Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 60 176
  • 426
  •   1
Отговори
# 150
Мерси Веси !!
А аз съм МарКрит.

# 151
  • Варна
Дъщеря ми ми написа точния адрес на сайта  http://www.marinetraffic.com/ais/

tutune, сайта който си пуснала е много хубав! Могат да се видят всички кораби вкл. и тези на БМФ.
В момента гледам Верила как влиза под моста в канала. Тези дни мъжът ми ще се качи на него, ще направят лек ремонт и отлитат по света.

Мама на фъстъче, имай го предвид за първата страница.Ще върши страхотна работа.

# 152
  • Brokenpromiseland

# 153
Честита Баба Марта

Дойде и моя ред,момичета,ще посрещам на 3.03.Много ми е нервно и място не мога да си намеря.

# 154
  • Варна
Честита Баба Марта на всички! Живи, здрави, весели, засмени, румени и бели! Simple Smile

Руми, честито!!  bouquet  8 месеца... не искам даже да си го представям. Възхищавам ти се.

# 155
Браво, Руми!!! Това е най-хубавото очакване Simple Smile!

# 156
  • Варна
Дъщеря ми ми написа точния адрес на сайта  http://www.marinetraffic.com/ais/

tutune, сайта който си пуснала е много хубав! Могат да се видят всички кораби вкл. и тези на БМФ.
В момента гледам Верила как влиза под моста в канала. Тези дни мъжът ми ще се качи на него, ще направят лек ремонт и отлитат по света.

Мама на фъстъче, имай го предвид за първата страница.Ще върши страхотна работа.
  Радвам се че съм била полезна наистина е хубав съпруга ми беше на Тетевен но го вързаха на Варна -Запад и сега си е вкащи,Приятен ден

# 157
Почерпка за вчерашния имен ден на малкия ни син!

Мили майки-героини,
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!

# 158
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ,ДА СТЕ ВЕСЕЛИ КРАСИВИ И СЕ ГОРДЕЙТЕ ,ЧЕ СТЕ ЖЕНИ baloni Hug Hug

# 159
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙЧЕТА  bouquet ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ Hug Hug Hug

# 160
Най накрая и аз се реших да ви пиша !Благодаря за прекрасните странички навсякъде във форума .Моя мъж от 1 год. пътува и на мен както и на вас мили моряшки жени ми е мъчно за това че съм сама .Ще ми е драго да се виждам/ако вобще има такива срещи/ с варненки с моята съдба /ако искате да приобщите още една към вас/,Друго е когато можеш да говориш с такива силни и железни съпруги и приятелки на общи теми ,защото никак не е лесно това чакане пред телефона или пред телевизора . Радвам се че ви има.

# 161
  • Варна
Добре дошла, Дари! Simple Smile (Доколкото поводът може да е весел.)

защото никак не е лесно това чакане пред телефона или пред телевизора

О да, никак не е лесно.. Sad Аз даже римички прописах. И да ти кажа, ако не бяха стоте неща, които си намирам или така или иначе си имам за вършене, мисля, че щях да изперкам. Този рейс имах в списъка държавен изпит, който ме държа заета пъврите 3 месеца, а седмица-две след като го взех почнах и шофьорски курс, та си запълвам времето и най-вече мислите извън работа. Но тези две седмици, в които вече нямах да уча, направо не се траеше. Добре че са шофьорските в момента да ми създават някакви странични емоции, че да не мисля само за него и че го няма. Sad

# 162
Най накрая и аз се реших да ви пиша !
Добре дошла!  newsm10

# 163
  • Варна
Здравей darito  71,Добре си дошла

# 164
Благодаря за милото посрещане привет на всички .Искам да попитам какво значат съкращенията на сведението което дава БМФ за разположението на корабите ETS  .МИСЛЯ СИ ЧЕ КАТО ВИ ИМА Е ПО ЛЕСНО ЗАЩОТО ИМА И ДРУГИ С ТАКАВА СЪДБА.По лесно е някак а пък колко са и 4 месеца ей сега ще минат.Голяма оптимиска съм а.....

Общи условия

Активация на акаунт