С НОЕМВРИйчета засмени дружно се пренасяме в "Родени"!

• 12 860
  • 212
  •   1
Отговори
# 60

А, Ели, да те поправя-"доктор Рак я нападнал като враг"
Когато се заговорихте с Лорчето май беше за детски песнички, на мен тази ми изникна в съзнанието- (свеки се казва Сийка, та откакто чух тази песен и ми е фаворит)   Mr. Green 

А така а тя знае ли  Joy hahaha
мерси за поправката взимам си урок

http://www.youtube.com/watch?v=0sKxdxr6AyQ
http://www.youtube.com/watch?v=TohVyvF7Gpg
ако ви се слуша френска музика.Мен ме треснаха нещо лимките, но музичката е хубава, а мацката е убийствена.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 00:25 от tsvetkova_elica

# 61
Честито на мама Теодора24 да й е жива и здрава принцесата.   bouquet

# 62
И аз да се включа, че днес сме необичайно активни  Hug

Първо да честитя на теодора24 - голяма принцесата, брееей  Hug

Второ да се похваля, че навършихме месец и сме големи мъже  Mr. Green За коликите забелязах, че много му влияят нещата, които ям и сега се ограничавам и избягвам всичко по-съмните Mr. Greenлно и да чукам на дърво нямаме големи проблеми.

# 63
  • София

Добро утро! По едно кафе от мен със скромна закуска. Желая на всички лек и приятен ден изпълнен с много бебешки усмивки!

# 64
Честито момиченце на Теодора  Hug

# 65
  • Попово
Теодора 24, честито и  Hug на малката беба.
Шамс, честита месечинка   bouquet
за песните- аз не пея, но бат' Генчо редовно изпълнява "пиян" на борис дали  Joy а Тошката се залива от смях, а василенка проявява леееек интерес
мацки стискайте ми палци днес имам нужда от вашата + енергия и подкрепа, а по-късно ще ви споделя защо Simple Smile

# 66
  • някъде там......
Добро утро и от нас, мами /то много-много не съм сигурна за нас точно кога започна сутринта, ама. Mr. Green/
Честита рожбичка на мама Теодора - да й  е жива и здрава!  bouquet

Мамита, някоя да знае откъде мога да си купя пликчета за съхранение на кърма?

# 67
Добро утро,

имам един въпрос- някоя от вас да си е купила случайно Cangaroo Dayana количка и да има зимен кош? Оказа се че не можем да го сглобим, упътването е ужасно, та сега търся някой да помогне да каже как става тая пущина Rolling Eyes

# 68
  • София
Добрютро  Hug
Пепенке, имаш стиснати палци от мен  fingerscrossed
Fairy, ние се борихме като свиня с тиква докато сглобим нашето Чиполино Пуки. Аз така и няма да успея да я сгъна сама, освен ако не стана културистка  Confused

Нещо от снощи не сме много активни. Имам  предположение с какво са заети бременните ни съфорумки. Някой ще познае ли от три пъти  Joy

# 69
само да кажа Здравей и изчезвам пак

# 70
Здравейте мамчета.Ето ни и нас-чета ви редовно,но рядко успявам да ви пиша.Моята Айрис утре също навършва един месец.Утре сме при лекарката за ваксина.Я кажете в БГ какви ваксини се правят.На нас при самото раждане ни поставиха една ваксина за Хепатит Б и витамин К.А утре,когато бебето навърши един месец се правела втора ваксина-пак за Хепатит Б.Утре ще видим колко сме наддали и дали ми е достатъчна кърмата.
И Айрис има колики,но не чак толкова силни-не плаче много,а само се напъва и превива като я прихванат.Давам й капки и едно чайче за колики на Hipp.Освен това на бебка й се бяха появили едни бели налепи по езика и бузките отвътре,които в последно време доста напреднаха и забелязах че са ми зачервени и много болезнени зърната на гърдите.Оказа се че това била гъбична инфекция,която се дължала на употребата на антибиотик след секциото(казвали й млечница).Предписаха ни някакви капки,съдържащи нистатин.Ползваме ги от вчера-капвам й обилно в устата след всяко кърмене,а аз си мажа зърната със същите капки.Дано да има ефект,че страшно ме болят зърната и гърдите и то не само при кърмене.Някоя от вас имала ли е такъв проблем?Споделете моля ви.
 Иначе за режим дори и не се старая да й създавам.Гледам на нея да й е добре.Понякога коликите я събуждат и ми се е случвало да я държа в ръце и да я люлея близо час-два само за до може да се наспи и да е спокойна.Това наистина е много уморително,но пък за сметка на това бебето се чувства много по-добре и е спокойно,по-малко плаче и всичко е по-лесно.

# 71
Здравейте и от нас!

Пепе стискам и аз палци Praynig Peace
Гледам си говорите за килограми - аз все още не съм се теглила след раждането и ми е много интересно колко килограма съм сега newsm78
Леле у нас е таква лудница, че ако баткото ни не тръгне на градина скоро, мама ще сдаде багажа Crazy
Дребен от 6.30 сутринта е буден и е решил, че не му се спи - иска да се носим на ръчички и реве само като го понеса към кошарата - чак сега го гледам, че МАЙ ще се предава, дано Praynig А баткото излезе с дядо му на разходка, че и без това бесовете го гонят - по цял да стои в къщи е много непривично за него. Та сега е моето време за почивка Grinning
На всички, които още са 2в1 стискам палци и леко и безпроблемно раждане Hug

# 72
  • русе
Чували ли сте за Ентерокинд-хомеопатично лекарство но Немския хомеопатичен институт-против колики, и изобщо какво ще кажете за хомеопатията? Виж линка http://www.dhu-bg.com/

# 73
  • София
Теодора 24, честита дъщеричка!!! Hug

Пепе, стискаме всички палци, е малката от как се е родила си ги стиска и прави опити (засега все още неуспешни  hahaha) да си налапа и двете ръце едновременно.

Феъри, аз им разбирам на тези колички  Wink зимния кош за Даяна се поставя като махнеш сенника и пуснеш облегалката до долу. На гърба на коша има един сив бутон, слагаш коша в количката и дърпаш бутона нагоре, за да щракнат адапторите отстрани, натисни хубаво без да се притесняваш  Laughing Малко по-трудно се фиксира защото платовете от количката заемат място, но е голяма врътня да сваляш всичко а е още по изнервящо след това да успееш да го нагласиш. Успех Mr. Green

Нашето пъпче още не е паднало, от два дена се крепи на магия, но не пада? Още се мъчим над легена...

Шамс, Честита месечинка на големия юнак!

А за песните, дръпнах един линк с детски песни и пеем културно за коте бяло и зайченцето бяло. В събота лелята й беше организирала сръбска вечер, щот детето плакало и тя решила да му пее  hahaha

И ние се белехме на ръчичките и крачетата, било от пренасянето, мазахме се с един много мазен крем Babydream и вече нямаме кожички.

Да ви попитам, моята принцеса вече почва да будува, та се чудя как да я занимавам? Вие какво правите? Пускам и въртележката и като чуе музиката млъква и завърта главичка ама я държи много кратко.

И на мен нищо не ми става от дрешките в гардероба, незнам последно колко бях качила, но имам още 7 да свалям а те не помръдват??? newsm78

# 74
Добро утро!!!
ТЕодора, честита рожбичка!МНого радост и усмивки да ви носи, да е жива и здрава!

Пепенке, стискаме палци, с теб сме!
Тонеска, с едно детенце е трудно, а с две...възхищавам ви се на всички мами с две дечица!
Ние снощи пак откарахме без баня, онази вечер го събудих, но снощи вече не посмях.Спа си от 19 часа, та чак към 3 яде.През деня огладняваме бързичко или се успокояваме, понякога и на всеки час, но важното на него да му е добре.
Я кажете какви памперси ползвате.Ние сме с памперс на памперс и често се опишкваме, вчера три пъти се преобличахме целите.Взехме пробно хъгис, днес смятаме да се заредим с голям пакет на либеро, защото никъде не намираме на бройка, а всички много ги хвалят.Според брат ми 2ката му е голяма и това била причината, но в болницата наложих една двойка и единица  и разлика не видях.Явно в Англия не е така.И единица не продават на бройка, защото никой не ги купува Grinning
Дребосъчко заспа, дано да е за повечко, ние се гласим да ходим на пазар и разходка, та да си дойдем до следващото папкане.

ВАле, може и аз да не съм разбрала за аптеката, но брат ми каза че съм му дала грешен адрес.От Борово посока стрелбище като пресечеш бул.България се завива надясно, а не от Стрелбище към Борово.Ако някой реши да ходи.Аз сега нямам външен хемороид, но явно вътрешен имам, едвам си сядам на Д-то, киснах се във вода с калиев перманганат.
СТига с кг моля, аз имам да свалям 15, ужас.САмо бременелския панталон ми става, др са летни.А моите....не знам кога.Та по този повод сутрин ям само плодове и хляб само на обяд си позволявам.
Хубав ден! И за разходки ще е хубав, гледам слънчице има!
Сонче, Трифи късмет!И да чуем скоро хубави вести!

Общи условия

Активация на акаунт