Четвъртокласници-2

• 29 749
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
Учителката на моя син не ги товари за ваканциите. Даже ги поощрява да си почиват и забавляват. Учебният материал им се преподава в учебно време. Страхотна е!

# 61
Да се отчета- след като състезателката обърса немско, Австрия, Унгария...успя да навакса и да направи всички контролни освен 1. Вече идват и резултати- няма различно от 6, 6- или 6 на релси.
Напрежението си казва думата- от днес е болна...поне ще си поспи малко...
За униформите- нямам мнение- не мисля че това ще промени кой знае колко. Още повече че има много родители, които ще насадят у детето отрицателно отношение към униформата още преди да е въведена- личи си отдалеч Mr. Green(и се губи възпитателната цел). Тъй като стоя и от другата страна, ще ви кажа, че ролята на родителя за положението в образованието е голяма. Само' училището нищо не може да направи без родителите. Училището не може да поеме всичкото възпитание на детето, родителите също трябва да присъстват в изображението Wink

# 62
  • София
А при нас ще има Коледна томбола или по-точно размяна на подаръци. Вече се знае кой на кого ще подарява. Моят син ще подарява на момиче. Обаче аз изобщо нямам на идея какъв подарък би се харесал на 10 годишна госпожица. Искам да ви помоля за идеи Praynig Подаръка трябва да е около 10 лв. Чакам вашите предложения Hug

# 63
А при нас ще има Коледна томбола или по-точно размяна на подаръци. Вече се знае кой на кого ще подарява. Моят син ще подарява на момиче. Обаче аз изобщо нямам на идея какъв подарък би се харесал на 10 годишна госпожица. Искам да ви помоля за идеи Praynig Подаръка трябва да е около 10 лв. Чакам вашите предложения Hug
Моята племеница /11г/ миналата година много хареса един комплект за саморъчно правене на бижута. Незнам дали ще се сетиш - някои се състоят от синци и метални висулки, други са нещо като гипсови отливки, а в един комплект видях дори часовник, на който трябва да му направиш верижка. Има ги в повечето магазини и са между 10 и 15 лв.

# 64
И моя Ники ще подарява подарък на момиченце от техния клас. Аз си мисля за комплектите на Малиция, но в събота ще се разходим двамата да изберем нещо.

# 65
А нашата госпожа им е организирала детска дискотека(диско водещ, игри и награди).Мойта щерка, като я питало момчето, си казала, че иска несесер с огледало за гримовете ooooh!А ние съответно купихме вече за момчето слушалки за компютър.Като се замисля май е по-добре, че се питат кой какво иска за подарък.
Иначе ние ще имаме изява пред кмета на 19.12 с хора(от месец и там ходи да пее), а на 22.12 е градския турнир по спортни танци.

# 66
Съгласна съм, че е по-добре да се питат, но при нас само се знае дали на момче или на момиче ще подаряват, без имена.

# 67
В класа на дъщеря ми всяка година организират размяна на подаръци за по 10 лева. Миналата година момичетата директно си бяха поръчали някакви несесери.
За мен подходящо за тази цена е нещо на коледна тематика. Продават се чаши, пълни с лакомства. Една година й подариха триизмерен пъзел снежен човек. Тази година съм купила за нейна съученичка чорапи с апликации на дядо Коледа (звучи странно, но са много готини и оригинални, като отдолу са с гумени точки против пързаляне по паркет например) + шоколадова фигурка.
А дъщеря ми иска /направо си е поръчала на съученика, който ще й купува подаръка/ рамка за снимка - наскоро се снимаха с класа и иска да си сложи снимката на бюрото.

# 68
  • Пловдив
И аз се включвам в темата .Какво ще подарявате на вашите четвъртокласници за Коледа щото аз съм в голяма чуденка за моя син .....нито е е дете нито е тинейджър

# 69
  • София
Моята четвъртокласничка под влиянието на кака си е по-скоро тийнейджър, така че и желанията за подаръци са такива - I Pod Nano - зелен  ooooh!

# 70
  • Пловдив
И ние ще разменяме подаръци на коледно тържество на 23-ти в училището Ще си правят някакава съвременна училищна пиеса Ние ще подаряваме на момче. За моя син измислих радиоуправляем хеликоптер от Вегата

# 71
  • София
И аз съм в чуденка с подаръка за моята девойка. newsm78 Ами тя просто не знае какво иска.
Чуди се дали да е нещо на Winx (то какво ли ново може да има дето тя да го няма) или даже стига до вариант игра МОНОПОЛИ, но пък не е сигурна дали да е точно това.
А аз вече изпадам в ужас, защото няма време.
Миналата година пак не знаеше какво иска, но Дядо Коледа прецени, че колелото й вече е умаляло и й донесе по-голямо, но сега...  ooooh!
Сега ако пак трябва Дядо Коледа да решава ще му е още по-трудно.

# 72
  • Пловдив
И моите щерки искат изненади тази година. Нищо не ми ражда гавата ooooh! Започвам леко да се шашкам вече.

# 73
Момичета, много съм щастлива  Grinning! Синът ми има сребърен медал от Коледния турнир по шах  Grinning! Има 4 победи от 5 играни партии  Grinning! Много е щастлив! Това е първият му медал.
Иначе в училище гърча продължава! Новата им госпожа продължава да изисква и всеки ден ги изпитва. Имам чувството, че само моя син изпитва. Откакто е дошла има вече две 4-ки, а 5-те имат превес нат 6-те. Изпитва ги и да си разказват уроците по ЧО, докато старата разчиташе само на тестовете.
Колкото до подаръците - единият ще е "Приказките на барда Бийдъл", но за друго не се сещам.

# 74
  • София
Честито! Пожелавам още много успехи и медали!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт