Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 029
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • somewhere over the rainbow
Пепи, вярно, че изборът е огромен, но аз и думичка немски не знам. Изобщо не мога да се ориентирам къде какво да търся Confused

PP.Ей такава печка ми харесва, че Даяна готвачка го раздава напоследък... За съжаление от тук не може да се поръчва за Бг.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 22:48 от N_A_N™

# 136
  • Варна
Здравейте мацки.

Иси,много грозно така да те съкратят.Още повече ,че идват празници.Дано по-скоро си намериш работа и болестите да останат в тази година.

Жоржи,честито ви возило,безаварийно каране ви пожелавам. newsm01

Ох и аз съм в затруднение какво да купя на малките,то и каката ми е трудна.
С тези реклами по Джетикс ,дъщеря ми какво ли не си поръча.Едно от нещата е това-http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.900.Ама много  е скъпо.А и в къщи е пълно с какво ли не .Фритюрник,печка ,микровълнова,ел.кана...май само пералня си нямаме.Нани ,кажи колко горе долу струва пералнята.

Утре смятам да мина през Хиполенд да видя какво е положението там.

# 137
 Hug
Ели, последно решихме да не се прибираме сега. Crazy

Иска, много неприятно с работата. Close Точно преди празниците...ухх гадове. Желая ти скоро да си намериш по-добра работа, а болестите да останат зад гърба ти! Hug Как са децата? Баткото как е с училището, а Валери май не го пуска на ясла доколкото си спомням, или греша?

Пепи, хубави подаръци си избрала за Вяра. И сайтовете с играчки са хубави. Аз поръчах от Ла редут една жилетка, и към нея ще ми дадат подарък Палто. Другата седмица като пристигне ще ги снимам да се похваля. Party
Иначе играчки не съм поръчвала досега, защото тук има всичко, цените са малко по-високи, но пък другата седмица започват големите намаления, и пак не си заслужава поръчката. Иска ми се да направя подаръци на дечицата на 2 мой приятелки, но доставката до Бг е много скъпа и се отказах. Ще бъде като се приберем някой път.

И аз писах писмо на моят Дядо Коледа, в събота ще получа пърият си подарък, а за втория ще видя дали ще ме огрее. Whistling

# 138
Благодаря ви момичета.Аз имах Коледно настроение макар и болестите ,но сега нещо ми се скапа. Рони баткото не е спрял да кашля ,но иначе в училище е добре бих казала мног добре дори вчера с баща си решаваха задачи с едно неизвестно  #Crazy и честно казано не му се упряха. скоро правиха контролна по родна реч диктовка и моя е едно от трите деца без нито една грешка. Валери по-принцип го гледа майка ми дори се записа в програмата за гледане на дете до 3г. След като ме съкратиха една седмица след това Валери пак вдигна Т и не сме спряли да ходим по доктори направо ми се измъчи детето.Аз на Дядо Коледа си пожелах само здраве нищо друго.За децата не знам какво ще копувам на Валери нещо с колата Макуин ,защото само това ни вълнува ,а за Марти ми е бедна фантазията все още иска играчки аз пък не искам ,а някаква игра може би Монополи или нещо подобно ,но не знам дали ще го хареса. Сега пак се занимавам с направата на календари за да мога да не мисля лошо. Лек ден за сега .  bouquet

# 139
  • Варна
 Hug
Благодаря ви момичета за милите думи Heart Eyes.Колата ще е само за мен Crazy
Не съм си я поръчвала на Дядо Коледа,даже не съм се и надявала че ще ме огрее Mr. Green.На дядо Коледа и аз съм поръчала само здраве,то е най-важното Peace

Иси,съжалявам че така е станало с теб Hug.Но е за добро да знаеш,по хубава работа ще си намериш  bouquet
И ние сме на тема Маккуин,но Друндела му вика Матю Laughing.отначало объркахме името и така си остана ooooh!
Пепи,наистина много хубави нещо има в тези сайтове,но моят немски е под всякаква критика Blush

Отивам да взема Друндела от ясла Wink

# 140
  • somewhere over the rainbow
"Дядо мили Коледе, неси Даянка подак, тото ного суша. Пачка!" Такова писмо пише нащо момиче. За неразбралите: "Мили Дядо Коледа, донеси на Даянка подарък, защото много слуша. Прахосмукачка!"

В тоя ред на мисли, ето на тоя сайт попаднах http://www.vegatoys.com/ Изборът е голям, цените сносни, а доставката - безплатна Wink
Това харесах за 3-годишното момченце на братовчед ми: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3418 За Дая още избирам.

# 141
Сузи, пералнята струва някъде към 24-25лв. Взехме я от Метро, но има подобни и в Хиполенд.
Снимах я, да я видиш. След нея има и снимки на сервиза за чай и касовия апарат за племенниците.: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&pid=9221758

Ох, да ви се оплача, днес цял ден ми е лошо, вие ми се свят, та чак ми се догажда. И гърлото започна да ме драска, дано не съм гепила нещо от Дани или някое друго вирусче. Tired

Ели, браво, че си украсила. Ние още се туткаме. Я кажи Юл как реагира. Peace
Нан Ти май не си разбрала Дая какво иска, според мен не е прахосмукачка, а истинска пачка. Laughing

# 142
  • Варна

Добро утро Hug

Айде по кафенце,чисто и ободряващо Wink

Нанни,как си днес?дано не е някой вирус Praynig
Нан,този магазин го има във Варна.много е голям,обаче продавачките са много смотани и не ходя там. Naughty направо не се траят...сайтът обаче не ми се отваря от няколко дни newsm78.и покрай миналата Нова година беше така

Аз пък като питам Друндела какво иска от дядо Коледа,нищо не казва Thinking.той му вика и дядо Коледа и дядо Мраз Confused,обеснявам аз че е само един ама...

Момичета имам една много голяма молба към вас.знам че ще ми помогнете Hug
Сигурно си спомняте,споделяла съм ви че Димитър много ака в гащите. Имам предвид че само там ака.всичко разбира,знае че се ака в тоалетната,като се наака се пита"защо не каза ако" Rolling Eyes.В яслата като го накарат да ака,започвал да плаче....и те го остовят да не се травмира.той се стиска до вкъщи и като се върне вечерта се изаква в гащите в някой ъгъл Confused.ако го усетя че ще ака и му кажа  да отиваме до тоалетната се дърпа като магаре и се пъне и си ака.ако насила го накарам да отидем да акаме,се скиска и не се изаква.преди седмица 2 часа го държахме,защото видяхме че много му се ака,е нищо не направи.гледате в очите и си ака детето.пъне се там ,почервенява и така.чак запек си докара от това стискане.може ли само вечер да ака???Направо незнам,какво стискане е.ами то с извинение като ти дойде зора,как да се стискаш,аз не го разбирам това???и с добро опитахме,постоянно му се обяснява,обаче не и не.и бой яде,все му е тая....обаче като се наака,само мен търси да го мия,от баща му го е страх.и така....
Моля ви дайте съвет какво да правя.Половин година стана вече,една и съща история Tired
Да не говорим за бълнуването вечер и това че иска да спи само с баща си...това е една друго тема Crossing Arms

Някой ако има на Спок книгата ,да каже какво пише в тези случай.всичко съм готова да опитам,само да се успокои детето Tired

Чакам с нетърпение вашите коментари  bouquet

# 143
Добро утро и от мен!  Hug

Жоржи, месри за кафето. Ох, какво да ти кажа, няма да мога да ти помогна сигурно, защото при нас този проблем беше за около 1-2 седмици. Когато реших да я оставям вече с гащи и Гергана започна да ака в тях. Пишкаше в гърнето без проблем. След първите 2-3 пъти, реших че не е готова и започнах да слагам памперс-гащи, за да не се тормозя. След няколко дни сама дойде и ми каза, че иска гащи и вече няма да ака в тях. И така от тогава до сега сме нямали проблеми. Между другото купих детска седалка за тоалетната като си мислех, че така по-бързо ще реши, че тази работа не се върши в гащите. Сега като се замисля можехме да минем без нея, защото използва предимно гърнето.
Дано решите скоро този проблем!  Hug

# 144
  • Варна
...Между другото купих детска седалка за тоалетната като си мислех, че така по-бързо ще реши, че тази работа не се върши в гащите. Сега като се замисля можехме да минем без нея, защото използва предимно гърнето.

А Димитър пиша само на тоалетната,на седалката,де.гърнето не го ще Rolling Eyes.
Сега ще го уча да пиша прав...искаше ми се с акането да се оправим първо и после да го уча ooooh!

# 145
  • Варна
Нани,благодаря ти .Има много перални по магазините ,но ме заинтригува това че прави мехурчета ще погледна в Хипото. Peace
А за гърлото на мен много ми помага Хомеожен и става за теб.Щях да ти предложа Проповит С ,но той не става за бременни .

Жоржи ,неакането в гащите го  постигнах с бой  Embarassed.Колкото и да звучи лошо,но само това помогна.Един ден се беше омазала до ушите и на мен ми падна пердето.От следващия ден започна да ака само в гърнето.Става въпрос за дъщеря ми.С Жорко съм нямала този проблем.
Жоржи ако намеря книгата ще споделя какво пише.
А тази статия чела ли си - http://www.biberonbg.com/info/garne.htm

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 09:38 от suzi_a

# 146
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ох спасението ми ,глътка въздух,кафе  Flutter

Какво си правите

Юл пак и взехме стерилна урина да видим нещо се напикава по много пъти на ден,и пак се чеше,вчера педиатърката ми даде сапунче на себа мед рекламно,с него да я мия след всяко акане,вие миете ли ги там със сапун?Но този е хубав де, някъв специален,аз до сега не я миех с нищо ама май трябвало newsm78

После ще ви покажа  какво правя Mr. Green Joy

# 147
Здравейте! Simple Smile

Нани, как си днес? Дано е било моментно неразположение!

Джорджи, не знам какво да ти кажа. Освен да те подкрепя и да ти пожелая скорошно излизане от тази ситуация. Hug
Имам тук една хубава книжка "Изкуството да бъдеш родител", ще погледна какво пише в нея по въпроса.

Ели, мия Ема след всяко акане със гел за тяло на А-Дерм. Хубаво е да я миеш със нещо си, не знам дали сапуна е най-подходходящ.

Иси, бързо да се оправя Валери. Praynig Браво на Марти за училището.

Нан, голяма бъбривка е Дая.

Тук пак вали, дано поспре по някое време да се разходим малко. Абе какви са тези температури в Бг? Снощи чух по новините, май в Търново казаха, че било 26 градуса. Shocked

# 148
Здравейте Hug
Аз останах малко самочка че мъжа ми взе двете деца и отидоха в парка.От понеделник Дени тръгва на ясла и ще имам повече време за писане GrinningУтре ще ходим в Мола на Стамболийски на тържество с дядо Коледа Simple Smile

# 149
  • Варна
Привет!
Иси  Hug! Много е гадно това, което ти се е случило! Пожелавам ти да си намериш после по-доходна работа Hug!
Рони и аз съм като теб - непрекъснато си сменям мнението - един ден искам едно, в следващия нещо съвсем друго..... Много съм непостоянна Embarassed .
Ели на една приятелка детето така започна много на често да пиша. Ходиха на какви ли не д-ри - изследваха бъбреци и т.т. Накрая заведоха детенце на невролог и се оказа, че честото пишкане е на нервна почва. Пи някакво сиропче и се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт