Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 000
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Деси, това и аз съм го чела преди известно време. Има много истина в него.
Но май не си ме разбрала правилно. Аз не очаквам благодарност! Naughty Но не очаквах и безразличие! Може пък и да греша....не знам, мисля повече да не се замислям над тези неща, а наистина да се радвам на това което имам!
Сигурно някой ще си каже, че в такива моменти се вижда кой ти е приятел....наистина е така. И въпреки, че знам това, боли.

Спирам по въпроса, няма смисъл да ви товаря с моите терзания!

# 31
  • През девет земи в десета
Ааа,Ронка то щом е безразлична,значи е  неблагодарна и явно изобщо не те оценява и наистина няма смисъл да си терзаеш душицата,такъв човек не го заслужава,разбрах те,но то двете са в общи линии вързани едно за друго,хубаво е да имаш приятели ама не точно такива. Пък и не ни товариш,споделената болка е половин болка,нали затова сме тук да си споделяме и да се подкрепяме Hug

И аз май съм го чела преди,но тогава като ,че не се впечатлих толкова колкото сега като го чета повторно.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 14:08 от Пиги®

# 32
Пиги, това е самата истина! Много ме впечатлиха тези думи!

Татко Кредор, пиши нещо, как сте? Виждам те.  Laughing

# 33
Пиги-много хубаво написано. Преди година го бях чела, но май е хубаво от време на време да си го припомняме, че в това забързано ежедневие позабравяме да се радваме на мъничките красоти и радости.

# 34
Ронка, звънкайте щом дойдете Жоро да ви види техн. проблем пък и да се видиме. Peace
А другата срещичка с резервация за детски клуб предпразнично вече ще става все по-трудно. Rolling Eyes
Онзи ден водихме със сестра ми децата до един клуб близо до нас, ами той не съществува вече. Същото се случи и близо до тях. Вече незнам кои действително работят, а и повечето са ангажирани за декември.

Дю, как само го хвана, че наднича мъжо в темичката. Joy Аз го накарах да влезе да прочете на Пиги писанията и ти взе, че го сгепса набързо. Laughing По-добре не го кани, че знаеш какъв е досадник. Wink

От 2-3 дни вкъщи има истерии за Плодчетата, става с мисълта за тях, разказва до късно в кревата за тях... ooooh!

Нан, Жоржи, как са децата? Praynig
Ренито Hug

Ставам, че пека огретен. Crazy

# 35
Нани, то и желаещи нямаше за клубче, така, че няма какво да се вайкаме, че няма места. Wink Май бяхме само ние 2-те и Пиги. Ще се видим и някъде на домашно. Ама няма по-нахално от мене, а? Joy
Много е сладък Дани в подписа ти. Гледам и лентичка си сложила, послушно дете си ти. Ми така де, да те следим изкъсо. Hug

А Татко Кредор, да заповяда когато иска в темичката ни. Хич не е досаден, тъкмо ще разведри малко обстановката! Wink

# 36
Леле, Нани много сладки снимки на мъника. Много се изкефих на мъничкото снежно човече. А ние се мъчим да правим огромни.  Crazy Това е страхотна идейка.  Wink

# 37
И аз съм за татко Кредор,той така в началото ни разведри да умуваме кой е че може пак да заповяда

Нани виждам че си в 19 седмица,имаш още толкова горе долу Wink Heart Eyes  как си иначе лежиш сигурно?

Днес я водих пак Юл да и чуят гърдите и тя каза така,че е от секретите,гърдите са чисти а на връщане намерихме едно плюшено мече,връщахме се да го оставим някъде но на регистратурата имаше 15 човека и тя се размрънка и си остана нашо Rolling Eyes

Аз не мога да намеря червената шапчица да я сваля,имаме една но е с лошо качество ooooh!и само реве за нея а тя накъсва пресича ,ужас сега тук върви насечено  #Crazy

Я да ви питам една частично стандартизирана анкета трябва да провеждаме и е към майки и към учители ,какво знаете за Етичния кодекс за работа с деца в това число са и родителите Знаете ли какви права и задължения имаме към децата също и какви морални отговорности Crazy общо казано?Трябва да разпитваме учители и родители,та реших да ви подпитам  Flutter

Grinning

# 38
  • През девет земи в десета
Ели знам,връчиха ни по едно книжле на родителските срещи и на двете деца,прочетох ги,но чак да ги цитирам.Мога да го потърся а? Ето го тук и тук ,който не знаеше досега,вече ще знае
 Wink

Горния пост го копирах от една друга тема,не да се вживяваме или да приемаме чак толкова буквално горе написаното,но те кара да се замислиш има ли смисъл понякога да си тровиш живота за щяло и не щяло и вечно да се юркаш ,просто те кара да оцениш по-добре това което имаш и да не обръщаш толкова голямо внимание на дребните недоразумения Wink

И аз съм за татко Кредор,той така в началото ни разведри да умуваме кой е че може пак да заповяда

Ама човека си има принципи,първо го обидихме и изгонихме от темичката,а сега да се връща обратно,че ни е скучно Wink

Нанни,Данката е станал голямо момче Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 20:42 от Пиги®

# 39
Пиги въпроса беше без да ги гледаш да каже някой  знае ,,така без да знаеш, какво би предположил....сега ще видя какво си дала!Мерси за линковете Hug

Той татко Креди ще си реши  Peace

Ох аз съм се разбухала тук и пийвам уиски дано ми мине
та  наздраве де  Wink

# 40
  • София
Да се запиша и аз в новата темичка да не ви изгубя-Дю,благодаря!
Пиги-много хубав пост си "копнала",и аз съм със същите убеждения,откакто много мои близки починаха Sad.
Ронка-сигурна съм,че приятелката ти е била в моментно настроение,като се прибереш ще се сдобрите.Може би е била защитна реакция от това,че е била наранена че си заминала,че вече не може да разчита на теб.От слабост,разбираш ли?Дано като се върнеш се разберете,така лесно приятел не се "отрязва".
Нанни-много сладък Дани бой.  Grinning
И аз бях за клубче,и Амери можеше да дойде,така че не го изключвайте като вариант!Утре ми е много ангажирано,но почивните дни ще питам тук-там!
Чао засега-болничките да оздравяват!

п.с.Честит Рожден Ден,Доми!Много здраве и успехи в спорта и училище ти желая!

# 41
Ами да, наскарахме му се тогава... пък той човека искаше да ни помага с каквото може. Аз даже бях заподозряла моя тогава, че и го разпитвах  Blush Нани, много е сладък Дани на снимките в подписа.  Heart Eyes

Пиги, точно това е важното - да се радваш на дребните щастливи мигове, да оценяш това, което имаш в момента, да не се ядосваш за неща, които не заслужават чак толкова внимание! Един снежен човек, разходка сред природата през пролетта или есента, изгрева на плажа, всички тези мигове, прекарани с любими хора дават толкова много! Така приемам аз тези думи.

Дидито, и аз разбрах тези неща след като много близки за мен хора вече ги няма.  Sad Но винаги си спомням за тях с усмивка и съм щастлива, че са част от моя живот.  Hug

Ох, улях се  Embarassed

Ели, наздраве и аз съм на такава вълна.

Лека вечер.  Hug

# 42
  • София
Я софиянки разгледайте това.Бетта със сигурност го знае клубчето.Може и друго да измислим,но това го знам и е много хубавичко.
http://www.elmopartyclub.com/KOLEDNO%20PARTY.html

# 43
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета и татко Кредор!
Все нямам време да серазпиша по-надълго. Но сега като ви четях и се хванах за този етичен кодекс http://www.domovete.com/page.php?id=2.
От вчера съм притеснена относно поведението на една от лелките в яслата. Майка ми като взела Вяра от ясла, тя казала, че едната кака й ударила шамар  Shocked. на мен нищо не искаше да ми каже. Понеже устната й е леко пукната тази сутрин я  питах дали я боли, тя отговори, че я боли, понеже каката й ударила шамар, тъй като плачела, след като се напикала. Не знам какво да правя. Днес казахме на друга лелка, която беше на смяна, какво е споделило с нас детето, но тя се направи на разсеяна.
Какво смятате?

И за да не бъде постът ми толкова черен, да споделя какво съм поръчала до сега на Вяра като подаръци:
http://www.leiselsbach.de/_py-Spielwaren-Spielwaren-nach-Themen- … 41-4-789-612-0-0/
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1595791

А сега съм в чуденка и за едни ботушки, понеже януари ще ходим на планина и мислим да вземем и Вяра.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 22:26 от pepi111

# 44
  • София
Пеппи-правилно ли разбрах-лелка е ударила по лицето детенцето ти?По лицето!!!Направо при директорката и жалба!А нея,ако я видиш няма да ти давам съвети какво да и кажеш! #Cussing out
Милото то,сега може и да се напишква от страх като я види!К'ъв и е проблема!?Нали си оставила дрешки за преобличане,нали е ясла,а не градина.Не е задължително да се обслужват сами-това е правило при градината,при навършени 3 год.Това са и задълженията-да сменя дрешки,памперси и да помага при храненето.Като и идва в повече-да си намери по-хубава работа!

За планина вземи апрески. Peace

Общи условия

Активация на акаунт