Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 511
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,мацки Hug.Утре е нашето първо тържество в яслата.Занесох подаръка и почерпката и ще чакам впечатления с голямо нетърпение.Само се надявам да не заплаче при вида на Дядо Коледа...много го търси и все за него говори,но изпитва и страх.Коледните им снимки от яслата също са готови и утре ще ги получим,много са сладки...Ще гледам тези дни да кача някоя снимка за колажа,а Мак ти когато решиш го направи Hug.А ето и един забавен поздрав от Никола за всички мъници http://www.dancingsantacard.com/?santa=236434

# 256
# 257
А нова тема ще има ли, че вече сме на 18 стр.?  Heart Eyes

# 258
  • Бургас
Май вече сраниците са до 20.Аз съм  болна Tired.
Първо беше Мария, после мъжа и дойде и моя ред. Надявам се само Мария да не повтори

# 259
Да, до 20стр. са Simple Smile

# 260
Миналата година на партито, някой го получи...Ама няма лошо де, не вярвам пак на същото детенце да се падне  Twisted Evil
Аз гледах снимките, отдавна не бях влизала в албума  Embarassed Страхотни са всички- Яна е голяма красавица (Гале, и ти чудесно изглеждаш), Александра е такова слънчево момиченце станала...Миме, много идилични са вашите  Hug, Ева чудесно язди, а на вашите емоции Аврора- завидяххх... Wink Аз сега отивам да кача (пред)Коледни  Peace За подарък не съм затруднена, защото още не съм започнала да търся  Laughing
На Мартин ясленото парти ще е в сряда (17.12), но нямам инфо за него. Снимките за календарчета сме ги пропуснали, утре ще питам за подробности около тържеството,ч е все сме на тагадък. Днес Марто орева квартала, след 2-седмично боледуване пак тръгна на ясла, но се е успокоил и като го взех на обяд беше спокоен. В очакване сме на утрешния ден  Praynig
Днес поукрасих тук- там, оказва се, че ми трябват още някои неща и утре ще наглася и елхата...най- после. За коледния колаж съм навита, за другия също, само казвайте кога да качвам снимки.
Спокойна нощ!

# 261
  • София
Медените приказки я получи Марти миналата година, за което благодаря на Bettie Page. Все още много й се радва и като свършат батериите само тича след баща и му показва къде трябва да сложи нови  Simple Smile
Аз подаръци уж щях да купувам в събота, но като стигнахме до Джъмбо, буквално нямаше къде да паркираме и бързо. бързо си тръгнахме. Мисля да си открадна някой друг час през седмицата и да ида - надявам се да не е толкова пренаселено.

# 262
Цвети с Марти сте много, много сладки на снимакта, заедно.  Hug
И аз качих малко снимки, а след коледа надявам се да кача повечко.
Аз още не съм почнала с украсата, накупих, топки, гирлянди, ама все не остава време да ги наредя.
Искам да взема и истинска елха, в саксия, и после да си я засадим, ама още не съм виждала пуснати по магазините.

# 263
  • София
И нашето коледно тържество е днес и ще бъдем в яслата до обяд. Малко да посетим леличките, че от един месец не сме ходили, да не ни забравят. Simple Smile
Най-накрая направихме и последният Пентаксим и Ротарикс, но засега няма странични ефекти.
Елхата и ние не сме направили, защото си мисля че до Нова година вече няма да му е интересна - първо да види днес тази в яслата и да и се порадва и тогава вкъщи.

# 264
Коледното парти ще е утре, без родители и щяли да ги возят с бусчета децата в някаква зала, тук в квартала. Ама пак не питах до обяд ли ще е, как ще е? Мартин сутринта пак рева кат' магаре, но бързо, бързо се успокои. Тази седмица ще сме на ясла и после почивка до след НГ и след като оперират Мартуш и може да тръгне на ясла, жив и здрав! Та, след НГ ще оставим оставането за цял ден.
Джоя, елхи в саксии има страшно много на Ломско шосе в Надежда. Минахме вчера от там, случайно и се изненадах колко много такива елхи са изкарали. Сега отивам да си купя малко играчки и гирлянди и се заемам с елхата  Peace
Хубав ден, момичета...и дечица!

# 265
  • offshore & overseas
...
Искам да взема и истинска елха, в саксия, и после да си я засадим, ама още не съм виждала пуснати по магазините.

Има до Била на Опълченска и Килил и Методий, ако не са свършили, де...

Цве, наистина, снимката с Мартуш е много хубава... и доста добре се вижда колко си приличате (очите ви са еднакви)!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 13:29 от Мяуче

# 266
Ох и аз гледах снимките.. Ех Аврора завидях ти! Прекрасни места сте посетили! Иначе всички мъници са страхотни.. аз не съм качвала снимки скоро, трябва да се наканя тези дни..

# 267
Здравейте,мацки Hug!Нашето тържество днес е минало добре,Никола естествено го е дострашало от Дядо ти Коледа и не е пожелал да отиде да си вземе "даръка",та сестрата го е гушнала и двамата са свършили тая работа.Една от майките,моя приятелка е документирала всичко с камера и с нетърпение ще чакам да ми даде диска от празненството,та да се позабавляваме и ние вкъщи.А снимките са просто трепач,въпреки че Кокича е с плачевна физиономия(след време ще му показвам и разказвам що за ревлЮ е бил).Абе,общо взето съм много доволна и детенце също,като се прибрахме от вратата запоказва новата си придобивка на баба си и на въпроса"Кой ти го подари?" отговори"Дядо Коледа" Wink...

# 268
Ми, аз пък да се оплача- днес както си говорих с едната сестра за партито утре, след малко дойде другата и ме попита "Вие как го виждате да го водим Мартин, той много плаче?" и ей такива от сорта как 2 души с 20 деца, как щял да се разреве по- време на представлението... Sad Извинения, но не можело така, аз се възмутих, момичета  Rolling Eyes Разбирам, че е трудно за неадаптираните деца, ама да ми бяха казали по- рано, аз толкова му разказвах за Дядо Коледа. Много ми докривя, така се разочаровах...Казах, че разбирам и си затръгвахме и тя дообяснява на друга майка, как Мартин ревял  Close, ама какво я интересува жената, бе...Освен това (попитах), нали уж се успокоявал? Е, успокоявал се, ама ето днес пак плакал...бля- бля. Очите ми се напълниха със сълзи, толкова лично го приех някак...Извинете за излиянието, дано ми мине бързо...
rnpn, чак ви завидях...радвам се, че е минало добре!

# 269
Днес ходихме в Педиатрията, прегледаха Яско за шума и всичко е ок.  newsm44 Томова така се засили на ехографа, че му видя и всички вътр. органи и каза, че няма аномалии. Яско се държа повече от добре - лежа спокоен и ухилен до последно. Сега мога да посрещна с леко сърце и Коледа.   madnoel
Снимките от албума са от почивката в Банско. Времето беше много топло, а есенната гора невероятна. Доста обикаляхме из Пирин и Родопите, в Долен беше приказно, дори Яско издържа повече от час по баирите, а Дани само повтаряше колко е красиво.
За подарък не съм умувала много, но си мисля за някоя книжка, от тези по-големите. Другата седмица мисля да навестя Славейков и  ако нищо не харесам ще му мисля тогава. Наистина е трудно да се избере универсален подарък за двата пола, но няма начин да се разделим. Ако сме 50/50 можеше момченцата да подаряват на момиченца и обратно, но едва ли ще нацелим бройката.
Цвети, а не може ли и ти да присъстваш на тържеството, как така ще го гонят детето.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт