"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 451
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
P0LLY, мисля че беше сина, понеже аз така и не го видях. Майка ми ходеше, че ние с Мая докато се дотътрим... Но на "коктейла" нямаше кой знае колко възрастни, т.е. имаше 3-4 лекари и всичките бяха около 40 годишни, та сигурно е сина. Но наистина ме вбеси, първо с този час в 22ч. вечрта в частния му кабинет, после с това чакане, за да си изпие винцето  #2gunfire
Ламичке, тъкмо щях да ти пиша в скайпа да ми пуснеш координати там където ти беше ходила
  Hug

# 61
Страчи-Лилкс, писах ти на скайпа

# 62
# 63
здравейте,
набързо да ви кажа, за да знаете, ако се случи някой ден и на вас (дано не се).  Та - освен зъбките, е хаванал обикновен вирус. Но понякога се случвало да се увеличат гласните струнни, и затова да диша трудно детето, и да се закашля на задавяне. И най-често състоянието се влошава вечер и сутрин. В такива случай най-помага извеждане на въздух - поне 10-15 мин., разхладена напитка (не студена или ледена) може и сладолед. Но ако няма подобрение, естествено консултация с лекар. Вчера си изкарах акъла. Иначе си дойдоха от болницата още съяата вечер. Бяха му дали някакво лекарство, и ни дадоха, ако се наложи за тази вечер (мързи ме да ходя до хладилника да проверя какво). Иначе днес отрочето се събуди без Т, дивее както всеки ден, но в къщи, пропуснахме яслата - и то разжходка в гората. Малко ме еяд, но по-добре да си оздравее. Кучешките го дразнят все така, гледа непрекъсннато да пъха нещо в устата. Та, сега съм спокойна. Мерси за подкрепата!
Календар, ЗА
пепена, стискам и аз палци!
мама на кики, дано се оправи бързо Кики!

# 64
  • Попово
здравейте дами, вече сме горди собственици на форд фокус комби, благодаря ви за стиснатите палци  Hug

# 65
Честита кола, Пепена! Да ви отведе до прекрасни места...
Момичета, ако ви се забавлява, ето ви едно клипче на моя син, скандалджията:
http://irinama.multiply.com/video/item/16/16

# 66
Дами, гласуването за банда на годината започна  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351558.0

Enjoy!

# 67
Честито ви возило,Пепе!Точно така-нова кола с повече място за повече деца! WinkПриятни пътешествия и безаварийно шофиране! Hug
Марини,отново се убеждавам в таланта на твоя син... PeaceОтлично изпълнение,толкова е емоционален,и как се ядосва...... hahahaА предполагам с никого не е говорил в действителност,което още повече ме кефи-разговор с невъодушевен предмет  Laughing и то с такава жар,че ми напълни душата.А представяш ли си какво ще е  като започне да му се разбира какво говори. JoyСилно да го нагушкаш това бонбонче от нас! Hug Heart Eyes Hug
Алекси,изкарал ви е акъла Боби,хайде скоро да избиват зъбчетата и още по-скоро да се оттървете от вируса! Hug Hug Hug
Страчи,бая сте повисяли...представям си Мая как се е изтощила горката.Наглостта ходи по хората и е много гадно когато заради нечия наглост си патят една камара хора. #2gunfire
Лека вечер и много целувки! Heart Eyes

# 68
Момичета там вече ще трябва да се представим достойно!!Атака! Mr. Green Laughing

# 69
Marini, така не съм се смяла скоро.

# 70
Момичета там вече ще трябва да се представим достойно!!Атака! Mr. Green Laughing
Да, но само нашите сили няма да стигнат!  Sad Който може да мобилизира виртуални другари и от други подфоруми! Ще намерим начин да се отплатим  Money Money Money
Поли, и аз снощи щях да падна от леглото от смях! Не знам как не трепери обектива от кискането ми... Laughing
Larsen, с никого не говори, разбира се! Кой би издържал подобни крясъци?!  Crazy Не знам дали има талант, но говоренето по телефона му е любимо и се разхожда из къщи с важен вид, и се смее все едно някой му разказва смешки, крещи /както се видя!/...въобще голям комуникатор е! Laughing

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 23:56 от marini

# 71
  • София
марини, страшен е Алекс, голям сладур. Забелязвам подобни жестове и при него, като при Бобо - чесането по главата.

# 72
  • София
marini какво пие малкия? И на вид и на приказки го докарва на човек изпил няколко питиета  Laughing Шегата настрана, но Вики по същия начин говори по телефона. Да не би да са си говорили двамата? И любимото, вдига телефона, казва Ало мълчи малко и после Да и следтова се почва плямпането, но от време на време млъква да излуша виртуалния си събеседник  Laughing
Пепе да ви е честита, безавариино да си я карате  Hug

# 73
марини, много е сладък Алекс, смяхме се сега с половинката  Laughing Как се ядосва искренно  Crazy Мая само мълчи по телефона и се усмихва, единствено днес каза на баща си "ало татиииии" , но това може би се дължеше на факта, че викаше за помощ да я вземе, че и писна да чака  ooooh!  Wink
Пепе, честито возило, да си го карате със здраве
  Hug

# 74
ето малко снимчици от нас от изминалия месец-

http://emilyska.multiply.com/photos/album/12#1

и едно клипче на малката кулинарка-

http://emilyska.multiply.com/video/item/4/P1000492.MOV

Общи условия

Активация на акаунт