Снежинки радват растящите Февруарчета!

• 18 500
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Концертът беше супееер!
Джоя, земната ябълка е естествено разхлабително. Продават я бабите по пазарите, на Графа обикновено винаги има. Белиш и даваш сурова, ако я хареса ще е супер, плодовете също. Какво мляко й даваш АМ или прясно? АМ мляко на Хип също разхлабва.

# 241
  • София
Джоя може да пробваш и със Активиа натурална, ако хапвате кисело мляко.

# 242
Знам ,че кивито на гладно сутрин има слабителен ефект.

А тази рецепта е от книгата ми за детско хранене - пише ,че е
Цитат
особено подгодяща при запек

50 гр. сушени кайсии
50 гр. сушени сини сливи

Сливите се накисват за една нощ във вдоа.След това сливите се отцеждат и смесват с кайсиите. Заливат се със студена вода и се варят 10 минути на слаб огън.  След пълното омекване се пасират с част от водата ,за да се получи гладко пюре!

# 243
    Здравейте и от нас Simple Smile

Аз тези дни намирам време късно вечер, но само да ви прочета.

Преди 4 - 5 дена Янето беше с лека Т 37.0 след това нищо.Не вадеше пръста от устата и мрънкаше постоянно.Венците след пред кътниците и долу и горе  се бяха надули и сега от 2 дена е със сополи.Кашлица също има, но според мен е от сополите.Ако и утре е така обаче, ще ходим да ни видят все пак.
   За разхлабване и аз знам, сините сливи, но нищо повече newsm78
   На 9 - ти бях на лекар всичко е ОК с малкото човече.Доки ми изписа Магнезия и опредено ме стяга по малко да не кажа голяма дума за днес само два пъти  Praynig Praynig Praynig.
   Вкъщи вече е украсено - Янето много се радва на всички лампички, снежни човечета и дядо мразовци.Сега нямам търпение и елхата да си украсим  Hug Hug Hug

Еми, това е за сега лека и спокойна вечер на всички  newsm51

# 244
Здравейте и от нас  Hug Скитахме малко по България пак, днес се прибрахме от Пловдив. Крис в Събота орева целия хотел и на няколко пъти се тръшка за глупости, но днес поне като за последен ден беше цвете. Следобед като се захили му надникнах в устата и забелязах, че е пробил и един от най-крайните кътници, с което бройката е вече 17 и се молим и последните три да избиват, че голям зор видяхме последните месеци с тези гадни кътници. Пожелавам на всички болни дечица бързо да оздравяват. Бадемче твоят разказ ми напомни на една стара глуповата песен за едни цигани дето им горяла къщата, а циганина викал дете ще си направим ново, взимай магарето, че магаре не можем да направим  Crazy Някои лекари като се изкажат така неподготвено може да те разболеят и без да си болен. Joya знам, че ананаса действа много добре на корема, опитайте дано се съгласи да хапне и ако й хареса давай й честичко щом имате такъв проблем. Може да пробваш и със сушени плодове, но дано не се мъчи пак така детенце и това да му е било за последно.

# 245
Гледах в снимките, но нещо не успях да открия албума с коледните снимки за колаж  newsm78 Имаме ли такъв?
Мисля да препиша списъка от първата страница и да махна термините и килограмите, ок?
Измислихте ли подаръци за партито?

# 246
Момичета благодаря мног за съветите, не се бях сещала за ананас и земни ябълки. Даже имам домашни.
Аз вече си мисля че проблема е психологичен, знам ли.
Два дена детето яде домати, портокали и супа и пак не е ходила до тоалетна а се пъне много.
със водата от сините сливи не стана.
Мисля да цедя сок от киви и нещо друго, довечера се захващам

И аз да попитам за партито, от колко часа беше, че идната събота и неделя Никол сигурно ще е най-заетата мома на света  hahaha
В събота сме на две партита (третото го отказах, няма как да го сместя в дневният и график)  Twisted Evil
И в неделя за сега сме на две. Помня че форумското беше сутритна, следобяд сме на много важен детски рожден ден.
Моля припомнете ми за да актуализирам графика на Госпойцата Wink

# 247
  • София
Привет,
Набързо се включвам да кажа, че вчера цял ден обикалях и съм изключително затруднена да избера унисекс подарък Sad За малко щях да купя дървен конструктор, ама се сетих че миналата година ги обсъждахме и реших, че повечето от вас имат Sad В голяма дилема съм Thinking
Мак, аз направих албумче...ама няма снимки още Mr. Green

# 248
  • offshore & overseas
Мак, доколкотко знам, няма албум за коледно-новогодишен колаж (с идея ако не за Коледа, да стане за навечерието на новата година), но нищо не пречи да направим. Аз още не съм направила подходяща снимка и разчитам тези дни, като ми остане време, да ме навести и музата... Blush

joya, аз също не си спомням дали от 10 или от 11 часа беше старта на партито. Слава Богу, в събота не сме канени никъде, но в неделя вечер сме ВИП гости на много важен р.д. Аз явно до последно ще се колебая дали да дойда, така че и подарък още не съм измислила -- е, имам някои идеи... Thinking (Нали 15 лв. беше стойността?)

# 249
  • offshore & overseas
Яяя, Анимски прелетя през темата като фурия.  smile3535 Мислех, че си отсвирила партито, ама не било така. Браво за ин'циативата с албума. Аз тъкмо се чудех дали да не спретна един, но имало и по-бързи от мен. Thinking

# 250
  • София
Ама аз го направих още по време на миналата тема Rolling Eyes Що така никой не го вижда Thinking Сега качих и една картинка, щото май защото е празен и не се вижда http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312361

Как ще отсвира партито бе Laughing Даже имам идея как ще стане размяната на подаръците...ама нищо повече няма да кажа...изненада Mr. Green

10 ч. В Патетата Peace

# 251
Ох слава богу, не съм объркала графика, значи Simple Smile
Между другото и аз съм в голяма чуденка, за подарък, като знам мойто диване как отсвирва всичко след 5-тата минута и как умувам докато и купя нещо, сега ми е още по-трудно.
Аз мисля, за книжка, хубави пастели или моливи с блокче за оцветяване, или някакъв музикален инструмент  newsm78

# 252
  • Стара Загора
У нас е като работилницата на Дядо Коледа - опаковам подаръци в несвяст  Mr. Green
Гледам, че вече сте организирали всичко за Коледното парти и напомням много снимки да направите  Naughty, да има какво да гледаме тия дето не сме в София  Laughing
Джоя, аз съм малко нервак и музикални играчки не купувам  Joy пък и толкоз бързо им свършват батериите... Падам си по тихите игри хихихихи.Затова и моето дете ще получи такива. Надявам се да е доволна. Тази година имаме възможността ние да избираме, догодина ще се пишат писма и ще се изпълняват желания  Wink
Цвети, тази игра е виртуален зоопарк - купуваш, гледаш животинки и т.н. За хора без работа е екстра  Wink
Айде аз ще поизляза, че имам да купувам още подаръци  Simple Smile

# 253
Нямам подходяща снимка аз за зимен колаж за това ще чакам да го снимам или с дядо коледа в Мола или да падне сняг.. може би за другата тема ще стане...

# 254
Ако искате тогава да направя някакъв зимен колаж, след празниците? По Коледа сигурно всички ще имат някакви нови снимки?
А за другите предложения?

Подарък и аз не знам какъв да взема... сигурно ще е някоя дървенийка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт