Днес Гоги го пратих на училище. Дано да го е изкарал като мен само за един ден вируса.

Аз нали съм си в къщи си се чудя каква кулинарна чудесия да сготвя.
Май ще направя тренинг за коледни сладки

Рони да каже как е във франция,май и там,като тука 

И аз съм решила от много време да редуцирам тези прятелстваи да общувам дори само с двама -трима,но да знам,че става дума за некомерсиални отношения и искрено приятелство.Имам една такава,която само като звънне и знам,че й трябвам да й свърша/естествено безвъзмздно/някоя работа и онзи ден я порязах жестоко,като й го изкмнтирах в прав текст,че ме търси само като има зор.
Кога стигнахте до 2 стр? значи можем да изпишем старата тема до 20 стр,от обяснението което е дала Нанни,ако искате там да попишем малко или пък да не се объркаме де да знам
нищо на лице то многото пари
Тиция как са хонорарите приблизително знаеш ли,ако може да се казват де????)
Много съм скептично настроена,а тя пък обратно
но то беше преди 2 дена де,сега аз като сложа ръка на гърдите и се усеща свирене

Гали е по-добре,кашля само като стане от сън.Сополки обаче имаме още.На лекар не сме ходили
Аз обаче кашлям като магаре и аз с нищо не се лекувам,много съм несериозна.Само чай с мед пия засега..

Гледай си детето,радвай се на живота и на хубавото си семейство,а всичко останало да върви по дяволите.