Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 504
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден, baby doll!

Пентаксимът го бихме още началото на септември без никаква реакция. Следващата е на 6г., има време. Grinning
Ясен все още спи в бебешкото легло и поне година ще си е там. Върти се и постоянно се отвива, но аз спрях да ставам за завиване преди 2 мес., когато го преместихме при Дани. Това дава добри резултати, детето вече само си се завива недочакало неволята /или мама/ да свърши работата.  hahaha С Дани беше същото. Това ме навежда на мисълта, че колкото по-малко ги обгрижваме, толкова по-рано те започват да стават самостоятелни.
Вале, много е вероятно да не сте имали рубеола.  Peace

# 106
Наздраве и честит празник на рожденичката! Бъди жива и здрава и много обичана жена!!!
Ми, Мартин пак е болен. Кашля отвратително, цяла нощ се въртя...сополи има само за цвят. Да не е "задната" хрема  Rolling Eyes Освен това диша тежко и учестено, педка каза, че засега е ОК, дано се отървем леко.
Марто спи в креватчето, но като се събуди и киселее и не може да заспи, го взимаме при нас. А в леглото ползвам чувал, та не го мисля дали се е отвил.

# 107
И Стоян спи до нас - неговото легло е залепено за нашето, че иначе ни е много тясно, и той се върти и отвива постоянно, но понеже спалнята не я отопляваме докато спим, го навличам малко повече ( с чорапогащник под пижамата и вълнено елече отгоре)  Добре че ги търпи за разлика от чувала за спане. Аврора браво на Яско, че се завива сам, Стоян ако му стане студено се буди и почва да плаче докато някой не го гушне, още не съм сигурна Дали плаче за одеалцето или защото не е намерил никой до него.

# 108
  • София
Честит Рожден Ден, baby doll!
Дано Марти бързо оздравява  Praynig
Ние се опитахме да отделим Данка в нейното легло, долепихме го до спалнята и така се разширихме осезателно  Grinning Но, сега в новите условия, спим тримата заедно на разтегателен диван, място за креватче  няма  ooooh! та пак сме плътно тримката  Crazy

# 109
  • Стара Загора
Добро утро  Laughing
С малко закъснение - честит рожден ден baby doll Hug

Ние снощи купихме коледните подаръци за Ивка и съм много доволна.Тръгнахме за едни, купихме други хихихи, ама хубави. Laughing Тя сама си избра единия :ето този /в по-други цветове и столчето е с картинки/ Вървейки между изобилие от играчки, тя не се впечатли от нищо, освен от биберона на една кукла  Mr. Green и после седна на това столче и не мръдна  Simple Smile
Другото, което взехме е:комплект за почистване - подобен е, но има и прахосмукачка , и един конструктор във формата на гъба.
Сега вече чакаме Дядо Коледа да ги донесе, че мама няма търпение да ги разопакова  Mr. Green 
Цвети, дано Марти бързо оздравява. За кашлица давах на Ивка сока от черна ряпа запечена с мед. Облекчава и не е много гадно. Мисля, че Анимчето беше писала за това. Айде хубав ден  Hug

# 110
  • София
Честит празник и от мен baby doll Hug

ммм, за ряпа конкретно не съм писала, срещала съм го като лечение на много места, но не съм го правила, защото като взема такава ряпа децата я изяждат натюр Laughing Аз го правя с лук Wink

# 111
  • Стара Загора
ммм, за ряпа конкретно не съм писала, срещала съм го като лечение на много места, но не съм го правила, защото като взема такава ряпа децата я изяждат натюр Laughing Аз го правя с лук Wink
По-вкусна е натюр  Wink / мезе за ракийката на големите /
Извинявай, че те намесих, някой беше писал за това във форума и аз почти бях сигурна, че си ти Hug

# 112
Здравейте,мацки Hug.Честит празник,Baby Doll,макар и със закъснение,здраве и любов ти желая Hug!Сиерче,много ми хареса комплекта за чистене,от Хипото ли го взехте?

# 113
  • София
Ама душа Grinning, аз не съм се обидила, екстра си е ряпата...ще взема да я пробвам и с мед Hug

Криси си е поръчала "Болно пони" Crazy, компютър, и механична четка за зъби Laughing ...Петето ми е спестила всичките си желания Thinking...но аз категорично отказвам да вляза с двете диването в детски магазин Laughing Браво за смелостта, Сиерче Hug

# 114
  • Стара Загора
Рали, взехме го от Галикс - магазина в складовата база. И комплекта не е точно същия - но пак е на количка, има си препарати, лопати, четки и прахосмукачка - цената му беше  около 25 лв мисля.

Ама душа Grinning, аз не съм се обидила, екстра си е ряпата...ще взема да я пробвам и с мед Hug
Ти вземи с ракийка да я пробваш, че по-върви  Crazy

# 115
  • София
Добро утро,

След 3 седмици вкъщи днес Марти отново е на ясла. Дано този път не се разболява поне до Коледа.
За ряпата май аз бях писала. Нас нас тази бабина рецепта срещу кашлица най ни помогна.
Подаръци още не съм мислила даже, камо ли да купувам, но предвид това, че ще купуваме нова кола, май това ще ни е общия семеен подарък...

# 116
  • offshore & overseas
Айде, и кака ви да драсне 2 реда (преди работа, ако изобщо стигне дотам)!

Сиерке, браво за подаръците (точа лиги и аз) и да си траеш за ракийЦата, че някои още не могат да пият.  Twisted Evil Чакам си един хонорар и хуквам по маНгазините. Междувременно кредитните карти са почти източени, ама ще му мислим след празниците -- когато настъпи великия дизилюжънмънт.  Thinking

Грийн, дано Марто не се разболява не само до Коледа, а и след нея. Grinning

Бабини рецепти и аз много уважавам Mr. Green, ама салтки -- още по-много!! Не лИбя обаче ни черната, ни бялата ряпа, дай ми на мене морков от грудковите, с лимонче и зехтин (и сол, разбира се).

# 117
  • София
ама салтки -- още по-много!! Не лИбя обаче ни черната, ни бялата ряпа, дай ми на мене морков от грудковите, с лимонче и зехтин (и сол, разбира се).

така де Laughing + настъргана на ситно ряпа...става бижу, изтрепват се за тази салата Crazy

Ти вземи с ракийка да я пробваш, че по-върви  Crazy

Не пия Crossing Arms скучна скумрия съм аз Laughing ...шегата на страна, много зле ми действа алкохола, напивам се от 1 чаша вино, а после мъж ми чисти колата Embarassed а ракия не съм пила никога Blush използвам я за готвене...за ужас на родата Laughing

# 118
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
гледам вече подаръци се купуват. Аз засега съм взела само разни дядо коледовци, пеещи, мечета и такива неща. По-скоро за коледна украса.
Салатки и аз обичам, и като Мауче такава същата с моркови, само че и аз като Аним хич не обичам всякакви алкохолни питиета и си ям салатката с айран най-вече, за което получавам присмех от околните, ама на мен пък не ми пука  Whistling
Да си похваля Валето - вчера успя сама да си обуе гащичките и да се изправи. Е не можа съвсем догоре да ги обуе, но и това е постижение, а и предното беше отзад  Laughing. Нарочно я оставих да я видя докъде ще го докара. И друг път се е пробвала, но двете крачета бяха в едната дупка. Иначе пантофките отдавна сама си ги обува.

# 119
  • Стара Загора
а ракия не съм пила никога Blush използвам я за готвене...за ужас на родата Laughing
Хабиш маТриала само  Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт