Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 60 173
  • 426
  •   1
Отговори
# 135
а аз като съм го изпратила на 1.07.2008г... newsm45.Както и да е,наистина вече не остана.
Поздрави на всички  bouquet
Малеее, какъв е този контракт? Не мога да си представя какво ти е? Аз в началото на година се бях отчаяла, обачееее моите дечурлига не ми остават много време да мисля за това.
Голямата радост утре си идва! Св.Валентин ГООООЛЯМ подарък ни подготвя. Не съм си и помисляла, че може да го посрещаме точно на 14-ти Heart Eyes Two Hearts

# 136
Руми, благодаря мила Simple Smile
А като става въпрос за дълго чакане - до болка познато - последният рейс на половинката беше десет месеца...... Close

# 137
  • Варна
10 месеца?? Това е нечовешко, ако питате мен..
Леночка, Руми - не знам просто как изкарвате! Sad

# 138
  • London, baby
Като чета по 10 месеца, че и година и нещо... нали забраниха такива дълги рейсове? Прилича ми малко на работата преди 40 години, когато пак такива рейсове са имали.  Confused
Иначе знам как издържате по толкова... браво на силата!!

# 139

Като чета по 10 месеца, че и година и нещо... нали забраниха такива дълги рейсове? Прилича ми малко на работата преди 40 години, когато пак такива рейсове са имали.  Confused
Иначе знам как издържате по толкова... браво на силата!!
ВРЕМЕТО: ТУК и ТУК
НИМХ-Варна ... с on-line камера на варненският залив

Спешни телефони
  Морския Координационен център за "Търсене и спасяване"

Варна  0888 952 - 113
          052/ 603 - 268
Бургас  056/ 844 310

През цялото денонощие сигнали за бедствие могат да бъдат подавани и на УКВ канали :
УКВ канал 10 (честота 156.50 Mz)
УКВ канал 16 (честота 156.80 Mz)

ОАСД ( Отдел Аварийно-спаситетелни дейности ) на Гражданска защита.

Варна - 052 / 37 09 11
Бургас - 056 / 85 21 41

СВЕДЕНИЯ:

Сведение за корабите на БМФ
Сведение за корабите на Зодиак
Локация на корабите в Европа
Локация на корабите по света
WEB камера на Панамският канал

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
БМФ
Зодиак
Пристанище-Варна
Пристанище-Бургас
Министерство на транспорта
 Връзка към пристанищните сайтове по целият свят
ОКЕАН- Морски форум
Моряшки професионален съюз- Форум

Снимки на всички кораби по света

СТАРИТЕ НИ ТЕМИЧКИ:

Съпруги,чийто мъже пътуват 6
Съпруги,чийто мъже пътуват 5
Съпруги,чийто мъже пътуват 4
Съпруги,чийто мъже пътуват 3
Съпруги,чийто мъже пътуват 2
Съпруги, чиито мъже пътуват 1 

# 140

Някой има ли информация за фирма "Марин консулт" Варна?

# 141
 Относно това, как издържам сама толкова дълго време - в този период гледам да отхвърля всички задачи, с които съм в състояние да се справя - крепи ме мисълта, че като се върне по-добрата ми половинка, ще сме по-свободни.... Освен това имам две деца с малка разлика в годините, които заедно преживяват трудностите на пубертета/да са ми живи и здрави/- на моменти "лудницата" е толкова тотална, че нямам сили дори да тъжа Shocked

# 142
  • Варна
Здравейте дами,За първи път пиша в тази тема защото я намерих съвсем скоро и се зарадвах много че я има,Много лошо стана в БМФ,Съпруга ми е един от потарпевшите за жалост и с 2 дечица е много трудно,Но трябва да сме борбени нали,Искренно се радвам за темата и ще пиша пак Hug Hug Hug Hug

# 143
И какво по точно е станало в БМФ ???А как е в другите компании в момента ???

# 144
  • Варна
Не исках да кажа нищо лошо просто е трудно намален брой на екипажи и по трудно намират кораб за качване

# 145
  • Варна
P.S.И частните компание е настанал хаос,Много кораби вразват защото няма то вари,на този сайт се виждат част от корабите    Live  Ships  Man Ais-Vessel Traffic and Posi

# 146
  • London, baby
Какво ли? Масови съкращения, принуждаване да излизат в неплатени отпуски. Ей това! Поразрови се и ще намериш обширна информация.

# 147
  • Варна
Дъщеря ми ми написа точния адрес на сайта  http://www.marinetraffic.com/ais/

# 148
Какво ли? Масови съкращения, принуждаване да излизат в неплатени отпуски. Ей това! Поразрови се и ще намериш обширна информация.
Веси , били ми дала линкове ???По скоро ме интерисуват другите компании , а не толкова  БМФ???

# 149
  • London, baby
Маркрит, аз имам информация само за БМФ. Ето тук можеш да следиш какво пишат БГ моряците. Знам, че като цяло положението никак не е розово.  Confused

Сори, поправих се.

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 12:11 от viessmanka

Общи условия

Активация на акаунт