АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 935
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ  bouquet
И аз имам празник, родена съм в Бургас Whistling

# 286
детскя клуб каде то4но е, на пазара на Красно село някаде newsm78

# 287
Честит празник и от мен на всички именници   bouquet .
Днес брат ми също има имен ден ,празнуваме ,въпреки че го няма .Във Варна  живее и много ми липсва .Много си го обичам и много ми е помагал .
Надявам се утре на срещата да прекарате страхотно, и да се отчетете със снимков материал  Hug .

# 288

Специален букет - за специален Човек. Татянка, това е за теб, хиляди благодарности и поклон пред това, което правиш!

# 289
  • София
Аги е добре, утре ще дойде на срещата!

Честит празник на празнуващите и от мен!

# 290
  • София
момичета, ние отпадаме Sad
ще помоля Аги да ми вземе подаръциет и да плати моя дял
Вземете си фота-тата.
много сори  Cry

# 291
Пете, намира се в локалното - като слезеш от трамвая и тръгнеш по локалното в посока центъра, на около 30-40 метра някъде е ... ако искаш пиши на лични да ти пратя телефон, ако не се ориентираш нещо ...

# 292
Пете, намира се в локалното - като слезеш от трамвая и тръгнеш по локалното в посока центъра, на около 30-40 метра някъде е ... ако искаш пиши на лични да ти пратя телефон, ако не се ориентираш нещо ...
  bouquet видях го на картата, ше го намерим

# 293
Мерси много zа топлите думи тук, на ли4ни, в скайпа....много ви благодаря  Hug Мен не ме мислете, моето дете е живо и zдраво.....нека се молим zа блиzките на Марти   Praynig

# 294
  • София
Здравейте, момичета!
Честит празник на празнуващите вчера с голяяямо закъснение! Peace Hug  bouquet
Ние сме добре,прабаба му на Давид ще живее през зимата при нас и го гледа през деня, а събота и неделя са при свекърите и ние сме ергени. Вече си излизаме спокойно, че преди правехме комбинации, за да има кой да гледа Давид.  Wink
Съответно в момента сме що-годе здрави.
Иначе имам доста работа в службата, започнах пак курс по английски, и на фитнес ще ходя и малко взе да не ми стига времето за удоволствия. Развличам се основно с кръчми и дискотеки петък вечер. newsm44
Целувки от нас и чакаме снимки от партито! Hug

# 295
  • София
Хайде да пишеме вече в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт