АПРИЛчето ритничета раздава, на мама чак сърцето разтуптява!

• 15 600
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Overijse, Belgie

Относно седмиците, записала съм си, че в 6ти месец се влиза в 22 г.с. и 2 дни,  в 7ми в 26 г.с. и 5 дни, в 8ми в 31 г.с. и 1 ден, а в 9ти в 35 г.с. и 4 дни. Табличката на първа сраница е опростена и схемаматизирана, но не е грешна като цяло.

Това ми звучи по-логично от опростената табличка. Simple Smile Не че няколко дни имат значение де Wink Другото, което забравих да споделя, че бебокът пак си е с 5 дни по-малък от изчислената възраст на бременносттта. Така беше и първия път, но малкият се роди 3 дни преди изчисления термин. Докторът каза, че няам да се преизчислява термина и че такива отклонения са напълно в реда на нещата.

# 151
Hi, hi!!!  Аз днес съботно такова излежаване му дръпнах, че чак се уморих Simple Smile)) Станах да погладя малко, че бая се беше събрало и това е! Виждам, че последните ми вчерашни посания нещо не са се побликували. Та основното от там май беше това, че:
Дея, за сега не съм в  БГ и затова аз отпадам от комбинирането, но като почна да се ровя из бебешките сайтове ще пратя линкове.
Ето точно сега мога да се поровя даже Simple Smile))
Като се роди ще му харесаме име! След като се свестих дори ми стана смешно.
Такива са мъжете - за тях всичко е тоооолкова просто, докато не им дойде на главата! Simple Smile

# 152
Момичета и аз търсих албумчето с коремчетата ама нещо е изчезнал  newsm12 и затова си позволих да направя ново!Жалко че се е изтрило,бая коремчета имаше.Аз сутринта си качвах снимка и си беше там,дано аз да не съм оплескала нещо,но мисля че си направих всичко както трябва!Няма значение,каквото и да е станало важното е че сега пак ще си ги качим! smile3521  smile3525

# 153
Ето едно сайтче, в което има интересни неща, обаче не намирам опция за промяна на езика.
http://www.bebesvictoria.com/?gclid=CIz2x8WRm5cCFQQPuwod2jzaoQ
На мен още не са започнали да ми оттичат краката и съм много доволна, защото майка ми е била много зле в това отношение и аз съм се настроила, че сигурно и мен ще споходи тази гадост!!!!

# 154
Здравейте, и аз очаквам бебе през април (сега съм 20 г.с). Да си призная, не можах да изчета всички постинги по тази хубава тема, стигнах до средата Heart Eyes.
Качила съм цели 3 кг досега. От месец съм на 38 г. а бременността ми е шеста поред. Живот и здраве, ще си имам трето детенце.
Нищо не сме купували за бебето, а и няма да купуваме предварително. Толкова вярвам, че всичко ще е наред този път, но като си спомня колко беше ужасно да прибирам приготвеното бебешко креватче само 2 седмици преди термин... Та без покупки! Таткото сам щял да напазарува всичко веднага след раждането и преди да изляза от болница. Да го видим как ще се справи  #Crazy
И за име изобщо не мислим. Понеже не сме женени, аз смятам, че е справедливо фамилията да е от таткото а малкото име - от мама  Laughing Очертава се момиченце.
Да се оплача, преди 5-6 дни си играх с кокера ми и той погрешка заби зъбки в ръката ми. Лошото беше, че раната се инфектира. Гинеколога ми не даде да ми бият тетанус, започнах само АБ Зинат. В крайна сметка 3 дни по-късно ми сложиха и ваксина против тетанус. Вече всичко е наред с мен, дано и с бебчо да е така.
Леко бременеене на всички! Остава ни само още половин бременност  preggo(а някои и по-малко, благородно им завиждам)

# 155
Ето още един - е най-накрая и аз си харесах количка! Simple Smile)) от този сайт. http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?Id=207 
Исках да е с по-големи гуми, но.... ще помисля още по въпроса. Аз държа да е лека количката, лесно сгъваема и малка в сгънато положение. А този тип са с малки гуми за съжаление!!! Sad

# 156
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета   Hug Влизам да ви кажа какво ми се случи на мен ! След като 3-ти ден подпирам леглото днес имах нужда да стана и да се поразтърча . Накарах милото заедно да напазаруваме от Кауфланд (има близо до нас ). По едно време адски ме втресе хем съм с якето а то милото по блузка само и му топло  newsm78 . Минах 3 рафта и тамън се забих пред едни чарапогащници и зяпам кой би отговорил на слонските ми размери и изведнъж ръцете и краката ми изтръпнаха и ми стана черно пред очите и докато кажа ще припадна и дум долу пред детето та съм му изкарала акъла TiredОбщо взето бързо се свестих ма добре ги пооплаших де  Sad Детето остана да плаща а милото ме изведе на вън и докато изкарам 2-те чаши сок дето бях изпила голям зор падна  Sick Та така поизложих се ама какво да направя . За втори път в живота си припадам явно е имало да става  newsm78 Надявам се това да не се е отразило на бебчо  Praynig чувствам го да мърда . Сетих се , че скоро някоя мама беше сподела че е изживяла почти същото в АГ -то докато е чакала за резултатите от БХС . Дали е от бремеността или пък просто дето се влошавам . Имам адска ангина и утре ще трябва да се обадя за антибиотик , че положението е много зле .Не исках но явно няма как . Спирам , че пак много дълго стана . Сладки сънища на тези който могат да спят   Hug Heart Eyes

# 157
dream wish и на мен ми се случи това нещо и беше много гадно на мен ми беше за първи път и понеже не знаех какво става и си помислих че умирам  Embarassed  Blush ,добре че не си била сама,аз също не бях сама и моята приятелка ме хвана и после се свестих на един стол и една жена ме подпираше а моита приятелка ме мокреше с вода!На мен ми казаха че това се получава при много близки граници на кръвното налягане!Дано повече да не ни се случва това ,че голяма гадост,аз каквато съм пъзлива  Praynig

# 158
magdalena.savova, поздравления! Хармоничен и щастлив семеен живот!   bouquet
rea1, успех и щастлив завършек на бременността този път! Дано да не те спохождат често мрачните мисли и страхове.  Hug Ако ти е възможно, изисквай си по-често да ти правят доплерово изследване и да гледат внимателно захранването на плацентата.  Peace
renka, аз влизането от месец в месец си го броя по абсолютно бабешки - на 22-ри ми е термина и на тази дата влизам от месец в месец. Въпреки това се замислям, защото още от предната бременност ми стана много по-удобно да си боравя с гестеционарните седмици и тези по-малки стъпчици ме устройват.  Peace
dream-wish , на мен ми се е случвало в небременно състояние да падам и когато усетя някакво замъгляване веднага гледам да седна - няма значение къде. Аз при мен си знам, че се случва от едновременното падане на кръвното и събиране на двете граници. Затова в чатната ми има нещо сладичко и доскоро мъкнех шише от 250 гр. с вода.
ol4eto, изглеждаш страхотно - само едно хубаво коремче върху стройна жена.   bouquet

# 159
Здравейте и от мен, мили априлски мами! Имам голяма молба-да ме включите и мен в списъка на първа страничка, разбира се ако
нямате нищо против! Терминът ми е на 19.04 и чакам момиченце! Аз съм от Бургас, на 27 години и за първи път ще ставам мама! Много ще се радвам да си пиша с някоя от вас, защото сега ни вълнуват едни и същи неща, еднакви емоции. Чета много отдавна, но все не се осмелявам да пиша! Иначе по въпроса за името, ние с таткото сме си харесали Дария, а ако ни изненада момченце- Денис. Харесвах много и други имена, но при нас е малко по-особено, защото мъжът ми е турчин, а аз- българка. Искам да питам тези момичета, които са от Бургас- тук ли ще раждате? Аз ще ходя във Варна, там имаме познат лекар. Някоя от вас случайно да ходи и на лекциите, които организира списание '9 месеца'? Аз ходя, можем евентуално да се запознаем! Благодаря предварително за всички бъдещи отговори! До скоро!

# 160
magdalena.savova, Честито! Пожелавам дълги и счастливи години заедно!!!  bouquet

dream wish Не се притеснявай много, това става и при небременни, а при някои , като мен е редовен номер, и то в трамвай, във влак, в магазин... Моят лекар ми каза, че като усещам такова състояния веднага дрябва да легна и да дигна краката горе. За да отиде кръвта къв главата. Все пак трябва да кажеш на своя лекар, че това се случи. Може би имаш недостиг на нещо в организма.

Относно имената, искам да попитам, как може да се казва съкратено Михаела? Ели, Миша? Мъжът ми пак не харесва това име, обаче на мен много ми допадна, защото моята беларуска рода е с фамилия Михалевич. Тука още пишеше за Моника и Мартина, никак не лошо. Вече мисля за буква "М", като малката Маргарита. Ще им казвам заедно- моите мишлета!  Hug

# 161
  • Overijse, Belgie
Момичета, събирането на граници не е нормално! Нито за бременни, нито за небременни! Не искам да влизам в подробности, просто си обърнете внимание!!! Знам, че като отмине уплахата на никой не му се занимава с лекари,  но трябва  Peace

# 162
  • София/Люлин
Здравейте и от мен.
magdalena.savova, пожелавам ти да си най-обичаната жена на света. Между другото имаш поздрави от Роси от Люлин, с нея си пишем на скайпа иначе тя е от мартенските мами.
dream wish и на мен много често ми прилошава така и дори ме е страх сама да излизам. Моето кръвно по принцип е много ниско /100/60/, а сега съвсем го няма никакво.
Мамочка Михаела е много хубаво име, моята племенница се казва така и и викаме Мише.
tolinka добре дошла сред нас!   bouquet Имената са много хубави, а при това имат интернационално звучене.
Вчера бях в Джъмбо да поразгледам и да купя подаръци на моите племенници. Доста интересни неща има за бебчета, но от навалицата ми прилоша и трябваше бързо да се изнеса от там и не можах добре да разгледам всичко. Търсех стерилизатор, но не открих къде са.

# 163
  • Враца
здравейте гърли!!! Laughing
аз не съм писала от няколко дни. в петък бях на преглед и доки ми каза че вижда момченце. и аз влизам в клуба на разочарованите, които са искали момиченце, ама явно майсторът като го е правил е блеял и не е внимавал достатъчно.  Crazy
кво да се прави, такъв е животът. незнам дали при нашата групичка ще е така, ама при моята кумица, която роди преди 5 години, в квартала и  имаше около 20-има момченца родени за около 2 години, и 2-3 момиченца, за цвят... странно е . тя отдавна ме бъзикаше че ще е момче, и сега е много доволна, тя иска и второто и детенце да е момченце, явно й харесва де е мъжка мама, а аз не виждам нищо привликателно в това...
та така.
tolinka, кумците ми са по същия начин като вас- тя си е българка а той е ... не е турчин, щото тази година за първи път в живота си отиде в турция, и то на почивка,    grinning039 ама е от турски произход. дечкото им се казва денис- означава море...
той от малък обожава морето и водата, викахме му дени морския, но да не се отклонявам от темата... добре дошла и хубави имена си избрала  Hug

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 18:27 от petjoff

# 164
Здравейте момичета  bouquet!
Или аз отдавна не съм писала или вие много бързо изписвате темата Shocked.Ние сме добре.И аз вече взех да мисля за име newsm78.Понеже първото е кръстено на свекървата, ми се иска второто да е на някой от нашите ooooh!.Иначе и с първото, а и сега си харесвам имена, които не са с ничия буква.Мисля за името Сиана.
tolinka, в нашия квартал имаме едно момиченце, което се казва Айза.Много ми допадна за турско име.Има хубави турски имена, но и много смешни, като Ремзие или някакви подобни Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт