама коя е?
Верик, нали моя още не ходи, толкова ми е интересно да гледам твоето клипче с ходещата принцеса. Тя е като изтребител направо.
Рени, Мими честити проходили крачета!
Лилчо,  smile3501 аплодисменти за мъжа ти!
Мерги, това бебешкия рай ли е у вас?  Party

Само при мен ли часът на публикациите не е верен или във форума е проблема?

# 177
Мацки, дойде ред и за нашият рожден ден. Като гледам Мариян май е на края на опашката от наборчетата, най-малък. Тия дни по цял ден приготовления за РД-то, търсихме тоалети и в общи линии за форум не остана време.
Утре съм си "причинила" детско парти у дома с много деца. Simple Smile Убедена съм, че ще бъде супер сладурско и забавно с много щъкащи дечица навсякъде.  Heart Eyes Какво по-хубаво от това!
И понеже не съм сигурна утре как ще съм с времето, предпочитам сега да си ви оставя почерпката, да може като се събудите да са ви сервирани софрите Simple Smile

, ,

След толкова много поздрави и честитки от близо два месеца на сам, едва днес усещам с цялата си същност силата на днешния ден! Толкова специален, толкова щастлив и незабравим. Днес осъзнавам, че това е празник не само на детето а и на човекът който го е създал! Много ми е мило и съм изключително щастлива. Трудно е да изразя с думи, това което е в сърцето ми. Щастлива съм, че открих вас, че съм част от вас и че бяхме заедно толкова време. Всеки път го усещам като щастлив край на филм. Не след дълго разбирам, че има продължение. Чувствах се така малко преди да родя, когато искахте да се прехвърляме в Родени2007, така се чувствам и сега, ... но вече знам че има продължение Wink Е ми ... това е! Всяка от вас го е изпитала и го чувства толкова силно колкото и аз.  Heart Eyes

Честит рожден ден, също така на Георги и Алина, както и на техните майки! Живи и здрави дечица, а за щастливите майки   bouquet .  Heart Eyes

# 178
Като прочетох за приятелката на Мерги, се сетих, че възпитанието на децата в Япония започвало на пет годишна възраст.
А всички знаем колко дисциплинирана нация са японците.
До пет години се отнасяли с детето като с цар. Позволено му е всичко.
От пет до петнайсет годишна възраст обаче, започват да се отнасят с него като с роб.  Започва да му налагат абсолютно строга система от правила и ограничения, на които е невъзможно да не се подчини.
И след петнайсет годишна възраст, вече се отнасяли с него като с равен. Смята се, че на тази възраст то вече е възрастен човек, който е усвоил задължения си и безпрекусловно се подчинява на правилата.
Освен това, като знаем, японците се подчиняват и на строга йерархия. Специално за децата в семейството, по-голямото дете винаги има повече права, но също така и повече задължения.
Това само като любопитен факт. Явно дава резултати в Япония, но е неприложимо за нас.
Аз също казвам строго "не", дърпам и не отвличам вниманието, освен ако не ревне. Защото напоследък Елица се проявява като малко инатче и се опитва да проявява  "характер". Кака й не е правила опити да се налага в тази възраст и никога не се тръшкала, та нямам опит в тази насока  Rolling Eyes
Това само за опасни ситуации /като опити за бъркане в контакти, пипане стъклото на фурната, блъскане по витрини и т.н./
Иначе разрешавам доста неща.  Blush
И макар да не одобрявам боя, като възпитателно средство, мисля си дали няма да я шляпна по памперса или ръцете в подобна ситуация  Embarassed, за да я отрезвя, ако не разбира от дума  Rolling Eyes
Примерно, не мога да я оставя, да се лепне на горещата фурна, за да се научи да не пипа там, но как да й обясня с думи прости, колко е опасно. /ако съм опитвала и тя въпреки всичко, не разбира/
Или, ако я сваря да надига шише, примерно и не дай Боже, с шампоан или веро. Ами ще я ошляпам сигурно, честно ви казвам  Crazy Говоря само за опасни ситуации, подчертавам.
Но засега одържаме фронта. Надявам се, ще я направим човек само с приказки  Crazy Ограничавам достъпа или обезопасявам опасните зони и очите на четири и така.
Рени, незнам за какви точно йогурти говориш. На Елица не давам все още храни с много консерванти, оцветители, стабилизатори и т.н.
Засега взимам само от бебешките йогурти, като се надявам наистина да са натурални.
По-натътък ще й правя кисело мляко с плод. Не че млякото е много истинско, но поне плода в него да е такъв /и пресен/  hahaha
Иначе като поотраснат малко, не може от всичко да се ограничава, защото ефекта е обратен.
сладурка, да не би да е много топло в стаята? Щом се мята насън може да й е горещо.
Честито ти преминаване в отбора на блондинките! И дано стопирате разболяването със Стодала!
А коя е свеки - русата жена или другата?
Дес, бързо оздравяване и на Хриска!
Мими, честити ходещи крачета и на Боян! Бяга, а?  Laughing Ами той е можел да ходи и го е примързявало, та ви е заблуждавал  Mr. Green
Дита, Мерги, браво на малките художнички! Ами ще рисуват из вкъщи я, нали са творчески личности, изкуство създават децата  Laughing
Айде, като една шопинг маниачка да ви светна на една благина - http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1413790
Моливчето се пълни с вода и се рисува с него само по килимчето. където и другаде да драска, водата не цапаааааааааа.
За съжаление, не съм го виждала в България /а може и да го има/, но не пречи да се поръча. Аз поръчах такова за племенника ми. И за Елица  Blush Нищо, че тя все още, само прави опити да си набута химикала в гърлото  Sick
Хайде, лека нощ, защото тази вечер се олях  #Crazy то трябва "добро утро" да ви казвам.
Я, два нови отговора.
Като съмне  Mr. Green ще чета, че Скреч е изписала една страница  Laughing
На Мариян бързо да честитя и да му пожелая много здраве, а утре пак  Wink

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 02:07 от арабела

# 179
  • Pierrefonds, CA

Честит Рожден Ден на Алина, Maриян и Георги ! Здрави и послушни да са !

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 06:02 от E&M

Общи условия

Активация на акаунт