Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 60 204
  • 426
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Варна
На новодошлите или завърналите се - добре дошли!

На всички благодаря за подкрепата по повод на шофирането. Сега се мъчим с моя инструктор на левите и обратни завои. Трудна работа, ама ще стане! (Надявам се.. Simple Smile )

За срещата не казвам нищо, защото графикът ми е доста голяма каша, но ако се спрете на ден и час, и случайно имам възможност за тогава, ще се присъединя и аз.

# 257
Добро утро на всички ранни птички.Снощи ми мина идеята относно място на срещата с детски кът където децата да играят а ние да си пием кафето.Какво ще кажете?Понеже почти всички сме на работа през седмицата ,а мамите с малки деца няма как да дойдат да го направим неделя  на 05.04. например в Пикадили парк на кафето мисля че беше на 4 етаж в 13,00 ч.Там съм виждала детски кът .Няма смисъл само да се питаме и да му мислим.Аз във събота ходя на допълнително място да работя от 12 до 17 часа .Заради това ви предлагам да е неделя.Ако на някой не му е удобно ще се съобразим с него.За мене няма проблем.Както кажете.Предлагам това защото си мисля че лично за мен за около месец ми станахте всички много близки и с общите си не леки съдби /друго е да имаш мъжка ръка постоянно до себе си и мъжки ръце които да те прегръщат вечер /разнообразихме ежедневието си заедно.Ако не сте вие просто ще превъртя ако не е работата ми и разбраните ми колеги и всички мои приятели ще лудна вие знаете защо.С това постоянно очаквани да звънне телефона и постоянните мисли мисля че вече даже не мога да мисля.Пишете и дайте да се разберем .Ще ни бъде хубаво.Ние го заслужаваме.

# 258
  • Varna
Добра вечер момичета Hug
Приемате ли във вашата дружина и по големи мамита бе newsm03
Преди малко ви открих и много се зарадвах Hug

# 259
Delta Delta добре дошла .Няма значение кой е голям или малък важен е духът.Важното е на колко години се чувстваш .Аз съм на 38 но все още понакога ще кажеш че съм на 20 .

# 260
  • Varna
Благодаря ти Даретооооо Hug
Как си свикна ли със чакането? Досега съм ви чела Simple Smile

# 261
Здравейте и от мен момичета,в последно време и аз не пишех много, само ви четях  на бързо, но вече ще съм по-свободна.
Добре дошла на DELTA_DELTA, и да не споменаваш повече годините Wink! Аз съм за срещата!!! През седмицата съм съм на работа, а вечер бързам да се прибирам, че сега всички сме си в къщи, но през почивните дни ще мога!

# 262
Здравейте и от мен, момичета!

Ми то голяма активност в темата  Wink
Ама аз нали още си имам другарче, не се вясвам много-много  Mr. Green

Добре дошли на новите моряшки момичета   bouquet

Честито на scorpita! И с кормуване да се справиш от раз  Peace
Илиева, честита обновена къща!
Ива, успех на мъжа ти, скоро да се похвалите, че е взел следващата степен!
мама_на_фъстъче, стискам ти палци да успееш в борбата за място в детските градини! Като чета и слушам новините - ми то си е подвиг да успееш Mr. Green
darito_71, дано скоро се чуеш с твоето момче  Hug че миговете на очакване са кошмарни.

# 263
  • Варна
Добро утро момичета,Нашия тати си дойде за малко кораба разтоварва и днес пак трагват ,та затова не се вясван във форума,поздрави на всички

# 264
На всички чаровни силни моряшки момичета, усмихнат и щастлив почивен ден !!!

# 265
  • Varna
Благодаря ви момичета за топлото посрещане smile3525

# 266
  • Варна
Здравейте момичета!  bouquetОтскоро научих за форума и много ви се зарадвах,че ви има и че сте толкова готини!
Моето момче пътува вече 15-16 г. И на нас не ни е лесно,посрещане,изпращане...очакване...Сега отново скоро ще се изпращаме и отсега ми е криво,че ще заминава.
Хубавото е,че за 4 месеца,а не както до сега 6-7,така,че ще минат по-бързо.
Успех на всички ! smile3525 newsm10

# 267
Ехо до сега не ми остана време даже да ви кажа добър ден.Чистих като ненормална цял ден ,ходих да мия колата и тем подобни все приятни неща.Вече ми липсвате затова ви драскам някой друг ред.
    Delta относно свикването е много трудно особенно когато човек е много емоционален както съм аз.Какво друго ми остава освен да чакам.Само да се обади ще взривя нета обещавам.Сега сядам да гледам филм който си изтеглих и се надявам докато гледам да заспя, че само тогава не мисля.Ако не сигурно ще се появя след 22,00ч.във форума.А забравих, оправих си мелницата - благодаря ще почерпя когато му дойде времето.

# 268
Мама Silvyana добре дошла .Винаги казвам колкото повече толкова по добре. Още веднъж добре дошла .

# 269
Здравейте момичета!
Току що открих този форум. Седнах за малко, но като ви открих не се стърпях. Моят бъдещ съпруг е международен шофьор. Предстои ни сватба и се наложи да замине за Италия за да изкара бързи пари. Това е най гадната част от живота ни. Но като гледам потребителите тук не само ние изживяваме това.   

Общи условия

Активация на акаунт