Отговори
# 30
Октомври поздравления.. Създаде ми едно хуубаво коледно настроение с оформленията...
Сам ода питам и аз като Булечка ЩЕ ИМА ЛИ СРЕЩА???
оставям ви че крада от работно време за да ви чета...
хубав ден на всички

# 31
Здравейте момичета, чета ви редовно, но рядко пиша! Акси, по бтв даваха репортаж за ботуши, които са причинили алергия на една жена. Така че това не е безобидно. Този въпрос за вредните материи е нашумял, може да се обърнеш към подходящите органи ако ти се занимава. Но най-важното е Марти да се оправи и никога повече да не се повтаря.
Меги поздравления за апартамента. Интериора е страхотен.

Да ви се оплача ние още не сме проходили. Моят син е доста страхлив и дори с една ръка не иска да ходи. Вече нямам търпение да проходи и сам да щъка нагоре надолу. Ако има коледно парти може и ние да се присъединим, ако е в подходящия час.
Приятен ден на всички Hug

# 32
  • Банкя
Добро утро!

Ето това е дрехата, която ни донесе такава беля.
И аз имам огромното желание да я запратя директно в контейнера, но още се чудя, дали да не я занеса за изследвания. Rolling Eyes Не знам обаче дали ще намеря време...

Иначе Марти е по-добре, почти напълно му се изчистиха крачетата. Проблемът обаче е в диетата. Rolling Eyes Милият все е гладен, а ние се крием като ядем... Но мисля от утре лека полека да му въвеждам някои храни. Peace
На тази снимка от онзи ден се виждат пъпчиците по крачетата.

И накрая и аз да попитам - ще правим ли среща??? Rolling Eyes
Много ми се иска да се видим, а и смятам, че срещата ще бъде весело изживяване на мъниците ни. Hug

Лек ден!

# 33
Хайдеее на кафенцееее

Благодаря ви момичета за милите думи за моята маймуна,
Меги това на снимката е на Марина батко й(племенникът), като го гледам от сега как си я пази, ако не татко й, то той със сигурност ще си купи пушка в бъдеще. А апартамента ви, мнооого ми хареса и на мен, много стилен и изчистен. Да изживеете много щастливи моменти в него. И да е  пълен с детски смях newsm03

Този магазин с килимите и аз го знам  newsm47от ХМС като тръгнеш към 43 бл.някъде по средата,точно на булеварда си е. Ама знаеш го бе,Меги просто не се сещаш smile3503 Големи красоти има там,..

Хайде организирайте си срещичката че да гледаме снимки после newsm47

Ирен ,й вашият татко бързо да се оправя и да не зарази малката принцеса.

Мишонка, радвам се че Мила е забравила вече за падането.

Хубав ден на всички

# 34
Запис в новата темичка, която е супер - поздравления за Октомври07!!!

вярката, благодарим за вкусното и весело кафенце Wink

Тристия, браво за тортата!  Peace Вкусна ли беше?

Ето малко снимки от нас:
http://lh3.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/SSw3E0V38GI/AAAAAAAAA5A/sWkukA … s640/P1010246.JPG

http://lh3.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/SSw4qx1Xx8I/AAAAAAAABA0/UXZze_ … s640/P1010336.JPG

http://lh5.ggpht.com/_s5Vicvxr1RI/SSw4MwHpPGI/AAAAAAAAA90/2x8EdJ … s640/P1010290.JPG

# 35
Вярка,мерси за кафенцето. Страхотна кукла си имаш, а как й се кефя на русата косица  Hug
Меги, страхотен е апартамента, само хубаво мигове да имате там  Hug
Ирен, да се оправяте бързо. И ние бяхме така, Ники ни зарази, съответно на енго му мина и замина а нас ни държа 10 дни
Джена, минавай по-често, кажи как сте
Тристиа, направо ми потекоха лигите  Mr. Green
Виодиди много сте сладки  Hug
Октомври, супер е така темичката, благодарности  Hug

хайде хубав ден от нас, тук и днес времето е супер за сега
ето малко есенни усмивки и от нас http://mariadimitrova.multiply.com/photos/album/25/25

# 36
Колко макс може да е размера на колажа?  newsm78 Абе къв'то и да е размера ще е "намачкана", затова ще има линк към по голяма  Rolling Eyes Октомври да каже де да го сложа  Crazy

Супер празнична темичка  Party

Джидже, аз мисля, че колажът трябва да е вместо всички досегашни снимки на дечицата ни!!! Мисля, че ще е добре да си стои списъка са датите, но да с емахнат вече снимките, а?

Момичета, вие какво ще кажете?

# 37
Цоп в новата , празнична темичка!
Октомври, мерси много за темата , много е готина!!! Hug И аз се досещам кой е тайнствения Октомври! Heart Eyes

Тристия, тортата изглежда чудна , а ти стана баш-майстор! Naughty Ставаш все по-добра , и по-добра в това си начинание. Ще взема догодина да поръчам при теб тортата на Румбата за РД, че тази година се разочаровах. Grinning Честито на бонбона Катюша за именния ден! Hug / на голяма патерица/!

Меги
, виж как набързо пак ни ръчна и се изписаха сумати и страници за нула време. Mr. Green Апартамента е едно бижу , много стилно обзаведен.Поздравления! Peace Много щастие и любов в него! Heart Eyes  Да се присъединя и към другите момичета - и още едни малки крачета да шляпат скоро там!!! Heart Eyes Много бързо сте се справили с обзавеждането му Peace, като си спомня ние колко месеци наред се тутахме с нашия........

Маринката
, Ники , големи бонбони. Heart Eyes Ех , вече са големи дечицата ни! Времето минава , не се шегува ...........
Мимоза, защо даваш Хексалгин? Thinking Доколкото знам е доста силен и се препоръчва при много , много висока температура, когато с друго не може да се свали.... Не знам де , може и да греша, най-вероятно педката те е посъветвала , ама аз лично с Нурофен и Панадол  съм овладявала нещата досега.Дано скоро да спадне тази температура. Naughty

Поздрав от нас: http://www.youtube.com/watch?v=rZZl34Id_sg - това е преди лягане вечер , когато се чуди вече какво да направи.......

# 38
Привет!
Вярката Маринка страхотна красавицаааа  Hug И с таз сламено руса косичка, просто е върха!
Ники с неговата есенна фотосесия е прелестен!  Hug
Принцеса Виолета и тя голяма красавица! Нямам думи просто. Имам чувството, че през октомври само красиви дечица се раждат  Rolling Eyes
Меги супер сте си спретнали апартаментчето. Особено ме порази перверзния гардероб  Laughing
Акси удари ме в земята с таз снимка с книжката. Като голям човек е направо  Hug
Да благодаря за милите думи относно моята торта  Blush Изненадващо и за мен се оказа ужасно вкусна. Сега чакам отзиви и от свеки. Вчера направо я шашнах с факта, че съм правила торта  Joy
Пра с поръчки не се наемам. Не ми се яде бой  Joy А Румбата много жизнен преди сън Hug Сладунко той. Бързичко да го нацелуваш от нас с Катерината, че нещо напоследък хич не можем да се видим.
При нас нищо ново иначе. Разнасяме играчки по цял ден. Возим плюшките в кофата за играчки и в гърнето. Използваме пералнята по предназначение - за склад. Пъхаме си там всичко, което ни се ще да си скрием. Сутринта даже един пакет зрънчо си изсипахме вътре и си хапвахме по мъничко. Така си стоеше вътре скритичък, да не го изяде някой друг  hahaha
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194639&pid=9092090

# 39
И аз благодаря на Октомври за хубавата темичка, ама аз се сещам кой е той   bouquet

Цоп в новата , празнична темичка!
Октомври, мерси много за темата , много е готина!!! Hug И аз се досещам кой е тайнствения Октомври! Heart Eyes

Интересно ми е дали наистина сте ме познали!!! Wink

Момичета, многоооо се радвам, че толкова харесахте оформлението на темичаката!!!  bouquet Hug

Джидже, дай линк кън колажа и ще го сложим вместо останалите снимки, под Дядо Мраз, примерно Wink

# 40
Запис в новата тема Grinning
Браво на ОКТОМВРИ за чудесната коледна тема  bouquet
Знаем и по- коледна ще става Wink
Видях само снимките на Тристия. Ще стане сладкарка от туй момиче , еййй[smilie=smile3521.gif]
 Гинче, и  нашата пералня се използва като склад.
Сега ще ходя да вземам баткото от уч-ще  и след домашните съм пак тук да ви дочета, че мнооого сте се разписали. Браво и други снимки имааа..Охааа

# 41
Айде и аз да се разпиша най-накрая. Хем малкия го няма, хем още по малко време имам да се докопам до темата. Всеки ми измисля задачки закачки щото нали уж нямам работа, но пък и и да си почивам трябваше... Crazy

Събота дадохме малкия на майка ми в Русе...срам не срам да си кажа - плаках  Cry  Embarassed На 3тия ден се успокоих и започнах да се наслаждавам на почивката...хубаво било бе  Crazy С мъжо правим неща, които не можем докато малкия е тук-разхождаме се късно вечер, ходим по заведенийца, гледаме филми на компа  Laughing и ей такива неща. В петък отиваме да си го приберем. Когато е пристигнал в Русе е плакал 2 часа, едва са го успокоили и приспали Sad Но от както е там, постоянно бил залепен за майка ми...Явно е започнал да отделя хората и да не се вре във всеки. Ами, това е накратно от нас Simple Smile

Акси, шокирах се от това с Марти. Незнам какво да те посъветвам...може би наистина анализ да й се направи на дрешката...Добре, че пъпчиците завяхват. Дано не се повтаря никога!  Peace
Меги, апартамента е много готин, само щастливи мигове в него цялото семейство  Hug
Вярката
, Марината все по хубава става...русо та дрънка  Crazy Одрала е кожата на баща си, особено тези голеееми сини очи  Crazy И да я пазите, и да не я пазите...файда йок  Laughing Laughing Прегръдки от Крис  Wink
viodidi, Виолета голям бонбон е станала. Ама защо не сложи снимки за заглавната?  newsm78
Тристе, май само аз изпуснах момента с тортата...може ли линкчето  Embarassed Малката голяма дупла  Joy Joy Joy Аз не давам на дребен да бърка в нашата пералня, тъй като той блъска вратата, отваря я и я затваря, та не ми се ще да купувам по никое време пералня  Crazy
 Освен това се оказа, че инсталацията ни не е занулена и всичко, което е в мрежата бие ток  Rolling Eyes

Първаначалното предложение беше да заместим снимките с колажа доколкото си спомням  newsm78
Отсега да кажа - колажчето ще е и линк към по голям размер. Направено е така, за да има място ако и други мами искат да включим децата им.
Коки....може и да ме биеш, но сложих друга снимка на Боянски...Ако не ти харесва, кажи ми и ще я сменя с тази, която ти си дала в албума (но се надявам да ти хареса де) Hug

Октомври, имаш ЛС  Hug

# 42

Благодаря, Джидже!!!  bouquet
Колажът е чудесен, много по-хубав от колкото си го представях!!! Hug Hug Hug

Готово, сложих колажа и махнах другите снимки!!! Grinning

Дано ви харесва така!!! Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 13:15 от Октомври07

# 43
Джиджа, колажът е СУПЕР, много ми харесва!!! Hug  bouquet

Гледах снимките, дечицата са прекрасни и как иначе нали са Октомврийчета 2007 Hug Hug Hug

# 44
Джидже колажа е суперрррррррррр. А пък аз отдавна си мечтая да стана Варненска тъща. Добре си сложила Герито до Жорката Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт