Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 59 942
  • 426
  •   1
Отговори
# 105
  • Brokenpromiseland
Globelocatora също бил спрян....
От това което се чува следващите два месеца ще са най-тежките за предприятието....дано след това нещата да потръгнат... Praynig

# 106

Това цитирах в предния си пост (ама докато го редактирам  Mr. Green Mr. Green)
А иначе нищо конкретно не се чува,
не че мъжо ми е хукнал да проверява, макар че си е тук.
Май все аз му снасям информация  Mr. Green

# 107
Здравейте, за първи път пиша във този подфорум. Аз споделям същата съдба на съпруга, чийто мъж пътува. Различното сега е, че вече имаме бебче на 4 месеца и съвсем скоро мъжът ми ще заминава. Никой не ни помага за отглеждането на бебо (бабите са далеко) и сега, когато мъжът ми замине се чудя дали ще успявам да се справя сам сама!? Ако някоя от вас е бил в същото (или все още е) положение споделете кое ви беше най-трудно......дали ще мога да се грижа сама за бебо или ще се наложи да търся детегледачка? Благодаря ви   bouquet

# 108
Здравей, shehirizada
Добре дошла при нас, тук сме все мами, коя с по-малки деца, коя вече с пораснали, но обединени от общата съдба на жени, чиито мъже ги няма по около половин година \кога по-малко, кога повече...\ Че ще имаш трудни моменти - няма съмнение, но всичко е въпрос на организация, на нагласа, на приоритети...Най-трудно е когато детенце е болно - няма с кого да споделиш \не казваш на тати, да не се притеснява\, няма кой да ти помогне, няма кой да те замести след безсънни нощи...А още по-трудно е когато е празник, а любимият е далеч...а ти трябва да бъдеш весела и любяща майка... Сигурно ще имаш много такива самотни празници...
Ще чакаш с нетърпение да мине определеното време, но когато ТОЙ си дойде - ще бъдеш най-щастливата!
Кураж и горе главата! Лек и спокоен рейс на съпруга ти!

# 109
 Аз като ходих декември месец за детски ми казаха, че няма смисъл, защото вече вписват и валутата и се отказах.

# 110
Здравейте момиче! Да се похваля- от понеделник си имам мъж в къщи Grinning! Много е хубаво Wink! За БМФ- нищо ново, той ходи да си заесе документите и да си оправи почивките, но нищо съществено не е разбрал. Пуснал е молба за доходите за детски, като я вземе другата седмица ще види какво е  вписано. А иначе говорим да си ползва отпуските, които са за 5 години, през това време ще работи тук и евентуално след това ако няма промяна в БМФ да напуска. След като им спряха извънредния труд и саморемонта заплатата му е ужасно малко и не си струва риска да продължава там.
Добре дошла между нас shehirizada! Ще се справиш, разбира се! Ще ти бъде трудно , но е успееш - ние сме силни жени!

# 111
  • В море от любов
И аз да се похваля със същото, но моя остава за другия понеделник. Grinning

# 112
Момичета, днес  има сведение за корабите на БМФ
http://www.navbul.com/sved.htm

# 113
  • Brokenpromiseland
Момичета, днес  има сведение за корабите на БМФ
http://www.navbul.com/sved.htm

newsm78 Да, дори са направени промени.Обърнете внимание, че корабите са подредени по някаква друга система...

Хайде на по кафенце....вече 10.00 часа, а аз все още не мога да се разсъня..... smile3507

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 10:01 от мама_на_фъстъче

# 114
Браво и благодарности на дамите за сведението - от плавсъстава на БМФ

# 115
Браво и благодарности на дамите за сведението - от плавсъстава на БМФ

http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=34141&start=810 

# 116
  • Brokenpromiseland
МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ...агенция ЕЖК

# 117
# 118
  • Brokenpromiseland
Със смесени чувства четох статията....всъщност така и не разбрах с какво точно се облекчават данъчните...И какво са тези долари за които се говори.... newsm78...някой пак разбрал-недоразбрал....

# 119
Момичета, знае ли някой паролата за Globelocator.com?
Благодаря много и лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт