АПРИЛчето ритничета раздава, на мама чак сърцето разтуптява!

• 15 604
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мамчета!

Renka79 точно така се смята, но по медицински си ги смятат на лунарни седмици и затова бременноста излиза 10 месеца
календарния месец има понякога 4 седмици и няколко дни затова седмиците стават 40 но месеците са си 9 така че ти си гледай 10 число или сега на 10 навършваш 5 месеца и влизаш в 6

# 136
Милички мн сте изписали ooooh!ама аз като нямам мн време не мога да ви изчета.Гледам че говорите за имена.Аз сега за моята принцеска ще мисля.бях си намислила едно с М на татко,но искам да разгледам и още и да обсъдя с половинката.
Говорите и за онлайн пазаруването.Аз освен Ларедутето др не знам.Мога ли да помоля мамите които са по-навътре с нещата да сложат списъче със сайтове на вскичко което знаят,като такива и ако има определени с бебешорски да споделят също.Много благодаря предварително Hug  bouquet

Иначе при нас засега нищо ново.Миничката ме ритка вече всеки ден,най-мн вече и сутрин но и през деня я усещам Heart EyesЕхххх ако можех да си нацелувам сама коремчето  love001
Благодаря за щъркелчето Жабче Hug  bouquet

Зинаида мила радвам се че се появи HugРазбирам те какво е.Аз защитих на 26 сеп.Вярно тогава си бях по-в началото но като знам как ми се гадеше и трябваше да ставам рано Sick

Тази седмица на 5 ще ни раздават Дипломите вече нямам търпение.Стискам ти палци Peace

Хайде оставям ви и отивам да се раздвижа  bouquet

# 137
  • Пловдив
Благодаря на всички ви момичета, да знаете аз редовно си ви чета , за да зная как сте, но още няколко седмици няма да съм активна с постингите и после ще се завърна с пълна сила  Blush Сега отивам пак да зубкам  Laughing

# 138
  • София
Момичета, къде е албумчето с коремчетата? newsm78 Аз тъкмо се снимах (най - после и реших да си кача снимка и не го откривам... Някой да не го е изтрил по погрешка??? Sad

За имената гледам сте подхванали много сериозно темата - ние с мъжо сме единодушни , ще се казва Оля , не познавам никой кръстен така , навярно няма да е най -харесваното име , но важното е че на нас си ни харесва страшно много(особено като го казваме едно такова лигаво Оооля.....)

Зинаида, браво за постигнатия успех досега, давай в същия дух, а за името, поздравления, аз се казвам така и си го харесвам много. Blush
Gaja, доколкото си спомням, гледайки преди време коремчетата, че сега не можах да се убедя Tired, ти имаше най - малкото тумбаче и беше най -фината мацка тук. Къде видя огромен корем сега? Laughing

Ето една две снимки на моя тумбак, качих ги в мой албум, докато стане ясно какво е станало с нашия... newsm78
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9138018
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9138016

# 139
  • Лудогорието
Здравейте и от мен   bouquet
Днес милото ми устрои "концерт" на Бетовен и сие, който беше предназначен за малката тинейджърка под нас. Имаме голям проблем с това момиче. Надува си рапърската музика и дори родителите и не могат да я спрат  Crossing Arms От 2 до 4 я спира и после я надува до 10 вечерта. От цялата тази дандания бебо се е активизирал и не спира да ме рита  Crazy Горкото дете. Аз не смятам,че това е начина, но таткото е на друго мнение. Относно имената, нашия бебо ще е Иван-на свекър ми. Синът на братовчедка ми е Стивън, а дъщеря и-Моника. Живеят си в България, но си харесаха тези интернационални имена-знае ли човек къде ще му излезе късмета. Вчера от голямото чистене и подреждане се сдобих с леко подути глезени. При вас как е?
Е, това е засега, отивам да се насладя на обяда поднесен от таткото  Crazy

# 140
Пъстроочка, благодаря ти мила  Hug   bouquet

Брей, вярно го няма албума, и аз сега проверих  Thinking

Ssillvvi, аз си взех това онова от тук: www.chipolino.bg
Също тези, които сега се сещам: www.danet.bg, www.simonovi-bgshop.com, www.family.bg, има и още доста български, а вчера Дея даде и един немски, в който има страхотни нещица и можем да си направим комбинирана поръчка - http://babybutt-de.erwinmueller.com/shop/start-DE-de-BB

# 141
  • София
ol4eto много ми харесаха джинсите ти, от къде си ги взе?

И аз гледам, че го няма албума  Sad Понеже последна явно качвах снимки днес сутринта и се чудя да не съм цъкнала нещо грешно, но изпращам линк и на сестра ми да гледа и в онзи момент уж нямаше никакви грижи  Thinking Съжалявам ужасно ако аз някак съм счупила албумчета, уж не качвам за пръв път ама знае ли човек....

# 142
Здравейте момичета!
темичката е страхотна ....Браво!
Не съм влизала отдавна и май съм изпуснала много:)
Но бързам да се похваля ,че на 08.11. станах госпожа и съм много щастлива .....
Две седмици по-късно или на 22.11. бяхме кумове и предполагам си представяте колко много емоции имах и затова нямах много време за писане.
Но и двете сватби бяха фантастични ...нашата беше много ,много весела ,а колегите от нашия ансамбъл ( и двамата със съпруга ми сме от ансамбъл по народни танци ) ни поднесоха чудесна изненада,която отстави незабравими спомен в нашите сърца и сърцатца на нашите гости.....
ох,май се отнесох ,ама ми е мило и.....
Бебенце е добре и всичко е наред.
Да се похваля ,ще съм мама на МЪЖ.
Целувки пак ще пиша

# 143
  • София
Gaja, не вярвам ти да си натиснала нещо, все пак не качваш за пръв път снимки в албум, за да го изтриеш... Hug
Както и да е, станалото, станало, едва ли някой го е направил нарочно, ще си направим нов албум и ще качим снимките пак. Confused
А как се надписваха снимки, защото се опитах в моя албум да си напиша седмиците, но с този нов облик на снимка бг не се справих... EmbarassedА джинсите са ми от предишната бременност, купих си ги от Произведено в България преди мнооого (вече) години. Laughing
Нося ги от време на време (предимно вкъщи и по разходки из квартала). Grinning

# 144
  • София
И понеже 2 пъти ми се е публикувал постинга, за да не се повтаря, да поздравя тук magdalena.savova:

Честито! Много любов ти желая, а най - хубавия подарък вече сте си го подарили с любимия мъж!  bouquet

# 145
magdalena.savova честито!!!!много много любов и семейно щастие!
а аз да ви се похваля днес си взех третия изпит с 5 newsm44
много съм щастлива(а мъжо ми вика че то хубаво че е бебчо че иначе не се знае само с моя акъл Mr. Green)
до преди малко бая се бях притеснила за следващия и последен изпит,понеже има химия ама след поста на zinaida вече няма да се оплаквам че ми е трудно #Crazy Mr. Green!!!

# 146
zinaida,браво на теб,честита ти дъщеричка и успех на изпитите  Hug

renka,ще поръчаме,няма проблем,ще се уговорим на срещата  Hug Аз пък съм два дни след теб,тоест на 05.07 ми е последният цикъл  Laughing Аз ги броя според статията на първа страничка-22 г.с се влиза в 6-ти месец,в 27-ма в 7-ми месец....

qnika,двете имена са много хубави  Peace

ssillvvi,ще направя едно списъче със онлайн магазините,но можеш да видиш и тук www.bebe.start.bg

ol4e,много сладко кръгло коремче имаш  Grinning

magdalena.savova,честито ти сватба,да покажеш снимки  Hug

ани4ka,браво на теб   bouquet

Аз ще взема сериозно да огранича това ядене,че рискувам до края на бременноста да се търкалям  Crazy

Гледам първа станичка,та ние си имаме цели 5 двойки близначета  Hug Супер  Grinning

# 147
  • Overijse, Belgie
Леле, че много изписано Simple Smile

Прочетох набързо за бебешките дрешки - и на мен като на другите мами много удобни ми бяха бодитата с метални копчета...

Иначе ми излязоха резултатите от теста за гестационен диабет и ми няма нищо Simple Smile Много се радвам, ама днес по този повод хапнах сладко, което преди си го бях забранила  Embarassed Качила съм вече 6 кг, което ми се струва много в сравнение с първата бременност  Confused
Ходих и на ФМ и всичко засега е наред с бебо. Малко се притеснявам, че съм на консултация чак след 6 седмици, понеже ще съм в България по Нова година, а трябваше да отида на консултация около 20-22.12., но се надявам да няма проблеми.

Как сте вие с отичането на краката? При мен вечер е ужас! С предишната бременност тази екстра се появи малко по-късно! Поне сутрин са напълно спаднали.

Аз нещо се мъча да се разболявам - боли ме гърлото, мързеливо ми е, малко носът ми тече, но нямам температура. Засега съм на чайчета и се надявам да се размина само с това  Praynig

# 148
Madlena, честито!
Да ви споделя относно избора на име, понеже не бяхме говорили за това с мъжа ми( е, аз си мисля за разни мъжки имена ), та вчера го питам не е ли време да поумуваме заедно за името на бебчо.Познайте какъв беше отговора- Като се роди ще му харесаме име ! #CrazyСлед като се свестих дори ми стана смешно.

# 149
  • Някъде там...
Здравейте и от мен. Аз нещо не съм в кондиция днес та затова не пиша. Ама вие добре се справяте.

Относно седмиците, записала съм си, че в 6ти месец се влиза в 22 г.с. и 2 дни,  в 7ми в 26 г.с. и 5 дни, в 8ми в 31 г.с. и 1 ден, а в 9ти в 35 г.с. и 4 дни. Табличката на първа сраница е опростена и схемаматизирана, но не е грешна като цяло.
За килограмите може да проверите как се движите с калкулатора, има го в линковете на първа страница.

Just a Girl, браво за резултатите.  Hug Аз засега нямам отоци, нарочно пробвах днес да си сложа халката и установих, че все още ми е голяма. Нали отслабнах в началото на бременността и буквално ми падаше от пръста.  

Общи условия

Активация на акаунт