Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 507
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Гласувах и аз като мнозинството. Мак, Патетата са ми наблизо и ще взема да скокна и да платя капарото. Какво име си дала за резервацията?

Честита първа ясла на Марти!  Heart Eyes

# 16
  • София
Привет и от мен  Hug
гласувах за храна, без театър. И аз смятам, че театъра ще дойде в повече, то и без това ще е лудница  Crazy
Цвети, стискам палци и на трима ви  fingerscrossed
И да се похваля, че Дани от седмица е без памперс  newsm44 ,но все още ме е страх като илзизаме навън за по-дълги преходи. Онзи ден в тролея като се развика "мама пиш, мамаааа пишшшш"  Blush

# 17
  • София
Онзи ден в тролея като се развика "мама пиш, мамаааа пишшшш"  Blush
И мен все от това ме е страх и изпишквам винаги предварително. Постепенно се увеличава способността да стискат Simple Smile
Бадемче, много ти е сладка втората лентичка Hug
Аз гласувах без хрсна, защото алекс не е от ящните, но напоследък пие сокче, та ми е все едно. Може и да хапне.
Това дете се извъди месоядно Shocked Като баща си за мой ужас #Crazy искала "ме" месце. Дано като порасне, да разбере, че не е хубаво hahaha Само да кажа, че не отварям нова дискусия, а споделям  Peace

# 18
  • София
Постепенно се увеличава способността да стискат Simple Smile
Бадемче, много ти е сладка втората лентичка  Hug
така е, преди едва издържаше да сваля гащите, а тогава стиска 3 спирки.... не можех да повярвам  newsm09, че това се случва.
Благодаря  Hug и на мен много ми харесва  Heart Eyes

# 19
  • offshore & overseas
И аз гласувах като мнозинството, с храна, без театър. При друг случай щях да съм за хляб и зрелища, но сега съм само за хляб. Ако Халя не яде, аз ям.  Laughing

Миии, иде ред да уточним "кейтъринга" и как ще става размяната на подаръците. Предлагам да определим ориентировъчна сума около 10-15-20 лв. (колебая се Rolling Eyes) и да запазим миналогодишния томболен принцип.  Thinking

И аз съм за нов колаж -- нови снимки, макар че засега не мога да открия такава, която да отговаря на изискванията. Blush

Цветенце, късмет и кураж!! Мартушан е сладък малък пухчо и ще му хареса с дечицата, само на теб да не ти е мъчно Hug.

# 20
Ааа, ако ще е като миналата година принципа на томболата, аз отказвам да съм "раздаващия" листчета и подвикващия къде е еди кой си  Crossing Arms Simple Smile
Инак колкото деца дойдат, толкова подаръци ще има за обмяна. Няма как някой да остане без.
Капарото ще остави Аврора, така че на нея пишете желаещите да дадете пари Simple Smile

# 21
  • offshore & overseas
Ааа, ако ще е като миналата година принципа на томболата, аз отказвам да съм "раздаващия" листчета и подвикващия къде е еди кой си  Crossing Arms Simple Smile

Хм, аз предлагам това, щото нищо [хитро] не ми хрумва. Всъщност, готова съм да приема всичко в границите на разумното. Party

Мен само за подстрекател ме бива, след като подхвърля идеята и тя бъде прегърната, спешно се търси умеятелна личност, та да поеме организацията.  Laughing

Капарото ще остави Аврора, така че на нея пишете желаещите да дадете пари Simple Smile

Аз съм готова да се включа, службата ми е на последната спирка на трамвай 9, та ако има нужда, нека се разберем на лични.

# 22
  • София
Хм, мисля, че дечурлигата са достатъчно големи да си теглят сами листчето Grinning ...даже, очаквам борба, кое първо ще си вземе, ако има нещо шареничко с него  newsm03

# 23
Платих капаро 50 лв за 21.12 от 10ч. Възможностите за детско меню са: пица, сандвичи или хапки. Напр: пица+сок+солети - 4.60 лв; хапки с шунка и кашкавал 20бр. - 27лв; хапки с кашкавал 20 бр. - 24 лв. Питаха за големите ще има ли почерпка, но менюто ми се видя доста изчанчено. Вариантът е да поръчаме само за децата и ние да дояждаме. Да не забравяме, че и часа е доста ранен за стабилно хапване.  Party
Парите не са проблем, само ако не дойда ще умуваме вариант за превод. За подарък 15 или 20 лв ми се вижда реално.

# 24
  • offshore & overseas
Подкрепям варианта "само за децата", това имах предвид и аз (коктейлни хапки или finger foods), но можем да го подложим на подробно гласуване. Twisted Evil Иначе, не съм очаквала да има кой знае какво разнообразие или [приятни] изненади.

А аз м/увременно ще ида на сайта, за да видя къде по-точно се намираше клубЪ.

Ха, ми че то се оказа буквално през 1 пряка!! Не че това ме грее особено, разбира се, аз няма да тръгвам от офиса. Но поне ще можем да се придвижим с трамвайко, наместо да травмираме тати да ни вози.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 14:19 от Мяуче

# 25
  • София
Avrora, благодаря че си се погрижила за капарото. За хапването, според мен добър вариант са хапките и от двата вида. Поне както съдя по мойто дете, тя си пада по такива хлебни неща. Пицата незнам как ще е. Като съм била друг път на рожденни дни по клубове винаги я носят една изсъхнала, почти на подметка и Валето едва я предъвкваше.
А за подаръците, децата наистина ще могат сами да си теглят листчета, така ще е най-забавно  Grinning

# 26
  • offshore & overseas
За пицата, и аз нямам експериенц кой знае какъв, освен че в Мики Маус 2, където провеждахме първия р.д. на Халя, и където Цве твърди, че не е била (а аз имам доказателствен снимков матрял, че е Twisted Evil),(или може би пък имаше предвид, че това не е клуб като клуб за детски партита Laughing). Майтапче, Цветенце, да не се засегнеш пък сега! Hug Ох, отплеснах се, та в този клуб пицата я режат на малки хапки и е доста "прясна", буквално току що извадена от пещта. Аз Микито не посмях да го препоръчам, щот е на майната си в Банишора, където сме и ние, де, но иначе съм супер доволна, вкл. от аниматорките. Heart Eyes Само една забележка имам и тя е, че по принцип дават да се пуши, а аз съм върл противник на цигарения дим (и на следите от него) в тия "заведения", а и въобще, ама кой ми е крив? Sick

Инак, дай й на Кали "пицца", ама вие ако ги пазите от джънк, не знам... Party

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 14:40 от Мяуче

# 27
  • София
Въй каква реклама на Микито му дръпна Laughing ще взема да те последвам Hug и коригирам...пуши се отвън, който иска да мръзне hahaha поне аз така казах на моите гости, възражения нямаше Laughing
Апропо това беше преди 3 години, когато клуба беше чисто нов Laughing
Пас за храната..всичко яде щерката Crazy аз да взема да се преориентирам в кейтъринг бизнеса...една хапка 1,35 лв Crazy

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 14:39 от Anim

# 28
  • София
Я и аз малко реклама  Innocent Ние бяхме на рожден ден в Мики, миналата седмица. Не се пуши вътре, гостите пушачи мръзнат на групички отвън  Mr. Green Пицата беше топла, прясна и на хапки  Peace Дани одобри и пицата и сандвичите за възрастните  Heart Eyes

# 29
  • offshore & overseas
Въй каква реклама на Микито му дръпна Laughing ще взема да те последвам Hug и коригирам...пуши се отвън, който иска да мръзне hahaha поне аз така казах на моите гости, възражения нямаше Laughing
Потвърждавам, то и аз така изкомандвах (чрез моя говорител Лъвю), но предните явно не бяха, тъй че си имаше дъх, то нали и там е парти, след парти, след парти... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт