Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува анкилозиращ спондилит в Португалия?
Какви са инжекциите, използвани за лечение на анкилозиращ спондилит?
Как се открива наличието на HLA-B27 антиген?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува анкилозиращ спондилит в Португалия?
-
Какви са инжекциите, използвани за лечение на анкилозиращ спондилит?
-
Как се открива наличието на HLA-B27 антиген?
-
Какви са алтернативните лечения и възможности за лечение на анкилозиращ спондилит?
-
Кои са препоръчителните лекарства за болестта на Бехтерев?

но все пак ми пусна едни иследвания и като видя ,че ц реактивния протеин е висок заговориха за реактивен и ревматоиден артрит .
един ревматолог каза ,че раждането е отключило заболяването 

кристи, аз също мислих да предприема лечение преди да забременея, но нещата се случиха по-бързо. моят гинеколог ме беше посъветвал да отида в Плевен при доц Конова, която била виден имунолог и работила в инвитро клиника. идеята беше да ми направи курс лечение с имуновенин, за да се постигне 1 год период на ремисия и през това време да забременея. но докато си правих изследванията, разбрах хубавата новина. от друга страна ревматологът, при който ходя, каза, че нямало смисъл. една година преди това бях пила метотраксат и знаех, че трябва да минат поне 9 мес преди да забременявам. после бях само на немизил при болки. сега не пия нищо, въпреки че можело да се позволи умерен прием на дипрофос. смятам, че ще се справя с болките. правя си редовни изследвания. въпреки ще СУЕ и CRP са ми ужасно повишени, няма риск за бебето. от англия си поръчах Mamatens, което смятам да ползвам след 26 г.с. за болките. възлагам големи надежди. сега ходя само редовно на масаж. 
и вече се чудя.