Малко включ от мен.
Честито на скорошните рожденици, именници, новозабременелите и станалите лели напоследък
.Ние сме добре. Мимата наааай-после ще започне ясла от януари месец че е крайно време е да излезе от бабиния инкубатор. Като се приближи някое детенце към нея, замръзва, почва да въздиша и е готова да ревне. Иначе като си е в къщи с нас е много дива, сваля и се завива с покривките, скача по дивана, вади съдовете от шкафовете и "помага" във всичко
. На опитите да бъде възпирана реагира като че ли е игра от наша страна. Да е жива и здрава, все се надявам, че след 1-2 години няма да е вече така Иначе да попитам за говора. Не може да казва гърлените съгласни "к, г, х" и ги замества много точно с "т, д, с". Има ли и други такива? Казва неща от рода на "Мама души (гуши) Мима", "Тоя балон се спуТа" и т.н.
Чао за сега и приятни празници, ако не се включа до тогава
.Да не пропусна да пожелая здраве и намиране на по-хубава работа на тези, които имат нужда.
Велина няма нещо фрапиращо в говора, освен че не казва "р", но това не ме притеснява. Имаше няколко сладурски бебешки изрази, които вече замества с правилните, а на мен ми е носталгично. 
- при Петър беше така години наред, едва сега сякаш го поизрастна - малко вярвам да е от инцидентната хомеопатия, която доки му даваше.
На сутринта нямат големи проблеми със ставането.
Все закъсняваме... Баща му го водеше още в 7 и 15, а аз едва в 8 и 20 

Стенли много се кефи на коремчето ми, само идва и го гали и го целува. Казва му "здрасти, бебенце"
Опитва се да говори с изречения, но всичко е на сладък бебешки. Педиатърът ни каза да не бързаме с логопеда, че човечето само ще коригира говора си. Сега се влияел от по-малките в яслата и моментите на неговорене или Ъъъъкъне са си чисто копиране от бебетата в яслата. Малко се поуспокоих, но в началото на другата година мисля да се видим с логопед.
за вразумлението на Милен.