Отговори
# 45
  • Банкя
Джидже страхотен е! Hug

Пък моят Марти е до прекрасната Кари Wink Веднага я взимам за снаха, дори и без да са се срещали още Mr. Green

# 46
Джидже колажа е суперрррррррррр. А пък аз отдавна си мечтая да стана Варненска тъща. Добре си сложила Герито до Жорката Heart Eyes

bowuu питах Жорката съгласен е...2ма терминатори... Whistling

колажа е супер.Браво Джидже!  smile3501

# 47
Джидже, Бравос, Бравос, Бравос!!! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501
Благодарности и на Октомври07 Wink за бързата реакция! Hug Hug Hug

# 48
Меги, апартаментът ти е стана разкош!! Да живеете щастливи и здрави в него и да се появят и нови обитатели Wink

# 49
Здравейте
Искам да ви кажа първо нещо толкова смачкана и гадно се чувствам. Болна съм, дойде ми, малката е затворена у нас и тя една нервна и на нея не може да се угоди, наскоро и баба ми почина и от там едни гадни мисли абе с две думи  супер подтисната и негативно настроена се чувствам.
НО сега с голямо НО мога да кажа че благодаря на всички за милите думи и за пожеланията веднага ми стана едно по хубавко, а специални ама специални поздрави за малката Катето на Тристия като я видях в пералнята и се спуках да се смея, а да не говорим за клипчето пуснато то ПРА. После нали се зачетох ами гледам, че Джудже и Октомври са се справили и с колажа браво много е хубаво станало  Hug Сега си признавам, че ми е по добре Обичкам си ви да знаете  Hug

# 50
Джиджа, снимката е супер, благодаря ти  Hug
Аз нали бях казала, че онази хич не ми харесва.  Е, значи от цялата гонитба онзи ден си успяла да го хванеш все пак  Wink
Което ми напомня, че аз още не съм качила моите снимки от срещата  ooooh!

Боян днес пак е със сополи. Направо ми иде да се гръмна вече  Sad
Нищо му няма на детето, обаче от носа му тече вода  Cry 

П.П Щях да забравя да кажа, че колажа е супер. Така е станало по-прибрано и красиво.

# 51
Влизам набързо, че малкия звяр гладен  baby_neutral
Изгледах, изчетох всичко докато спеше.

Джидже, браво !Много си се потрудила  Hug
Така наистина е по-спретната първата страница. Много ме кефят близнаците Яси и Криско , как си ги решила...с кламер Laughing
 Всички дечица са едни сладки малки човечета.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Октомври, много сладки коледни картинки. Абеее всичко е 6 !

Само Ирен бързо да оздравяваш   Hugи сополките на Боянски бързо да изчезват.Мимоза , дано се справите по-бързо с Т  Praynig
Меги, много обич и щастие във вашето гнезденце  Heart Eyes
Хайде на всички  Hug Hug Hug
Ейй, Джидже , да похойкаш и заради нас сега и ...други работи, сега кат сте ...без ремаркенце  Laughing

# 52
Джиджа - браво за колажчето! Супер е станал; чудесна си!

==============
Хайде, само празнични мисли! Какво ще подарявате за Коледа на мишоците?

==============
Меги, разкошен е апартамента! Честито, и само с любов и смях да е пълен!

# 53
А пък аз отдавна си мечтая да стана Варненска тъща. Добре си сложила Герито до Жорката Heart Eyes

Crazy Crazy Хубу, че стана тъй, та да разберем  Mr. Green  Hug

Радвам се, че ви хареса, не очаквах такива радостни изблици, ама не се сърдя де  Laughing Laughing Малчуганите съм ги слагала хаотично (явно оня горе си е казал думата де  Crazy )...е, ся че Крис е до Марината...ръката ми се плъзна натам... Whistling  Laughing Laughing Laughing
пък под секрет ша ви кажа, че мъй страх дан съм опуснала някое дяти и дан съм ги турила у колажЪт Embarassed
коки, пфю, отдъхнах си  Mr. Green
irenn, мога само да ти пожелая оттук насетне само положителни емоции и мноооого усмивки за теб и семейството ти  Hug

аааа, венерка, поглезваме се, дан си мислиш, че още плача...най-много да се разплача, че бързо ще свърши  Embarassed

# 54
Браво Джидже  smile3501 ,гордеем се с теб, и как само си ги нагласила Крис до Марина Two Hearts newsm74
Наистина получило се е страхотно.  А и още нещо в петък(дано не вали )вече трябва да се чуем и да се видим, най-накрая, че срамота вече ooooh!.Тука сме на 5 мин път пеша.
 А сега се наслаждавай на почивката и като ти домъчнее за Крис си мисли колко много му се радва баба и колко внимание му обръща сега. и следователно ,той колко е доволен от това Hug

Joy Леле, леле да ни погледне някой как се сватосваме, кой до кой бил на снимкитеееее. хи-хи-хи Joy

Мимето страхотна есенна фотосесия сте си направили.

Коки много е гадно това със сополките, но добре че на Боянски нищо му няма. Да не е от зъбките newsm78

Тристе, Катето е голяма скица в пералнята Heart Eyes

Виодиди, малката красавица много е пораснала, чаровница е тя с тези нежни черти Heart Eyes

# 55
Да се похваля: ходихме до педито, преслуша я, прегледа я и снимка направихме оказа се, че излишно се притеснявам. Гърдите, белите дробове и гърлото са чисти! Здрава е! newsm44 newsm68
Явно високата Т все пак е от зъбитеееееееееее smile3511 smile3515 И продължаваме да не ядем newsm22 newsm25 Кога ще излязат не знам  33uu

Джидже, страхотен колаж newsm74 newsm17!
Октомври 07 и Джиджа, сърдечни благодарности за красиво оформената Коледна тема newsm51 santa2
Ние пък сме до г-н Станислави ! Two Hearts
Пра, Хексалгин давам защото нищо друго не успява да я свали smile3514 Аз затова вчера се притесних да не би да е нещо друго, а не както смятах - зъбоникнене. Защото аз давам сиропи, свещи и т.н., а резултата беше Т да се покачва #Cussing out #Crazy Иначе се бях чула с педито и тя ми каза да редувам Нурофен с Хексалгин. Страхотен е Румбата на клипчето Peace
Меги, страхотен апартамент, да изживеете мнооооооооооого щастливи и незабравими моменти!
Фотосесиите на всички са страхотни, големи красавци си имаме! Нашата гордост! Hug
Коки много е гадно това със сополките, но добре че на Боянски нищо му няма. Да не е от зъбките newsm78
Коки, и аз така мисля, може да е от зъбки, ама за твое спокойствие иди на преглед.

# 56
  • София
Пак мерси гаджета готини, много сте мили и сладки и дано всички пожелания  се сбъднат.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Джидже, СТРАХОТЕН е колажа, стилен, подреден, страхотен просто, аз не мога такива красотии да правя, та от сърце ти благодаря.

Пра, стопли ми душичката с Румбата, то си личи, че вече е време за сън, но малкият хич не ще да ляга.

Пък моят Марти е до прекрасната Кари Wink Веднага я взимам за снаха, дори и без да са се срещали още Mr. Green
Акси, Е това се вика таралеж в гащите, давам ти я от сега  smile3540 Stuck Out Tongue Winking Eye 1swing running topka cry search това по цял ден, без спирка, много ми е дивичка малката.  Heart Eyes А Марти на гърнето с книгата - изби рибата  Hug

Мимето
- страхотни есенни снимки си спретнала, а колко е готин Ники и то  с гадже, много се е веселил, ако това е в морската, да знаеш, че мяй ви видях, ако е било преди няколко дни, самичка се мотках и се загледах в едни деца двечки, малки, момиченцето не можеше да ходи. Точно отстрани в шумата на главната алея. Ще пукна от яд че не съм ви познала, ама аз съм кьорава, не виждам на далече.

Виодиди, страхотна сладурана е Вили, първата снимка е много готина с тази прическа.  Heart Eyes Я бързо да качиш една снимка за колажчето.

Тристиа, готино дупе  Flutter Hug Hug давай още снимки и ако е останало малко от тортата - моля запази една хопка за моето дупе. (нахалничка съм, ама слюнката още ми тече)

Ирен,
я веднага да оздравяваш и ведрото настроение да не си отива. Венеса е приказна, само я поглеждаш и всички черни мисли изчезват от главицата ти.

Джидже - я марш да ергенувате с мъжо  dancing kiss  заслужавате си го. А как невинно ти се е плъзнало пръстчето  Joy Joy 

Коки, Боянски сега ще вади зъб след зъб, ако не слизат надолу, ако са течни и белички, хич не се притеснявай. За успокоение при педито, но и при нас се получиха при единия кътник сополи и като изби изчезнаха.  0

мишолина За коледа от мен има един конструктор - две коли за сглобяване и разглобяване  Joy Joy  с отверки, и подобни джаджи - големички са не може да ги глътне и са от пластмаса,исках Гедоре  и винтоверт детски да и взема, но мъжо забрани и аз тайно и бързо взех колите. Друго не мисля да взимам, че майка ми вече е взела палатка пълна с топки, другата баба и тя ще се отчете и приятелите като цъфнат  #Crazy няма къде да складирам играчките.

mimoza° брей и гадна Т, бързо да минава, давай много течности, абе ти си знаеш, но аз да си кажа.  Whistling  Heart Eyes Виж къде избиват зъби, масажирай с гел за успокояване с лек натиск, давай да чеша зъбите, така излизали по-бързо уж. А мляко пие ли, ако да давай мляко, като не ще да яде.

Joy Леле, леле да ни погледне някой как се сватосваме, кой до кой бил на снимкитеееее. хи-хи-хи Joy
Joy Joy Joy  Абе да се радват малките, че не живеят няколко века по-рано.

Венера - и мен ме кефат близнаците с кламерчето  Heart Eyes Heart Eyes

Октомври, страхотна темичка си спретнал   bouquet - не съм аз, ако някой си мисли, че съм си направила този труд, просто събирах багаж, изпразвах хладилник от неща застрашени от вмирисване и се подготвях за летенето до София, НО  #Crazy #Crazy  мислих да не ви разказвам, но не мога да се сдържа, просто ме сърбят ръцете.
Та нали мъжо купи преди месец билети от WIZZAIR по интернет само за 12 лв в едната посока на човек и ние се каним да летим ефтинко до Софето, кефим се, абе всичко планирано. Принципно ползваме намаление и от Бг-ер, но там в едната посока е около 90лв, Кари е без пари, но пак излиза соленичко за често пътуване. Та лежим си ние в спалнята с перверзния гардероб, тъмно, мъчим се да заспим и изведнъж мъжо вика, абе утре в колко е полета. Аз му викам в 21 часа, той не бе 22 часа и става да види на компа резервацията. Чувам след малко Меги, я ела. Я виж кво сме купили, заглеждам се аз и какво да видя. Тръгване от СОФИЯ на 26 и връщане от Варна на 03.  Shocked Shocked Познайте - пътувахме с колата и то с летните гуми.  ooooh!  travelИ сняг ни валя и Кари категорично отказа да спи, направо ми стопи лагерите. Та така - от бранша , а се излагаме като кифладжии. Ако направим промяна по билетите, трябваше да платим 780лв, та съвсем се отказахме от тях..... Някой да беше ми казал - нямаше да повярвам  Joy Joy Joy Joy Още не мога да си го обясня, как е успял да купи билетити наопаки, много ме хвана яд, не заради парите, а заради тормоза да се пътува с кола с дете...... newsm66 newsm66  smile3537 smile3537 smile3537 smile3537

Някой направи ли някъде резервация за коледно парти??

Аз предлагам следното - да си изберем клубче, да се спретнем сутринта - че тогава клубчета са празни и да се съберем, може и два или три пъти, че в този студ клубчетата са спасението а? Какво ще кажете? Ама бързо решавайте, че аз скоро си тръгвам. Мисля да правя прощапулник в неделя, та тогава съм заета.

# 57
  • София
Mira_V, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМОТО ТИ МОМЧЕ ПЕТКО. Много усмивки и да е здравичък и щастлив. Честит празник на теб   bouquet  bouquet  bouquet

# 58
  • Банкя
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Петко!
Много здраве, щастие и късмет!

Кафенце за събуждане...

Момичета, благодаря ви за подкрепата и милите думи. Hug Марти и добре, няма вече пъпчици. Диетата продължава да ни е проблем, не спира да яде от страх, да не би да не му дадем Rolling Eyes Само се тъпче и реве, ако не му даваме. Но вече започнах да му давам плодове, довечера ще дам и АМ, а от утре ще се опитам да му разнообразя още повече менюто.

Меги Взимам Кари, че като се появят Джена и Надето може и да не се вредим Mr. Green

За срещата Нас ни няма този уикенд, но за понататък ни бройте със сигурност. Peace

Лек ден!

# 59
Ейй, тъкмо да вляза с гръм и трясък да си отстоявам снахата и Марти си потвърди искането. Окапахме ей  Laughing

Джидже, страхотно колажче - браво на тебе, много си се потрудила и супер си го направила.   bouquet
Октомври, перфектно направена първа страничка  Heart Eyes

и да Булечка, сещаме се кой е Октомври  Mr. Green

Пра, много ме весели този Руменчо бе, направо ще го изям по дебелото дупе, и снимката за колажа е един път!

Миме, Ники толкова е порастнал от предния път, като го снимах, и оооще по-сладък.  Hug

Виодиди, тъкмо щях да питам за снимки на Виолетка и ти взе че пусна - нали знаеш, че съм си я харесала отдавна - такова хубаво личице има

Тристе, брех тази торта, не съм очаквала такива  таланти от вас, госпожо!!! Друг път да не чувам приказки за мързел-шмързел.  Naughty Цунки на моето любимо Кате   newsm76

МегиJoy Joy Joy, ама че история.

Иренка, горе главата мила, сигурно ти е кофти и ти е смотано, но дано скоро имаш радостни поводи да се усмихваш Hug

Коки, забелязвам, че много деца са просто сополиви, когато растат зъбки
Мимоза, радвам се, че сте добре!

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 01:51 от Jenna

Общи условия

Активация на акаунт