Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 59 949
  • 426
  •   1
Отговори
# 120
  • Brokenpromiseland
Момичета, знае ли някой паролата за Globelocator.com?
Благодаря много и лек ден!

Ей, сега ще ти я кажа.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:39 от мама_на_фъстъче

# 121
  • Варна
мама_на_фъстъче, ако можеш изпрати я и на мен.Аз имам някаква стара парола и така и не можах да вляза в Globelocator.com
Благодаря ти предварително!

# 122
  • Brokenpromiseland
Смениха миналата седмица и нямам инфо за нова. Crossing Arms
Да им се чудиш на тези от БМФ-то какво толкова има да крият.
Аз хич вяра нямам на техните сведения.
Всяко семейство,чийто мъж пътува трябва да има възможност за проследяване.Така е в модерните фирми вече....
Само социалната политика на БМФ-то е отпреди комунизма.... #Cussing out

П.С.Забравих да ви се похваля, че има увеличение на БГ-то с 50 лв...... Sick
Голямо "увеличение" след спирането на нощен труд, извънредни и саморемонт....да не говорим, че над 30 кораба не са в движение.

# 123
  • В море от любов
Момичета, живот и здраве в неделя ще си имам мъж. Flutter Crazy

# 124
  • Brokenpromiseland
Момичета, живот и здраве в неделя ще си имам мъж. Flutter Crazy
И аз неделя-понеделник ще посрещам съпруга си Heart Eyes
Между другото се чу че чеве според изискванията на ЕС работното време ще е по 9ч на ден.
Имате ли представа дали това е вярно и то отнася ли се и до работещите на сушата.............

п.С. С тази новина увеличението на БГ-то се обезличава...да не кажа, че даже ще работят на загуба..

# 125
 Може ли някой да  каже нещо за  условията на пасажери и яхти за офицери? Как стоят нещата? Фирми, контракти, условия на работа, заплащане?  Благодаря предварително! Може и на ЛС.

# 126
  • В море от любов
Може ли някой да  каже нещо за  условията на пасажери и яхти за офицери? Как стоят нещата? Фирми, контракти, условия на работа, заплащане?  Благодаря предварително! Може и на ЛС.
Мъжа ми работи в CARNIVAL UK, много е доволен. Виж на страницата на P&O Cruisses, мъжа ми е първи механик, заплащането е многоо добро. Peace

# 127

Здравейте момичета,
Майка съм на 25 годишно момче, което има голямо желание да се качи на кораб. Бихте споделили към коя фирма да се обърне?

# 128
  • Brokenpromiseland
Здравей, зизия!
Има много фирми,който се занимават с менинг, но не мога да ти дам съвет към коя точно трябва да се обърне синът ти.Всичко зависи от професионалната му квалификация, способности, стаж.
Има значение и това дали иска да се качи на паsажер, или на товарен кораб.
Ако не е завършил морско училище се изискват определени квалификации...
Ето малко инфо:http://www.bmtc-bg.com/bg/

# 129
Здравейте момичета, къде изчезнахте? Не пътуват ли вече мъжете,че никоя не минава от тук Grinning?!

# 130
Тук сме!Пътуват!Чакаме! Болно време! IllНаправо не смогвам да излекувам единия, и айде другия пак е с хрема, кашлици.Имам чувството, че няма край тази зима Sad Не издържам вече! И антибиотиците май не помагат! cry

# 131
Здравейте! Има ли сред вас мама без брак, чиято половинка е бил на път когато детето се е родило? Интересува ме как и кога става припознаването.  newsm78

# 132
  • Варна
Пътува, пътува.. А аз в 21-ви век вече 3 седмици се опитвам да му изпратя едно писмо. Смяната го забрави, после от офиса не разбрали, после докато си го прибера (отворено...), накрая го пратих по факс до агента и сега чакам. Какво и аз не знам, като така и не ми писаха е-мейл-а, за който помолих като потвърждение.
На всичкото отгоре от час и половина се опитвам да заредя картата за разговори на Миуото, но трябва да се правят настройки по самия телефон и познайте колко лесно и бързо става да се предадат инструкциите в смс-и, когато почти няма обхват.. Grinning
Такива ми ти неща.

# 133
  Въпрос към съпругите на работещите в БМФ - по какъв начин проверявате заплатите на мъжете си - фишове не дават вече, а страницата в сайта на Навбул дава грешка?! Sad

# 134
Здравейте,
lenochka-на мен ми дава грешка,когато влизам в интернет от Mozilla,когато обаче вляза от Internet Explorer нямам проблем.
И аз не пиша често,ама то какво да ви пиша-в последно време(от доста време) ми е толкова криво...отново!Всъщност очаквам мъжа си в началото на март(най-сетне),но толкова бавно минава това време,че направо се отчайвам вече накрая да не се сдухам.Някои от вас вече по няколко пъти изпращаха и посрещаха,а аз като съм го изпратила на 1.07.2008г... newsm45.Както и да е,наистина вече не остана.
Поздрави на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт