Пък моят Марти е до прекрасната Кари
Веднага я взимам за снаха, дори и без да са се срещали още
питах Жорката съгласен е...2ма терминатори... 
Сега си признавам, че ми е по добре Обичкам си ви да знаете

и сополките на Боянски бързо да изчезват.Мимоза , дано се справите по-бързо с Т 

Хубу, че стана тъй, та да разберем 
)...е, ся че Крис е до Марината...ръката ми се плъзна натам...

,гордеем се с теб, и как само си ги нагласила Крис до Марина

.Тука сме на 5 мин път пеша.
Леле, леле да ни погледне някой как се сватосваме, кой до кой бил на снимкитеееее. хи-хи-хи 

И продължаваме да не ядем
Кога ще излязат не знам 
!

Аз затова вчера се притесних да не би да е нещо друго, а не както смятах - зъбоникнене. Защото аз давам сиропи, свещи и т.н., а резултата беше Т да се покачва
Иначе се бях чула с педито и тя ми каза да редувам Нурофен с Хексалгин. Страхотен е Румбата на клипчето 

Веднага я взимам за снаха, дори и без да са се срещали още
това по цял ден, без спирка, много ми е дивичка малката.
А Марти на гърнето с книгата - изби рибата 
Я бързо да качиш една снимка за колажчето.
давай още снимки и ако е останало малко от тортата - моля запази една хопка за моето дупе. (нахалничка съм, ама слюнката още ми тече)
заслужавате си го. А как невинно ти се е плъзнало пръстчето
с отверки, и подобни джаджи - големички са не може да ги глътне и са от пластмаса,исках Гедоре и винтоверт детски да и взема, но мъжо забрани и аз тайно и бързо взех колите. Друго не мисля да взимам, че майка ми вече е взела палатка пълна с топки, другата баба и тя ще се отчете и приятелите като цъфнат
няма къде да складирам играчките.
Виж къде избиват зъби, масажирай с гел за успокояване с лек натиск, давай да чеша зъбите, така излизали по-бързо уж. А мляко пие ли, ако да давай мляко, като не ще да яде.
Леле, леле да ни погледне някой как се сватосваме, кой до кой бил на снимкитеееее. хи-хи-хи 
Абе да се радват малките, че не живеят няколко века по-рано.

- не съм аз, ако някой си мисли, че съм си направила този труд, просто събирах багаж, изпразвах хладилник от неща застрашени от вмирисване и се подготвях за летенето до София, НО
мислих да не ви разказвам, но не мога да се сдържа, просто ме сърбят ръцете.
И сняг ни валя и Кари категорично отказа да спи, направо ми стопи лагерите. Та така - от бранша , а се излагаме като кифладжии. Ако направим промяна по билетите, трябваше да платим 780лв, та съвсем се отказахме от тях..... Някой да беше ми казал - нямаше да повярвам
Още не мога да си го обясня, как е успял да купи билетити наопаки, много ме хвана яд, не заради парите, а заради тормоза да се пътува с кола с дете......

Марти и добре, няма вече пъпчици. Диетата продължава да ни е проблем, не спира да яде от страх, да не би да не му дадем 

Цунки на моето любимо Кате 
, ама че история.