Отговори
# 15
Цоп и от мен в темата, че както ме вее вятъра ще взема да я пропусна.
За температура не давам нищо ако е около 38, към 39 вече  давам Панадол, но мисля по-нататък да пробвам нещо хомеопатично.

Варти още е с две бели зъбчета само и не е проходил, обаче яко се събужда по няколко пъти посреднощ, а тъкмо се радвах, че спинка добре Cry. На всичкото отгоре има нещо като екземи по кожата и ще посещаваме чичо дофтор, просто на места е по-твърда и с нещо като коричка. Дано не е алергия  Praynig

# 16
Мимоза и аз редувам Панадол и Нурофен. Понякога слагам и свещички Виброкол (Надето ми ги каза Hug)

# 17
  • София
Октомври - мерси, страхотна темичка, стана ми коледно и готино.

Вярката невероятна сладурана е Маринка, много красиво дете. Тати да купува пушка от сега като гледам последната снимка.  Mr. Green

Azalea Това е някаква непоносимост към нещо, може да е храна или дреха или прах. Отивай при дерматолог и внимавай какво ви изписват, че много обичат да дават кортикостероидни препарати, а те не са хич безобидни.

Тристиа - страхотна торта, браво ще станеш ти някой майстор сладкар.

Мимоза, аз давам Панадол и еферлаган, редувам ги.

Акси Бързо да изчезват пъпчиците, милинкия дано не го сърби. А дрехата в кофата с 300км в час.

nelkin водоснабдяване мисли за теб - почивай си, като ни спрат водата и си почивам с кеф и без угризения.

Айде ето малко снимки, надписала съм ги, самият апартамент не е изцяло готов, но пък после пак.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311902

# 18
  • Банкя
Пу, пу Меги страхотен апартамент, супер е станал. Много весели мигове в него да си прекарате! Hug

Момичета, благодаря ви за подкрепата! Hug Надявам се бързо да му мине на Марти, сега си тръгвам от офиса и отивам да си го нагушкам.

Лека вечер!

# 19
  • София
ЯЯ вижте каква била работата,вече ще можем да пишем до 20стр. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172041.0   ,то днес по едно време правиха нещо по сайта ,гледам са изтрили старите ми публикации,разчиствали са Rolling Eyes
Още няма вода Sad

Мимоза за Т давам Панадол или Нурофен ,но чак когато стане към 39Т. А Виброкола знам ,че е хомеопатично,но не съм ползвала.

Меги прекрасно ,със здраве да си го ползвате ! Hug АА килимите  Crazy тези са ми от любимите ,като в магазина на ХМС, все ги гледам  Crazy много ми харесват.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 18:35 от nelkin

# 20
  • някъде там
Меги , изпробвахте ли как си върши работата перверзния гардероб? Mr. Green

# 21
Мегииии, много хубав апартамента!!!   bouquet Пу-пу, хайде скоро и още едни крачета да тичат в него! Hug

# 22
Eeeeeeee Меги страхотен апартамент!!! Шапка свалям, много стилно е всичко! Аз имам слабост към врати  Embarassed и много ми харесаха входната и тази в кухнята! А за детската е страхотно да е максимално празна докато е малка Кари, да има мегдан за разхвърляне на играчки, за гости и за ... още  newsm30 Е, не ме бий сега де  Joy аз от добри чувства!
Акси, защо не дадеш дрехата за изследване. Все пак е добре, ако се докаже, че е от нея да се изтегли партидата. Ако се обадиш в Комисията за защита правата на потребителите може те да уредят всичко без ти да се занимаваш.
Вярката, малката ти принцеса е чудна красавица!!! Да ти е жива и здрава! На следващото ми идване в Рс непременно ще ти се обадя от по-раничко, че да се видим.
Тристия, шапка свалям за майсторлъка! Така е, като се закрастиш един път дълго ще те държи  Mr. Green

И не на последно място все пак  smile3501 smile3501 smile3501 за Октомври! Кефиш мЪ, щИ звънна, но излез от ананимност, че да знаем на кого благодарим!

# 23
Акси, дано мине бързо обривчето на Марти!!! Hug

Момичетаааа, кажете все пак ще си правим ли среща или не???

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 20:56 от Bulechka™

# 24
Благодаря момичета. Аз до сега редувах Калпол, Ефералган свещички, Хексалгин. Ама първите две вече не действат - не мога да смъкна Т. Днес взех Нурофен и започвам да го редувам с Хексалгин.
А каква е паролата на Меги, че май само аз не я знам newsm78

# 25
Влизам набързо да се запиша Темичката е много хубаво украсена браво на Октомври  Hug
Меги апартамента е много хубав, и дано хубави моменти да имате в него
Ама то в бг да си кажа честно на нищо не се учудвам, как могат да пуснат дрешка от която да се получи обрив дано само Марти бързо се оправи и всичко да минава
Маринка една красавица голяма е сладурана наистина баща и трябва да се замисли от сега
mimoza° дано и вашата температура да спадне вече и бързо да оздравявате  Hug
За нас какво да кажа, аз съм със страшна хрема. Таткото е с температура, а Ванеса е в разгара на дивеенето си. Не смея много много да я приближавам а тя от вчера като се инати да ме прегръща и целува.Много ме е страх да не я заразим, че до миналата седмица се борихме с едно сополи упорити. Ставам отивам да лягам лека вечер на всички

# 26
Меги, страхотен апартамент - много стилно и хубаво обзаведен!
Аз защо на Кари леглото ми се вижда същото като нашето  Thinking

И аз благодаря на Октомври за хубавата темичка, ама аз се сещам кой е той   bouquet

нещо щях да пиша, ама забравих

вярката, мнооого красива марина, пу пу

болничките слънчица да оздравяват!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 19:40 от Jenna

# 27
  • София
Мацки мерси за сладките думи.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дженка, леглото е моето от преди повече от 30 години. Само е боядисано наново  Mr. Green Домъкнахме го от София, а пък там вече направихме стая с нормално легло, е естественно е рано за него и тя спи там в преносимата кошарка. Така реших, че тук сме повечето време да спи на матраче истинско, а в София на преносимата.

dobra няма да те бия, то ние си го говорим с мъжо, ама мен ме е шубееееее, как ще се стправям с две диванета.

Илонитке
- перверзният гардероб не е пробван на светло, но и това ще стане, ако не този век, то другия  Joy Joy и моето желание е в кофата, ама и на мъжо, щот съм още дебела, нали ви казах колко е откровен, чак гаден.....

Нелкин какъв е този ХМС магазин?

Ирен, бързо да оздравявате с мъжо ти, че гаднооооо.

# 28
Колко макс може да е размера на колажа?  newsm78 Абе къв'то и да е размера ще е "намачкана", затова ще има линк към по голяма  Rolling Eyes Октомври да каже де да го сложа  Crazy

Супер празнична темичка  Party

# 29
Хай момичета.
Тристе да ти е жива и здрава щерката,много да те слуша и радва.Малко на патерици ама от сърце  bouquet
Нелкин-няма спомен от ударения зъб,мина й като на куче.За водата много кофти,и ние май се очертава да нямаме вода 2 дена  Shocked,нали имаше срутвания тук от дъждовете и има аварии.
Меги-апартамента е супер,със здраве да си живуркате там,много любов и весели мигове в новото жилище.Кари има хубава и просторна стая,ще я обзаведеш като стане по-големичка.Гардероба е переверзен,ама ако имаше и едно огледало на тавана над легото,щеше да е в г..а. Laughing
В тоз ред на мисли,знаете ли,че тук има хотели за по няколко часа,демек за туй онуй.И са пълни постоянно,особено след като дадат заплатите,тук ги дават на 15 дена.А когато е деня на секретарката е фул.Знам,щото правихме един репортаж за тези хотели.Това е един от най-вървежните бизнеси тук. Laughing
Акси-дано ви минат бързо пъпките.Ние пак сме със 7-8 пъпки само на едната ръка около лакътя ,вече взех да се нервя,писна ми от тези пъпки.Май ще питам педито да направим алергичен тест.А туй вашето костюмче направо в кофата ако съм аз.
Ирен-бързо да оздравявате а Ванеска да не я хване.
Мимоза-дано се оправите и вие бързо.А как разбирате,че вдигат децата Т от зъбите?Може да е нещо друго newsm78Де да знам,мойта Мила не ми е вдигала Т от зъби.
За хапчетата пия Ясмин,вече няколко години,ама тоз път що тъй мераците ми са на кино,ама както казва Тристето,май ще чакаме до 16 месеца и ако не се променят нещата,ще сменяме коча Laughing
Октомври07 - поздравления за оформлението,много е приятно и празнично,дано само с хубави неща се напълни темата.
Изчезвам ,че Мила ходи на машинката за комари и иска да я изтръгне от контакта,нашите са на ниско.

Общи условия

Активация на акаунт