Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 029
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Жоржи, честито БУ! Безаварийно шофиране ти пожелавам.

Ели, дано имаш късмет и си вземеш паричките!

Снощи Гергана ми каза, че писали писмо до дядо Коледа в ДГ. Тя си пожелала кукла с люлка (до преди това беше лилава количка  Laughing). Днес случайно попаднах на това: http://www.1001igrachki.com/product_info.php?products_id=119
Много ми хареса и поръчах. Ако се откаже от този подарък за ДГ, ще го сложа под нашата елха.

# 121
Благодаря ви за подкрепата, знаех си аз, че мога да разчитам на вас!  Hug

Пиги, зарила съм се в един затворен кръг, от който нямам излизане  Rolling Eyes, но съм си обещала от 20-ти декември до 8 януари да съм в отпуск от служебни и обществени ангажименти.  Wink Кети пък започна едно MBA и се виждаме само случайно из НДК.

Дю, успешно бебеправене, дано се засечем в някоя отчетна бременееща!  Hug

Ели, твоите мъки продължават още ли?!  Shocked  Hug

# 122
Дю, много ми харесва подаръка който си поръчала за Гери! Като го получиш ще споделиш ли какви са размерите? За колко време пристига поръчката?

Джорджи, честита придобивка. Безаварийно каране ти желая.  bouquet

Етко, дано всичко е наред, и в четвъртък да се похвалиш с добри резултати! Praynig Hug

Ние май няма да се прибираме сега. Има вероятност да сме с майка ми и баща ми за следновогодишните празници. Йорданов и Иванов ден. Та това много ме поблазни. А и раздялата с Калин не ми се нрави много, при все, че трябва да живуркам някак си със свекървата. Та при това положение едвали ще издържа повече от месец и разходите по прибирането ни стават излишни.
Едва ли има други хора които си променят толкова често решенията! ooooh!

Изи, и аз подписах петицията! Wink
Хубав ден, момичета!  bouquet

# 123
Е Ронка тва си ти го признавам,не може да бъде толкова решения за 1 ден ден се вика Crazy
И сега ще си идвате ли или Не  newsm78

Бръмбазела ,не съм си взела паричките,човека ги изтеглил и сега го съдим с още една майка за присвояване и в затвора може да влезне,ама аз дали ще си ги получа не се знае,на 10 декември е първото дело  #2gunfire

А какво е МВА

# 124
Изчветох Ви май-после!

Жоржи честито возило. Много рано дошъл Дядо Коледа при вас Joy  Joy
Аз го чакам също,писала съм му писмо  Wink

Ние сме добре.Отивам сега на един склад за играчки,че трябва да купувам на децата..

# 125
Ронка, оказа се след по-подробно разглеждане, че това са мебели за кукленска къща, т.е. малки. И сега поръчах и къща, че да има къде да ги подрежда. Къщата е без обзавеждане, но за сега стига това. По нататък ще допълваме.

Бръмбазела, успех и на вас!

# 126
Подписах!

За срещичката ще гледам непременно да се включа.Че и без това зачезнах от темичката напоследък!

А празниците ги чакам с нетърпение!Коледно ми е и весело нищо че съм болна.Тази година Лора разбира повече и ще бъде много интересно.

Дю,много яко!Аз пък харесах това,но чак след като поръчах вече други играчки и сега няма да пристигне за Коледа вече...

Изи,трябва и почивка! И аз съм горе долу така,но след нова година ще  съм в отпуска,обещали са ми уж,де. Та ще ходя на работа към средата на януари чак! Кой като мен!Чакам с нетърпение.

# 127
  • somewhere over the rainbow
Абе, момичета, не се съобразявайте с мен Naughty Ние вчера яко се изпокарахме с мъж ми и сега няма да му говоря, докато не ми се извини. А той пък никога не се извинява, значи няма да си говорим никога Mr. Green Та по-вероятно е да не ходим никъде Confused Пък ако той благоволи, и работен ден да е, пак ще намери начин. Но хич няма желание, горкият /и аз, горката/, да ходи някъде или да прави нещо. Все да го бутам, ръчкам... Еми писна ми нещо Naughty
Тъййй...

Жоржи, я го пращай вашия Дядо Коледа насам Whistling Whistling Разсмя ме с това "Страшна песен". Даяна пък откъде е чула "Лоша работа" и постоянно го повтаря. Ама като голям човек се вайка. Сутринта вика: "Мамо, сега де тиваме?", викам на ясли. И тя: "М, лоша работа!" Joy Joy
И много пита ooooh! Тази скорост от 20 въпроса в минута ми идва нанагорно. Та ко е, кой идва, кой чука, кой къде отива, кво ще купи, какво правиш, какво пишеш, какво гледаш, какво ядеш, бъркаш, готвиш... Crazy Постоянно някой е обект на преследване и лудо задаване на въпроси. Добре, че още не я вълнуват причинно - следствените връзки, че едва ли ще устоя така стоически на всяко "Защооо?" Crazy

Ох, и аз постоянно разглеждам за играчки. Искам да й купя нещо от т.нар. имитационни играчки - кухня, тоалетка, магазин, печка ... Но големи да са, не за кукли. Харесах една фурна със котлони, тиган, тава, копчета, мопчета и разни други салтанати за 25 лв - вижда ми се сносна цена. И една тоалетка със столче, сешуар с дифузер, лакове и др, екстри за 43 лв. Всъщност само тези двете неща ми хванаха окото и като вид и като цена. Но пък не мога да намеря магазина /онлайн/ сега ooooh! Blush Ако попаднете на нещо подобно, но да не е от сто и много пари, свиркайте.

# 128
Здравейте момичета.
Аз вече съм в къщи ,защото Валери изкара много тежък вирус и аз бях 17 дена в болничен и когато се върнах на работа просто ме съкратиха ФИНАНСОВА КРИЗА  #2gunfire
Днес докато се разхождахме и попаднах на списанието За мама и мен което се разпространява безплатно и вътре има интервю с голямата принцеса Доменика на Амери. Намерих го и в интернет ,ако ви е интересно ето http://zamamaimen.com/magazine/7 , http://zamamaimen.com/uploads/magazines/0802-moms.pdf

# 129
Аз купих едни джипове теглят лодка.И войничета малки има.За едни момченца наши приятелчета.
На Гали му харесах  лаптоп,също и един камион с животни.Едното за градината,другото за вкъщи  Wink

Само за племенничката не успях нищо да харесам,пак ще обикалям  Thinking Каза че иска костюмът на Блуум,ама има ли такъв?Къде да го търся  Thinking

Много сладки изцепки на малките.Моят още думички повтаря  Crossing Arms

Иси,съжалявам за работата ти.Дано да си намериш по-добра и по-платена от нея  Hug

# 130
И аз да кажа, да не се съобразявате с мен за клубчето. Че при мен работата е от ден за ден, зависи как се чувствам, лошото е че трябва да се резервира все пак. Ако се заплаща по 6лв за 2ч на дете, си мислех Ронката да ги даде вместо мен и ако не дойда, да й ги върна щом се видиме, че нали имат комп за оправяне. Ама как само си правя сметки без кръчмар  Mr. Green, ама сега прочитам, че те май се отказват да идват. Ако пък е такъв наплива предколедно, можем да го отложиме за догодина, то не остана много от тази.
Както решите, ако все пак решите да е онова клубче към Подуене, няма да ви се разсърдя, не ме мислете. Пък и не се знае, дали ще сме здрави. Онзи ден отидохме на детски Р.Д. и там едно дете кашляше, а сестричето му със сополи  #Cussing out, ама има майки направо за бой, та затова Дани сега и той е със сополи/както и племенницата ми/, дано не тръгне и кашлица, че ако е от тия, дето карат по един месец... ooooh!
Дю, Бета, не го мислете това бебеправене, щърка ще ви посети, когато най-малко очаквате. Wink Hug...както се случи при нас.
Ние сме на вълна имена, та голяма чуденка пада. ooooh!
Ети, Иси Hug Hug Hug Hug

Ние на племенницата й взехме пералня, върти, пере, центрофугира, писка, когато изключва, има и автоматично пране, както и имитация на вода със сапунени мехурчета в барабана. Иска да пере дрехите на куклите. На другата племенница пък сервиз, това си поръча и касов апарат с каса, лента за продукти, кошница с плодове, бутилки, има и парички, но тя е по-голяма, ще става скоро на 5г. А Дани като го питаме все колички иска, ще му вземем една, купили сме му и Wall.E роботчето от детското, много го харесва, а от сестра ми ще получи ферма с животни, къщичка и т.н.

Жоржи, честито ви ново возило, със здраве да си го карате! Hug

Отивам и аз да подписвам подписката, пък дано ме огрее. Rolling Eyes

# 131
Привет и от нашата лудница Joy
Дени пита само "защо,защо защооо" CrazyНямам силички вече добре че тати е почивка утре та малко да го забавлява WhistlingНяма спирка това дете.
На Денко мисля за градината да му вземем Шрек бебе, иначе той иска инструменти, колан и влак и много бонбони и шоколади.Аз мисля да идем до Джъмбо и да се развъртя hahaha

# 132
  • През девет земи в десета
Здравейте о от мене.Нанни,най-добре да се съобразим по възможност с всички да се съберем повече мами.
Бетта,Елмо работи ли съботно-неделно,да се видим там тогава,Нита и Дидито едва ли ще имат нещо против,лесно е за намиране и наистина е по-добре да е почивен ден,така,че ако имаш път натам освен да попиташ дали е свободна залата.

Синеоче,страхотни са на Грако играчките,аз преди десетина дни поръчах разни неща от Ларедут,но тези съм ги пропуснала,уф как ме е яд сега.Иначе събота ще прескочим до Солун и на границата има огромно Джъмбо,мисля него да посетим,че в нашето е лудница безумна и нямам нерви да се бутам и блъскам.В краен случай ще взема един лаптоп от Илиянци по 50лв. са ,хич не ми се купуват играчки,ама нали е празник Peace

Нанче,къде ги гледа тия играчки ако има в София да ти пратя,дай линк или снимка Peace

Жоржи,честита ти кола,със здраве и безаварийно да си я карате,убаво нещо си е особено с малко дете Peace

Аз го чакам също,писала съм му писмо  Wink
и аз,да видим дали ще ме огрее Joy

# 133
Иси аз това списание си поръчах първия брой беше безплатен,и другите ли са?Значи трябва да получавам и другите по пощата ако са безплатни newsm78

Ее браво на нашата Доменика,Много хубаво интервю! Hug

И ние мислим да записваме Юл да спортува много енергия има сигурно ще е нещо такова ще видим  #Crazy

Аз окрасих токущо и е коледно вече настроението

А за Юл съм намислила да и взема фигурки(кукли) на 7те джуджета и снежанка,тя си поръча кихащо бебе и баба и днес и го купила! #Crazy

Та така

# 134
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хей, Jorji, добре завърнали се! Честита ти кола и безаварийно каране!
Ронка, важното е вие да се чувствате добре!

Гледам, играчки обсъждате. Ако искате, разгледайте тук:
http://www.mytoys.de
http://www.leiselsbach.de/
Аз ги пробвах и съм страшно доволна-нещата идват за 1 седмица, а изборът е огромен.

Общи условия

Активация на акаунт