Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 499
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
... наместо да травмираме тати да ни вози.  Mr. Green
Мяу да не би  newsm01  новичка? А?

# 31
  • offshore & overseas
... наместо да травмираме тати да ни вози.  Mr. Green
Мяу да не би  newsm01  новичка? А?

Ахам (нова стара Mr. Green от края на септември е в оборот), издадох се, па издадох и Лъвю, че не е (айде, да не съм съвсем свирепа -- не беше) много петимен да шАфиорствУва, но най-паче натиска ми даде ефект, преди някой от нас да е дал фира в зловонния масов транспорт...  Joy

# 32
  • offshore & overseas
Я и аз малко реклама  Innocent Ние бяхме на рожден ден в Мики, миналата седмица. Не се пуши вътре, гостите пушачи мръзнат на групички отвън  Mr. Green Пицата беше топла, прясна и на хапки  Peace Дани одобри и пицата и сандвичите за възрастните  Heart Eyes

Късно е за реклама, чада мои! Оттук насетне, само рекламации ще се приемат.  Laughing

бадемски, туй сведение за Мики 2 ли е? newsm78

# 33
  • София
Аз пък подозирах набези на Халя към шофьорлъка Laughing
При нас проблем е като ревнат в синхрон Crazy

# 34
Ха, добър ден  Wink
Благодаря за палцестискането, момичета! Явно е "подействало" щото като за първи ден мина успешно. Плакал е малко, преди да го взема, после беше уморен и спа 1 час. За закуска се е излъгал да хапне малко, но обяда го е отказал...нали е манджа  Sad Гледаме се сега и така.
За храната- мисля, че е добре да има от всичко. Марти може да хапне, може и- не. По принцип такива хапки яде, но знам ли го.

# 35
     Здравейте момичета Simple Smile

С нетърпение чакам 21.12 много искам да се видим и да си побъбрим lalalala
   Аз пак не съм разбрала сигурно извинете ме за което, но къде точно се намира клубчето?

За яденето съм съгласна Янето обича да си хапва от всичко, за театъра споделям казаното от останалите.

Лека и спокойна вечер от нас newsm51

# 36
# 37
Хайде пляс и ние в новата тема. Гласувах за храна, без куклен театър, защото и аз не съм сигурна, че театъра ще му привлече вниманието. От храната най ми допаднаха хапките с шунка и кашкавал, така ако някой не яде шунка ще има кашкавал и обратното  Grinning И аз чакам с нетърпение да дойде 21.12 Я момичетата, които са наблизо до клуба да кажат някой близки забележителности, че аз много се дзверих на тази карта, но освен Южния парк друг ориентир нямам и не разпознавам, а парка е понятие огромно, та ако може малко да ме ориентирате. Хубаво са казали хората, че жена карта не може да чете  Embarassed 

# 38
  • offshore & overseas
..... Я момичетата, които са наблизо до клуба да кажат някой близки забележителности, че аз много се дзверих на тази карта, но освен Южния парк друг ориентир нямам и не разпознавам, а парка е понятие огромно, та ако може малко да ме ориентирате. Хубаво са казали хората, че жена карта не може да чете  Embarassed 

Това е много близо до последната спирка на трамваи 9 и 10. Преди там въртеше и 14, но май вече не върви (струва ми се, че 10 му е иззел функциите). Води се Хладилника. Наблизо спират и автобуси 88 и 120 за Зоопарка (и в обратната посока, естествено), а също и автобуси за Драгалевци и Алеко (и други дестинации в полите на Витоша, но не знам кои). Няма начин да не си ходила като дете в тая посока. На мен офиса всъщност ми се пада през 1 пряка. Направо се изумих, че е толкоз близо.  Mr. Green

# 39
  • Бургас
И се чудя защо никой не пише?! ooooh! Много ви се радвам как се организирате. И аз искам ама сме надалеко

# 40
Биби, може да се организираме да отидем заедно с такси например Simple Smile Извинявай, че още не съм ти звъннала, ама не е от нежелание, а от безвремие  Embarassed

# 41
ЕЕ Мяу да ви е честита и леко да вози, далеко да стига.. Пък за опита на Лъвю - практика му е майката..

# 42
  • София
ЕЕ Мяу да ви е честита и леко да вози, далеко да стига.. Пък за опита на Лъвю - практика му е майката..

...и здрави нерви, за да понесе софийското движение Crazy

Ха добро утро Hug

Да разкажа една случка от снощи Laughing ...слагам вечерта Петя на гърнето, тя естествено започва да примъква разни играчки, да става и да ме включва и мен в играта...всичко е ок и даже е забавно, докато не станаха 15-на минути клеченето, по голи краци на гърнето и да ми се изчерпа търпението Laughing и й казах "Айде мамо, пишкай най-накрая..."съпроводено с едно пишшшш, пишшш Crazy на което  Петя, супер изумена се обръща и ми вика "Тихооо", аз  Shocked Laughing Laughing "Няма тихо, пишкаййй" и тя "Цакай Stop"...и тук вече бях туш Joy hahaha

Лек ден на всички Hug

# 43
Добро утро мамчета,

Аним голям образ твойта Петя, започват да ни командорат вече  Crazy
Мяу честита придобивка, леко и безаварийно и все на хубави места да ви вози. Благодаря за напътствията  Hug
Мак това е много добра идея да се организираме заедно с тахи с две ръце съм за.
Лек и слънчев ден на всички   bouquet

# 44
Добро утро и от мен.Ние не можем да дойдем до София,но съм сигурна,че ще е страхотно.Искам да попитам майките с момиченца-дървена  детска кухня ако се изработи и е на цена околко 80 лв скъпа ли ще е за родителите?Пиша за да видя горе долу дали има смисъл да правим пробно няколко?Мислим да пуснем за продажба в 1-2 магазина.

Общи условия

Активация на акаунт