Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 60 200
  • 426
  •   1
Отговори
# 240
  • В море от любов
Здравейте момичета и от мен! Grinning
Ние с мъжо от началото на седмицата сме в Бургас, мъжо има изпити за шеф механик. До сега и двата изпита ги е взел, стискайте ни палци и последните три да ги минем успешно. Praynig Praynig Praynig

# 241
# 242
  • Варна
Хей, момичета Simple Smile Благодаря на всички за пожеланията, взех го! Simple Smile Не знам имам ли грешки, защото докато съобщаваше резултатите, изпитващата бълваше такива облаци цигарен дим насреща ни (и то в кабинета, където се проведе изпита!), че имах чувството, че ако остана и минута повече, ще се издуша. Направо нямам думи - що за възпитание, що за отношение (и не само по повод на цигарите), що за пристрастеност - да не можеш още 5 минути да изкараш без да запалиш. Както и да е.
Както се казва на чист български език: so far so good. На кормуването съм точно в средата - изкарах 15 часа, още толкова ми остават да се науча да карам, нали, и току виж съм успяла да се сдобия и с книжка.  Praynig

Ива, стискам палци, успех!

# 243
scorpita страхотно, поздравления!!! Ще вземеш и кормуването!!! ivaaa
ivaaa стискаме палци!!!

# 244
scorpita,поздравления .Щом листовките са 6 значи и кормуването ще стане.Смятам че има повод за събиране не смятате ли?Хайде да поотпуснем душите си някъде където да си чуваме приказката и да си изкараме приятно.Всички вече ви чувствам много близки и смятам ,че нещо ще се получи.Какво ще кажете за 6-12.04.2009г. в този период например да си организираме среща.Аз съм до 17,00ч. на работа след това съм free.Аз все още нямам с какво да се похваля относно моя болезнен въпрос  .Но ще чакам дано само  мъжа ми да е жив и здрав.Много ми е мъчно просто не мога да ви опиша.

# 245
Ivaaa,успех на мъжа ти ,давай му кураж и добри резултати му пожелавам.Няма нищо по добро от това да сте двамата , когато ситуацията го изисква.Започвам да работя ,че много задачи днеска.

# 246
  • Варна
Дари, а не можеш ли ти да му се обадиш по ИНМАРСАТ? Скъпо е, но ако ще ти донесе успокоение, смятам си струва. По-долу писах мисля, че намерих начин да говориш с ИНМАРСАТ за около 5 лв на минута, ако те интересува ще ти пратя ЛС. Номера предполагам можеш да вземеш от фирмата, с която е заминал мъжа ти, или БМФ - извинявай, не помня кое беше от двете.
Поздравления за търпението, аз на твое място щях да съм издивяла сто пъти досега и щях да съм побъркала всички възможни институции..

# 247
  • Варна
Здравейте, момичета!

scorpita, поздравления за листовките! Давай в същия дух и следващите изпити!Аз имам книжка от 14г.,взех всичко от първия път.Имах голям мерак.После карах 2г. и продадохме колата/мъжът ми тогава се качи да пътува и категорично отказах да карам, дъщеря ми беше много палава е ме беше страх/.Десет години не бях карала и преди 3г. купихме кола. Карах малко с мъжът ми и той хвърли ключовете и замина.Три дни я гледах от балкона, вън лято, децата искат на плаж. Мамка ти и кола запалих я и тръгнах, но и още ме е страх като карам. Колата е голяма, отзад висока и като се обърна нищо не виждам, макар да съм висока. Като давам назад умирам от ужас,паркирам само напред, успоредно въобще не мога! ИСКАМ ПО-МАЛКА КОЛААААА!

Ива, стискам палци за мъжът ти, дано вземе с лекота оставащите изпити!Мъжът ми пропусна изпитите за 2-ри механик заради ремонта който,почнахме през декември.Живот и здраве като се завърне ще мисли по въпроса.

мама_на_фъстъче, дано успеете да се запишете за детска и да ви приемат, че като гледам какъв ужас е, хората са започнали да дежурят от 1-ви март. Как се гледате сега като работиш вече?
Интересна диета, но нямам време да си готвя такива неща.Гледам да не ям хляб, сладко и тлъсто месо.Не пия газирано и алкохол.

Дари, и аз съм малко като теб, нищо от мъжката работа не ми чужда, отверката и клещите са ми винаги под ръка.

А относно срещата аз съм свободна събота и неделя, през седмицата съм на работа до 17ч., но после търча до детската да прибирам дечицата.
Моят мъж се обади, тръгват от Украйна за Испания.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 20:53 от Илиева

# 248
scorpita ,благодаря ти за отзивчивостта.В момента кораба пътува за Щатите и аз предполагам че като пристигне там ще ми се обади.Относно този телефон за който ми пишеш ще използувам ако евентуално не се обади и от там като пристигнат.Аз предполагам ,че не му е удобно да помоли някой колего зо 1 SMS поне защото винаги когато е имал възможност преди се е обаждал и то много често .Взех сама да си давам кураж и да мисля позитивно вече въпреки че ми е много мъчно.
Илиева май само ние двете ще си направим среща за сега никой не се блазни от идеята въпреки че не виждам нищо лошо от това да се разнообразим малко.Колкото повече толкова по добре но за сега сме двете май.За това че имаш голяма кола искам да ти кажа че преди 3 месеца имах опел корса мъничка и компактна ,но много изгнила вече.Отдаде ни се възможност да купим  голяма кола/по принцип ние много пътуваме / бях много против , защото мислих,че няма да се оправям с габаритите на новата кола,но кандесах.Сега карам огромен опел омега -комби,свикнах и почети не слизам от него.Просто практика не се отказвай .Ще свикнеш.

# 249
  • Варна
Ще се радвам да се видим аз през седмицата сам сэдбодна донато стане време да прибирам малкия от градина,След това няма мърдане почивните дни също.Skorpitaаз преди 3 години вземах книжка листовки от първия път а курмуване/да не паднеш от смях/от4 път защото изпитващите са големи идиоти  smile3511 newsm10 newsm10като креснат за най малкото и се схващаш отвсякъде,Но не се притеснявай от изпита,Ние имаме фолксфаген пасат комби с не слизам от нея,Когато вземах книжката 2дена след това мъжо замина и цяла седмица с колата се гледахме на паркинга,Беше ме стран сама да се кача но после като се качих че само с нея,От моя мъж знам че голяма кола се кара по лесно,Така че смело теглиш майна на изпитващия и караш, newsm10 newsm10

# 250
Ако искате така можем да направим : да се видим например  другата седмица събота или неделя  /4-5.04.2009г./през деня за да може и tutune да дойде с детенцето на по кафе някъде където кажете.А може и времето да е хубаво така че можем да седнем някъде на открито .Ще ми е драго само кажете.През седмицата съм на работа до 17 ,00 ч.Ако кажете и тази седмица но мисля че времето е кратко за организация.Пишете.

# 251
  • Варна
Привет,момичета!Бих искала да се присъединя към вас.Много хубав и полезен форум!Моят мъж направи дълъг рейс,върна се за малко и се наложи пак да замине.Вече доста ми домъчня.Успокоявам се с това,че този рейс би трябвало да е 2 пъти по-къс от предния. Поздравления за всички шофьорки!Аз все още събирам смелост за да подкарам колата в града.

# 252
Привет пасхаля колкото сме повече толкова по добре.Добре дошла при нас .Давай смело не се двууме с колата .Относно шофьорлъка трябва да им натрием носовете на мъжете.Не стига че вършим толкова мъжка работа.

# 253
Здравейте момичета.
Чета ви редовно,но отдавна не съм писала.И моят съпруг е в момента на рейс.Чакам го да се върне в края на май.
Бройте ме и мен за срещата.Ще ми бъде приятно да се запознаем.

# 254
  • Варна
Благодаря за подкрепата darito_71! И моя мъж би трябвало да се прибере най-късно в края на май valivana.От 4 години не си е бил в къщи през лятото.И аз бих дошла на срещата,ако имам възможност /на работа съм до 17,30ч. и много рядко има кой да ми гледа детето/.

Общи условия

Активация на акаунт