Първата почерпка е от мен. Сестричката ми днес има имен ден.да ми е жива и здрава!

Разбира, че беше около моя проблем, новините са може би добри. Нарушение на функцията на щитовидната жлеза-Автоимунен тиреоидит на Хашимото или Хипертиреоидизъм, но това ще се установи с допълнителни изследвания. Хубавото е, че няма да ме режат
Ще се оправя със лекарства, може би с месеци или пък с години. Но важното е, че е лечимо
Тук е мястото да изкажа огромната си благодарност но Деси / Пиги/. Ако знаеш, колко съм ти признателна за помощта....
Такова послушно дете, никога не съм виждала.
Още един път- голямо БЛАГОДАРЯ,
Джорджи-не става от само един път. Трябва да си постоянна в убежденията и ще постигнеш резултат.

Арлина-супер е, че сестра ти се подобрява. Дано всичко скоро е само лош спомен

Нани-дано наистина има заварено положение, но ако има такъв вариант не трябва ли още сега декември да излезеш болнични?
Ели-много готини картички!
Не се притеснявай,няма страшно,дори и да си на терапия всичко ще е наред.Просто си намери един наистина добър ендокринолог,който ще те следи.Ако нещо мога да помогна-питай. 

Ще го измисля в последният момент.
пак бях по магазините
На мъжа ми му писна вече от мен.Кой какво прави,аз по магазините.Колежките и те ме бъзикат вече.
И на племенниците даваме парички на 1-ви.

Облагодетелствани са само тези, които ги осигуряват на пълна раб. заплата, но за съжаление те са твърде малко.