АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 969
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Добър Ви ден!
Аз съм тотално отчаяна. Не мога да намеря работа, а скоро съм на улицата ooooh! Не можем да си позволим да останем на една заплата от 500лв. Не знам как и къде да търся работа, стара съм да се връщам при военните... Все пак имам дете и сметки за плащане.
Оплаках се, не че има смисъл да ви товаря и вас де ...

# 91
КрасеHug дано скоро да намериш и да не се притесняваш вече Praynig

Момичета, обадиха ми се от клуба и днес вечерта ще трябва да уточним менюто и каквото има там за организация, така че моля кажете си мнението и да ходя довечера да уточним всичко ...

# 92
Красе, ще намериш. Стискам палци.
Деси, лично аз съм за пица и сок. Торта не държа. Но ако решите да е торта и сок, винаги мога да и поръчам някой сандвич.

# 93
Привет дружина.Нямам никакво време-затова накратко.
Предложиха ми и приех нова работа-от НГ започвам.На обучение съм в Сф на 13 и 14.12,така че за съжаление ще пропуснем партито, тъй като финансово не можем да устоим на ежеседмично прииждане там CrazyЯнче мила, благодаря че си ни предвидила за книжката, ще намеря начин ако никой не дойде на наше място да се видим и да ти я платя Peace.
Приятен уикенд дами  bouquet.

# 94
Красе  Hug Как е Ники? Как е с ходенето до 00те?  Praynig
Вени, пиши как е Лорка, как си ти  Heart Eyes
Бабълка, кога казваш ще се видим да се гушкат дребосите  Laughing Макар, че тя твоята е по-дива даже  Crazy

Хайде да ви се похваля (че не беше сигурно покрай болестите) - отиваме до Бургас днес следобед и ще се видим с Ванчето и Юлката най-вероятно  Hug

# 95
  • Варна
Смин  Hug Последният период беше от 3 дена, но с болезнено изхождане. Това ме навежда на мисълта, че здраво ще стиска този път. Днес отивам до военните, но едва ли ще има възможност да се върна. Имат изпит по физическо, който включва 1 км бягане и лицеви опори, а аз едвам ходя ....зле съм. Пък и честно казано не искам там там, отврат е. Но поне заплатата се получава редовно. Както и да е пиша като се върна.
Много ви завиждам за Коледното парти Crazy
Ние вчера купихме подарък за Никукден и за ДЯ. Само дето не можем да решим кое къде и кога да дадем  Thinking
Добре, че мъжа ми взе 13та заплата, че да купим нещичко за празника на детето Sick
Честни ви казвам разсипах се, тоз измамник шефа ми разби здравето просто. Много съм зле.
Вени, мила как сте? Лора добре ли е вече?

# 96
Красе, ама те ли те гонят или ти напускаш!? А при военните така се ядосваше и така си отдъхна като напусна там... Дано намериш най-правилното решение! Peace
За WC-то - детето на приятелите ни от Германия има същите ужасни проблеми и е на възраст почти като априлчетата, та тамошният лекар ги кара, да му дават мноооого течности и да му обесняват, как това помага за акането. Това е ясно, де, но се озадачих, че не отдават никакво значение на храната, пък то милото почти не се храни, като изключим АМ... Тъй де, ако ти е от полза споделеното! Rolling Eyes

Ванче, пак не разбрах - работата в Б-с ли ще я работиш!? Thinking
Весела мини-форумска бургаска среща! Party

Бабъл, а брат ти как е?
Confused

# 97
[color=purpleВанче, пак не разбрах - работата в Б-с ли ще я работиш!? Thinking
Весела мини-форумска бургаска среща! Party
Ами като ви въведох в заблуда и не дообясних Crazy.
В Бургас, в софийска фирма. Peace
Е браво бе Смин,РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ,не най-вероятно Crossing Arms Hug

# 98
Мерси за книжката  Hug
Пица и сок е добре, макар че неисках много пица, но както решите  :peace
Ванче пак в София си идваш така ли

# 99
Момичета, взех колетите с подаръците Wink Сега ще трябва да се разберем кой кога и как ще си вземе нещата ...

# 100
Момичета, здравейте  Hug

Янче, мерси за книжките   bouquet
Деси, торта и сокче на мен също ми харесва, защото все пак сандвич или пица в 10  Thinking не знам дали ще ядът. Но каквото и да поръчаш, аз съм ЗА!
Момичета, ако искате и аз мога да купя някакви плодове и да ги опаковам. Само кажете какво да е!
Предлагам всяка да си даде предложението и да решим!
Аги, аз предлагам за надпис да е нещо кратко, коледно и детско  Hug
А ти най-добре да родиш сега и да си на линия за партито с две съкровища  Hug /това в кръга на шегата/ Пиши като си дойдеш от записа на тоновете.

Данче, това не е била работата за теб, следващата може да е по-подходяща  Peace

Момичета, аз втори ден съм вкъщи, защото от сряда ми е толкова зле, че съм на автопилот  Tired
Гърлото така ме боли, хремата става още по-отвратителна, стави и мускули ме болят, а сутрин ми пада и кръвното и съм като парцал. Добре, че Стенли поне ме слуша и вчера цял ден си игра кротко в стаята на килима, докато аз лежах и дремах цял ден. Днес да чукна на дърво, вече съм по-добре .

Рали, супер си го измислила за Дядо Коледа  Party

Ани, ми ние на теб ще разчитаме с апарата, ние също ще снимаме, за да те има и теб все пак  Wink

# 101
  • Варна
Айде и военните ме отрязоха, дърта съм била. ЧЕ ме наредиха зад гърба ми да съм милсела по-рано. Точно си спомних от  какво съм изягала.
Енви, никой не ме гони. Ама като не ми плащат и всичко се разпада със светкавична скорост. Аз знам, че като майка на дете под 3 г. съм последната, но тк вече мимирише на разправа с шефа, много се уля тоз човек.
Николай се налива с каквото му падне, мляко, сок, вода..но на пак запецва. Той винаги си е би така, но поне не го болеше и нямаше толкова кръв ooooh!

# 102
  • 2 етажа над тавана
[color=purple
Бабъл, а брат ти как е?[/color] Confused

Ами, Енви, какво да ти кажа - още даже не са минали 40 дни, не мисля, че е добре, но нали знаеш - все казва, че се оправят двамата с племеницата. Естествено е да не може все още да преживее нещата, но се надявам поне болката скоро да не е така силна и отново да има желание да се бори в тоя живот, най-малкото заради детето Sad

Деска, срахотна новина, аз и на коледното парти ако искаш мога да си взема нещата, бързане нямам. Стига на теб да ти е удобно, естествено Hug

# 103
Бабълче,  Hug Тъкмо се чудех защо пита за брат ти, бях забравила  Sad

Краси, това вече е гадно. А на Ники даваш ли му сок от круша или самия плод? В аптеките знам, че има такива школадчета за разхлабване, но не знам дали стават за деца. Активия дали ще яде?

# 104
4естит на вси4ки малки и големи, които са имали повод преz иzминалите дни   bouquet Живи и zдрави да сте  Hug

Аz покрай тревогите около Марти нямах хъс да пиШа, но слава богу състоянието му се подобрява  Party  Утре пристигат татко ми и приятелката му от Варна, та сега съм zаета с 4истенето на къЩата, а като са тук, с готвене и ходене по болници, така 4е пак Ще ми пиШете отсъствие  Wink

Радвам се, 4е дойдоха пратките, и само да ви кажа 4е Десито освен 4е ги е мъкнала от митницата, е платила там 12 лева (по 4 лева на колет, а те били 3). А zа рожденните дни ви предлагам да поръ4ваме от сайта, от който аz самата поръ4вам редовно, които от скоро доставят и до БГ, понеже освен 4е имат огрооооооомен иzбор (и на бебежки артикули и дрехи), не ги праЩат неЩата с поЩата, а по куриер и ги носят направо на вратата, няма митници, няма 4акане, идват zа около 5 до 7 дена  Party

Ели, племенницата колко е голяма?  Sad

Общи условия

Активация на акаунт