Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои полезни съвети и препоръки за закупуване на дрехи за бебето?
Какви са препоръките за витамини и избор на витамини по време на бременност?
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои полезни съвети и препоръки за закупуване на дрехи за бебето?
Когато избирате дрехи за бебето, е важно да предпочитате естествени материи, да премахвате етикетите, да избягвате обличането през главата, да избягвате дрехи с ластици в първите месеци и да изберете такива с копчета отгоре до долу. Това помага за предотвратяване на дразнене на нежната бебешка кожа и улеснява обличането и смяната на пелените. Препоръчително е да изчакате зимните разпродажби, тъй като цените са ниски през този период. Освен това онлайн пазарът е популярен избор, като се споделя опит от немския уебсайт с доставка до България.
-
Какви са препоръките за витамини и избор на витамини по време на бременност?
Препоръките за витамини по време на бременност включват балансирана диета, богата на различни витамини, като плодове и зеленчуци. Лекарят може да предпише добавки с желязо, ако хемоглобинът е нисък. Витамините могат да бъдат допълнени с хранителни добавки като Пренатал или Матерна, които са специално предназначени за бременни жени. По време на бременност е изключително важно да се консултирате с вашия лекар относно избора на витамини. Обикновено се препоръчва консумацията на повече пресни плодове и зеленчуци, като същевременно се избягва прекомерната употреба на изкуствени витамини, тъй като те могат да доведат до ненужно наддаване на тегло. Важно е стриктно да следвате съветите на вашия лекар и да избягватe самостоятелното приемане на витамини без професионален съвет.
-
Какви упражнения се препоръчват по време на бременност?
-
Как да се справя с липсата на активност и мързела по време на бременност?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули по време на бременност?
Не че няколко дни имат значение де
Другото, което забравих да споделя, че бебокът пак си е с 5 дни по-малък от изчислената възраст на бременносттта. Така беше и първия път, но малкият се роди 3 дни преди изчисления термин. Докторът каза, че няам да се преизчислява термина и че такива отклонения са напълно в реда на нещата.
и затова си позволих да направя ново!Жалко че се е изтрило,бая коремчета имаше.Аз сутринта си качвах снимка и си беше там,дано аз да не съм оплескала нещо,но мисля че си направих всичко както трябва!Няма значение,каквото и да е станало важното е че сега пак ще си ги качим!
.
(а някои и по-малко, благородно им завиждам)
Влизам да ви кажа какво ми се случи на мен ! След като 3-ти ден подпирам леглото днес имах нужда да стана и да се поразтърча . Накарах милото заедно да напазаруваме от Кауфланд (има близо до нас ). По едно време адски ме втресе хем съм с якето а то милото по блузка само и му топло
. Минах 3 рафта и тамън се забих пред едни чарапогащници и зяпам кой би отговорил на слонските ми размери и изведнъж ръцете и краката ми изтръпнаха и ми стана черно пред очите и докато кажа ще припадна и дум долу пред детето та съм му изкарала акъла
Общо взето бързо се свестих ма добре ги пооплаших де
Та така поизложих се ама какво да направя . За втори път в живота си припадам явно е имало да става
чувствам го да мърда . Сетих се , че скоро някоя мама беше сподела че е изживяла почти същото в АГ -то докато е чакала за резултатите от БХС . Дали е от бремеността или пък просто дето се влошавам . Имам адска ангина и утре ще трябва да се обадя за антибиотик , че положението е много зле .Не исках но явно няма как . Спирам , че пак много дълго стана . Сладки сънища на тези който могат да спят
,добре че не си била сама,аз също не бях сама и моята приятелка ме хвана и после се свестих на един стол и една жена ме подпираше а моита приятелка ме мокреше с вода!На мен ми казаха че това се получава при много близки граници на кръвното налягане!Дано повече да не ни се случва това ,че голяма гадост,аз каквато съм пъзлива 

ама е от турски произход. дечкото им се казва денис- означава море...
.Иначе и с първото, а и сега си харесвам имена, които не са с ничия буква.Мисля за името