PP.Ей такава печка ми харесва, че Даяна готвачка го раздава напоследък... За съжаление от тук не може да се поръчва за Бг.

Точно преди празниците...ухх гадове. Желая ти скоро да си намериш по-добра работа, а болестите да останат зад гърба ти!
Как са децата? Баткото как е с училището, а Валери май не го пуска на ясла доколкото си спомням, или греша?

и честно казано не му се упряха. скоро правиха контролна по родна реч диктовка и моя е едно от трите деца без нито една грешка. Валери по-принцип го гледа майка ми дори се записа в програмата за гледане на дете до 3г. След като ме съкратиха една седмица след това Валери пак вдигна Т и не сме спряли да ходим по доктори направо ми се измъчи детето.Аз на Дядо Коледа си пожелах само здраве нищо друго.За децата не знам какво ще копувам на Валери нещо с колата Макуин ,защото само това ни вълнува ,а за Марти ми е бедна фантазията все още иска играчки аз пък не искам ,а някаква игра може би Монополи или нещо подобно ,но не знам дали ще го хареса. Сега пак се занимавам с направата на календари за да мога да не мисля лошо. Лек ден за сега .

.Колата ще е само за мен 

.Но е за добро да знаеш,по хубава работа ще си намериш 

направо не се траят...сайтът обаче не ми се отваря от няколко дни
.и покрай миналата Нова година беше така
.той му вика и дядо Коледа и дядо Мраз 

Браво на Марти за училището.
! Много е гадно това, което ти се е случило! Пожелавам ти да си намериш после по-доходна работа
!Препоръчани теми