Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 60 198
  • 426
  •   1
Отговори
# 225
tutune радвам се че си там но аз след малко се изпарявам че сина ми ще търси някакъв урок по биология от нета .Все си мисля че може да се получи и някакъв отбор на" самотните моряшки жени".Голям майтап.Евала на този който е измислили и създал форума.Страхотен е.

# 226
  • Варна
чак не смея да си представя какъв отбор ще сме хем ще се кикотим хем ще пореваваме една на друга,Но се радвам че имам с кой да споделям,Отивам да разтървавам децата/за пореден път/ и засега чао и лека и приятна вечер

# 227
Така и така повечето сте от Варна(ако не и всичките), защо не си определите среща да се видите. После си изберете място и ден за седмични сбирки и която от вас има време да ходи. Така хем ще пиете по едно кафе и ще се поразсеете, хем ще си побъбрите и  опознаете.

# 228
Не е лоша идеята, що да не го направим,а? Wink

# 229
Идеята страшно ми допада.Ако кажете съм навита. В крайна сметка защо пък да не черпим от малките удоволствия да се наплачим и насмеем на воля .Ето и времето се стопля ,имаме морска градина и други подобни места за игра на децата пък и ние ще се почерпим и поприказваме.Мисля че всяка от нас може да бъде полезна на друга относно това което ни обединява.Няма лошо в самата ситуация .Човек колкото и приятели да има те не могат да заменят новите с които споделя   общи интереси.Да заповядат и тия от другите градове.Какво ще кажете а...........Пък като се върнат и мъжете могат да се присъединят.

# 230
А бе хора във вторник никой ли не влиза във форума?Изтекоха ми се очите да ви търся цял ден.Днес цял ден съм тук и никой няма братче .Мама _на_ фъстъче се появи по едно време и край . Да не би да сте се срещнали без мен.Майтапя се от скука вече се чудя какво да пиша.От както е тръгнал мъжа ми съм свалила 6 килограма.Да се похваля де.И няма да са само толкова.На първия му рейс миналата година свалих 12 не можа да ме познае.Просто не ми се яде.Правя се че ми е весело но не е така.Чакам да се обади вече 29 дена,но уви.

# 231
Случайно попаднах на този стих...     Явно случва се почти на всички подобна ситуация!

ОТНОВО
Заспивам без теб,
прегърнала плюшено куче,
погледнала за стотен път дисплея,
не си в обхват цял ден...
не съм в обхват от седмици...
За втори път се уча да живея !

# 232
  • Варна
Добро утро на всички, спорен ден ви пожелавам!   bouquet
Аз след час отивам на листовки - първа по-сериозна стъпка от плана "Как да се сдобием с книжка докато Милото го няма"..
Впрочем Милото се връща точно след един месец!! (въпреки това, което пише в подписа ми в момента) и аз отсега съм взела да се вълнувам. Като остане една седмица направо не знам, сигурно пак няма да мога да спа по цели вечери...
argobg, това много депресиращо! Sad  Вероятно щото улучи точно в десятката.  Cry Е, евентулано без плюшеното куче. Simple Smile

# 233
darito_71 , споко, без теб няма среща Laughing! Аз влизам набързо тази сутрин да пожелая ДОБРО УТРО и бягам на работа.
scorpita   успех, стискам палци! Довечера да разказваш!!!!

# 234
  • Варна
Добро утро ,След малко ще водя малкия на градина исках да пожелая успех на листовките на skorpita и да се похвали с резултата,Чао засега

# 235
  • Brokenpromiseland
Добро утро, момичета!
Съжалявам са непостоянството ми в последните дни, но сме на вълна "записване за детскиградини"и главата ми е просто хаос....през деня съм на работа, след това събрания и дежурства пред градината...не мога да се наспя като хората...че дори и да съм у дома от мислене сън не ме хваща...
Съберете се, вижте се, аз поне до средата на другият месъц нямам възможност, но пък  може да се включа към някоя от следващите сбирки. Flutter

# 236
  • Варна
мама_на_фъстъче  извинявам се за страничния въпрос но ако може да ми кажеш каква е тази 90дневна диета,Ако е от форума къде да я намеря,

# 237
scorpita,успех с шофьорския курс.Да пишеш за резултата.Аз съм малко мъжкарана нали знаете че човек като го поочука живота се учи и на мъжките неща та съм шофьор от 14 години и въобще в това отношение не се давам на мъжете.Дерзай и давай напред.

# 238
  • Brokenpromiseland
мама_на_фъстъче  извинявам се за страничния въпрос но ако може да ми кажеш каква е тази 90дневна диета,Ако е от форума къде да я намеря,

Ей, тукинка. Flutter

# 239
  • Варна
Благодаря,  много,:bouquet:

Общи условия

Активация на акаунт