Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 485
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Цвете, нямам думи  Shocked И мен ме шокира страхотно тази тъпота да влачиш децата посред зима, нейде си заради едно тържество, което спокойно може да се организира на място в градината. Дъжд, сняг, виелица - голяма работа, най-много да настинат децата преди празниците Crazy Да не говорим, че деца на по 1-2 години не можеш да ги возиш ей така с рейса като чувалчета. То е забранено да ги возиш в скута си, какво остава да ги метнеш всяко на седалка. Ще набие едни спирачки шофьора и ще ги "подреди" набързо. Пък да видим дали няма да се разплачат и "адаптираните" деца.  Twisted Evil Ами като искат да заведат големите (което пак не ми се струва много разумно), но поне малките да не ги занимават с глупости... Кво като е адаптирана Миа в яслата си - в събота имахме коледно тържество от офиса, ами така се тръшна от Дядо Коледа, че човекът се притесни яко, а аз два пъти. Така, че и адаптирано да е детето, като го замъкнеш с още 100 деца някъде си, изправиш го пред някаква си театрална група в тъмната зала, а за финал и "страшния" Дядо Коледа. А и какво ще е това представление подходящо и интересно хем за 6-7 годишни, хем за 1-2 годишни. Абе много, много тъпо и необмислено...
Аз съм приятно изненадана от организацията в нашата ясла. От утре започва Коледна седмица - всеки ден някакво различно занимание - дискотека с някаква викторина, изложба, коледуване (4та група в детската ще обиколи по другите групи да покажат коледните ритуали), куклен театър и Дядо Коледа. Обаче за малките не всичко е подходящо и хората са преценили, че яслата няма да участва във всички мероприятия. А кукления театър за малката група ясленичета (набор 2007) ще го изпълняват самите им мед.сестри за да не се плашат от външните лица. (На мен това ми се стори много смислено решение!) Peace
Е, уви, Миа ще изпусне част от забавленията, защото е със сополи и кашлица... пак.  Tired

П.П. Анимски, и аз съм в такова настроение. Много съм набрала в работата и дори и вкъщи не мога да се отпусна и да се наслаждавам на любимите хора, коледната атмосфера, на празничното настроение... Много ме разочароваха в офиса и май е време за промяна  Sad
Мак, кажи моля те кога ще отмине тая всеобща криза (не финансовата, а астрологичната де) Laughing

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 20:07 от jas.min

# 286
Е, ме пак...
Аврора, радвам се, че с Яско всичко е ОК. Все така да е!
Аним, не се притеснявай, за откровеността...Всички мнения са ми много полезни, поне знам, че съм права да се чуствам обидена. Надявам се при теб нещата да се наредят и да се успокоиш. А ако имаш нужда да споделиш- ние сме насреща.
Недомислена е идеята в яслата отвсякъде -да влачат децата, ама в крайна сметка това са организирали, това ще стане. А иначе Мартин утре си е на ясла, персонал ще има, други деца (от новите) също ще има. Като се замисля, може би е по- добре в лудницата да не ходи Мартуш и без това е мнооого раздразнителен и мрънка.
Сиер, Ивето е много сладка кукла с опашките  Wink
Миа да "отпраща" бързо хремата и сополите  Naughty
Отново ви благодаря...
Добре, че коментирате непрекъснато подаръците за партито НИ, та да не забравя да купя  Joy

# 287
  • русе
Bettie Page, Честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет!

Цвети, много гадно са те "сюрпризирали" от яслата, но както казваш - всяко зло за добро! Ще му спретнеш на Марти едно представление у вас Simple Smile! Аз днес, т.е. вече вчера купих един костюм на Дядо Коледа за вкъщти, сега остава да решим кого ще пременим - тати или деди! Уж бях приключила с покупките за украса, но взех и една фигурка-свещник на добрия Дядо Коледа - просто Мария като ги видя и почна да вика Коля - Коля и да нарежда "къщичка, кубче, къщичка, кубче" / това са подаръците, които си е поръчала  Laughing
От работа ми предложиха билети за детски мюзикъл - Принцесата и свинарят, довечера ще дам отчет как ни е минала първата подобна забава  Wink
Видях, че сте започнали да събирате снимки за коледен колаж, ще сложа по-късно и аз! Иначе от няколко дена се каня да заведа малката на фото за няколко по-професионални снимки, от които да поръчам календарчета за родата!

# 288
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Бети и Хриси! Да сте здрави и обичани и късмета да ви спохожда навсякъде!

Сиер, Ивето е много сладка кукла с опашките  Wink
Мерси Цвети, и аз много я харесвам на тази снимка - вече е като голямо момиченце  Heart Eyes Това е снимката за календарите от яслата.

# 289
  • София
Почерпете се всички за рождения ми ден :

Честит рожден ден Betti! 

# 290
Новата тема , която по-късно ще променя.

# 291
честито на рожденичките  bouquet  bouquet  bouquet
а пък ние с мъжа ми имаме имен ден-Даниела и Данаил сме Wink

# 292
  • София
Честит Рожден ден на Ева и Хрисито,

Желая ви много здраве, щастие и много много да ви радват дечицата, а татитата много да ви слушат  Hug
Анимче,не се притеснявай, нали сме затова тук да си кажеш мъката. То и при нас за една седмица се насъбраха много лоши неща, с някои вече се справихме, с други предстои да се справим, но вярвам, че ще успеем. Все пак идва Коледа. Силно се надявам сега в навечерието на празниците всички проблеми да се решат. Пожелавам и на всички вас да имате само положителни емоции занапред. Мислете положително и нещата ще се наредят.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт