Чакаме те с нетърпение, Дядо Коледа - Юнските деца 2004

• 40 248
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Лили, стискаме палци всичко да мине по план и да се радваш в събота на твоята принцеса   bouquet Hug Praynig!!!!

И да ни забравиш да си похвалиш   bouquet Hug  bouquet!!!!

Как минаха празниците? Жожи 4 пъти получава подаръци/само на бъдни вечер получи 5-6 трансформърса и куп други неща/ и вече се притеснявам че ще го разглезиме много това дете..... Той едва ли не очаква постоянно да получава по нещо /дори само едно шоколадово яйце да е/. Сестра ми като се прибира от Лондон и той от вратата я пита какво му носи. Вие как се справяте с постоянното мрънкане за нова играчка?

Стаси, мисля че не съм ти честитила новия член на семейството   bouquet Hug- ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА И ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ И ГОРДОСТ!!!!!!!!!!

# 166
  • София
Здравейте мацки,честита коледа и весело посрещане на Нова година,бъдете винаги щастливи

Ние си изкарахме нормално само с домашните-свекър и свекърва,за Нова година си отиваме при майка ми и силно се надявам да си изкараме още по-хубаво,след 12 часа мислим да забегнем на дискотека да поразкърша старите кокали,че те вече не помнят какво е танц Joy
Малкия обаче ми се разболя,запушен му е носа и не може да диша,съответно не може да спи и нощно време е ужас Sad Дано само се оправи до Нова година,че и диското ще го видя през крив макарон.

Лилиииииии има ли бебче вече????

# 167
  • Стара Загора
Момичета нашата Лили си има малка принцеска  3800 гр., 52 см казва се Анна. Нека бъде живо и здраво дете, да расте щастливо и да радва всички около нея, а на мама бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!!! 261uu

# 168
Момичета нашата Лили си има малка принцеска  3800 гр., 52 см казва се Анна. Нека бъде живо и здраво дете, да расте щастливо и да радва всички около нея, а на мама бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!!! 261uu
Честита да и е куклата, браво, най-после  bouquet  bouquet  bouquet
Честита Коледа на всички, много здраве, радост и късмет пожелавам Hug
При мен нещата минаха, операцията се оказа малко по-сложна (незнайното нещо в корема се оказа някаква съединителна тъкън м/у коремната стена и мускулите и не се оказа толкова малка колкото мислехме), но всичко мина! Махнаха и кистата, защото така и така стигнали дотам...
Още се възстановявам, но ще се оправя Peace
Децата получиха мнооого подаръци и сега тук е лудница #Crazy

# 169
  • София/Сливен
Привет, момичета от мен! Аз днес съм на работа и реших да ви надникна.

Честита малка рожба на Лили! Да е жива и здрава и всички да са много щастливи!

diancheto, радвам се че при теб вече всичко е наред. Бързо възстановяване!

При нас още не са раздадени всички подаръци. Когато си отидем в София след Нова година, дядо Коледа и от там ще е минал. Подаръците от нас с тати не ги нося, че колата вече не побира всичко. Затова дядо Коледа минава и през София, докато ни няма. А Велина получи розово бебе с памперс и биберон и гърне. Лошото е че няма бананова каша, но бабиния дядо Коледа не може да отдели толкова пари за Бейби Аморе. Това пие вода и пишка, но не яде.
При другите бабини получи кошара за бебето. Когато разви пакета и видя картинката на кутията, възкликна: Точно това исках.... и след малко: Чак ме заболя сърцето, много съм щастлива. А ако знае че в София я чака количка за бебето, трябва да припадне.
Има и прахосмукачка - от сестра ми. А пералнята е от рождения и ден - трябва и нея да вземем към София. Направо си подреди цяло домакинство. Искаше и микровълнова, но нея отложи за другия рожден ден.
Покрай тези има и един куп дреболии, с които се занимават повече отколкото с основните подаръци.
На мен големия ми е проблема - не си харесва подаръците, умрях от срам пред бабите. Още повече, че аз го купих единия - от едната баба (йоника - доста голяма). Днес трябва да търся батерии за микроскопа, на него е фен (помогнах на  сестра ми при избора, поне него улучих). От другата баба уоки-токи стои захвърлено на най-високия рафт, но пък играе с пумпалите. Най-си харесва дървения меч, дето е без пари - дърводелеца му го издялкал между другото.

Ееее, колко много изписах...

# 170
Meги, браво че поне малката си е харесала подаръците, че чак сърцето я заболяло hahaha
Ние миналата Коледа се оборудвахме с цяло домакинство а бебета има мнооого, но вече не са и интересни  и само ги подмятам, на тема Барби сме. Та мисля бебетата и количката за кукли да ги занеса в детската, тя се съгласи Peace

# 171
  • София/Сливен
diancheto, аз пък се радвам, че вече поиска бебе. Досега играеше с камиони и коли, стоежи и т.н., заедно с батко си. Oтпреди 2 години има една торба Барбита - може би към 20. Сплела съм им косите, да не се рошат и съм ги напъхала в един дълбок шкаф. Все ще им дойде времето. Сега ще слагаме памперси.
Тя всъщност имаше една кукла с коса, доста голяма, че и тежка... трудно я носи. Затова си поиска бебе с гола глава. Имаше и една кукла бебе (с гола глава), но пък на него много лесно му пада главата и се тръкулва под масата... и е малко зловещо. Мислех да я залепя - няма да се върти, но пък и няма да пада

# 172
Ихааааа,хубав подарък ! newsm44Лилииииии,чакаме включване като ви изпишат и снимки на бебчооооо!

Дианче,тъкмо видях че вече си в кюто. HugРадвам се че операцията е минала успешно!  love001

И ние получихме много подаръци,но сега нямам много време да пиша.Ще си наваксам след празниците. Mr. Green

# 173
Здравейте от мен. Първо да честитя на всички празниците на всички ви. Отдавна не съм се включвала тук. Но вече ще го правя по често. Честито на Лили.Пожелавам и всичко най-хубаво. Това е засега от мен.

# 174
  • София
ЛИЛИ, ЧЕСТИТА ТИ ДЕВОЙКА!!!!! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАСТЕ УСМИХНАТА, ЧАРОВНА И ПРЕКРАСНА!!!!!!!!!!!!

Дианче, бързо възстановяване!!!!

Весело посрещане на новата година на всички   bouquet Hug  bouquet!!!

# 175
Moмичета, весело посрещане на Новата година, нека е мирна и щастлива, много късмет и хубави емоции да донесе на всички Ви!  bouquet

Меги, при нас е обратното, малкия играе на кака си с куклите hahaha

Мерси на всички Hug

# 176
Момичета,да ви е честита Новата година!
            Да бъде успешна и да ви донесе само радости! Hug Heart Eyes

# 177
  • Стара Загора
Маслинка, лед, мартини - наздраве!
За много години! Весели, здрави, засмяни,
и цяла година пияни, но не от домашна ракия - а от любовна магия!!!
Честита Нова 2009 година!!!

# 178
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА. НЕКА Е СПОРНА ЩАСТЛИВА И ПЪЛНА САМО С ДОБРИ ЕМОЦИИ.
 ДА СА НИ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ВЕЧЕ ПООТРАСНАЛИТЕ НИ МАЙМУНКИ.

# 179
  • София
Честита да е Новата 2009 Година!
Мили Юнски дечица и майки, татковци , братчета , сестрички   Grinning  бъдете много здрави, много щастливи , усмихнати, весели , обичани!!!

А нашите дечица са наистина "маймунки" - родени са в годината на маймуната 2004 Grinning Hug

На Лили   Hug  и Анна специални прегръдки и целувки!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт