Сам ода питам и аз като Булечка ЩЕ ИМА ЛИ СРЕЩА???
оставям ви че крада от работно време за да ви чета...
хубав ден на всички

от ХМС като тръгнеш към 43 бл.някъде по средата,точно на булеварда си е. Ама знаеш го бе,Меги просто не се сещаш
Големи красоти има там,..
Вкусна ли беше?

Абе къв'то и да е размера ще е "намачкана", затова ще има линк към по голяма 

И аз се досещам кой е тайнствения Октомври! 
Ставаш все по-добра , и по-добра в това си начинание. Ще взема догодина да поръчам при теб тортата на Румбата за РД, че тази година се разочаровах.
Честито на бонбона Катюша за именния ден!
/ на голяма патерица/!
Много щастие и любов в него!
Да се присъединя и към другите момичета - и още едни малки крачета да шляпат скоро там!!!
Много бързо сте се справили с обзавеждането му
, като си спомня ние колко месеци наред се тутахме с нашия........
Ех , вече са големи дечицата ни! Времето минава , не се шегува ...........
Доколкото знам е доста силен и се препоръчва при много , много висока температура, когато с друго не може да се свали.... Не знам де , може и да греша, най-вероятно педката те е посъветвала , ама аз лично с Нурофен и Панадол съм овладявала нещата досега.Дано скоро да спадне тази температура. 
И с таз сламено руса косичка, просто е върха!

Изненадващо и за мен се оказа ужасно вкусна. Сега чакам отзиви и от свеки. Вчера направо я шашнах с факта, че съм правила торта
А Румбата много жизнен преди сън
Сладунко той. Бързичко да го нацелуваш от нас с Катерината, че нещо напоследък хич не можем да се видим.

И аз се досещам кой е тайнствения Октомври! 

С мъжо правим неща, които не можем докато малкия е тук-разхождаме се късно вечер, ходим по заведенийца, гледаме филми на компа
Но от както е там, постоянно бил залепен за майка ми...Явно е започнал да отделя хората и да не се вре във всеки. Ами, това е накратно от нас 

Одрала е кожата на баща си, особено тези голеееми сини очи
И да я пазите, и да не я пазите...файда йок 

Аз не давам на дребен да бърка в нашата пералня, тъй като той блъска вратата, отваря я и я затваря, та не ми се ще да купувам по никое време пералня