Детски рожден ден във Варна -3

• 79 801
  • 424
  •   1
Отговори
# 345
  • Varna
 И аз не съм очарована от Викиленда.  Проверявах вчера за условията  за рождения ден.
  Детски кът поне 2 часа *3лв  =6
  пица или тост 4/4,5  лв             4
  2 сока       *1,80                         3,60
  задължително тортата да е от там + плащаш и кутията к която ще ти донесат тортата. / имаха и някакво увеличение на тортите с по 3-4 лв, което все още не е отразено в рекламките им.
 Поне килограм сладки задължително от отам около 18лв орентировачно
  за възрастни поне 4 пици.
    Това са условията от тяхна страна
 Силно ще нарека каката която стои там и записва децата "Аниматор"  Бетина вчера беше сама в детския кът и каката я беше изтървала, да излезе  в другото помещение та незнам как ще наглежда 5-10 деца newsm78,

# 346
Ами тя наистина не е аниматор... не гледа децата, а гледа да не би някое дете да играе на уредите без да се е записало..

# 347
  • Варна
В края на краищата вчера се записахме в "Елитис" - принцеско парти, естествено, не поиска нищо друго диването... После ще пиша как е минало. Да кажа на всички, които смятат да празнуват там вечер (при нас РД се пада в понеделник и ще е от 18.30 часа), че "Елитис" работи до 20.30 часа и времето е леко ограничено (иначе няма ограничение във времетраенето на РД).

# 348
Здравейте! Някой да е правил рожден ден в пицария Трите хикса във Владиславово за да ми дада малко инфо ?

# 349
Здравейте!Разпитвах за Анджелика,та вчера направихме РД на Денис там.Определено мина много добре и всичко ми хареса.
Мога да кажа на кратко,ако някой го интересува Wink
За децата имаше детски менюта,включващи сандвич,петифурка и нат.сок.Родителите си порьчваха който каквото иска.Тортата беше от там(хареса ми и на вьншен вид и на вкус)
Детският кьт се заплаща по 2лв. на час.Става за доста малки деца.Има пьрзалки,люлки(от най-малките),кошара с топки,кончета,слончета(от тези клатещите),масичка с конструктор,масички за рисуване.
В заведението се пуши,но имаше малко пушачи и изобщо не се усещаше дим.
Заведението и детския кьт са разделени сьс стьклена врата.
Изкарахме чудесно и сьм доволна от всичко.Ако накой нещо го интересува да пита,това се сещам да кажа Wink

# 350
Ивета, може да структурираш описаното както ние направихме на предната страничка и ще го вкарат в следващата тема

Ние утре сме на РД в Пикадили парк, ще пиша как е минало Simple Smile

# 351
Ами ще опитам,дано се получи Wink

Анджелика
Телефон:71 03 60
Аниматор:да
Намира се:Чайка бл.68
Препорьчително за деца:1-4г.(това е мое виждане)
Играчки и сьорьжения:пьрзалки и люлки(от най-малките),кошара с топки,кончета и слончета(от люлеещите),масичка с конструктор,масички за рисуване,колелета(триколки),играчки(колички,кукли)
Място за родителите:сладкарницата и детският кьт са разделени сьс стьклена преграда  и врата.РД ги правят на крайните маси,който са до самото стькло.Децата се виждат непрекьснато.
Заплащане:2лв. на час и детско меню 4лв.,включващо сандвич,петифурка и нат.сок
Консумация за вьзрастни:свободна
Торта:от там,не може да се внася друга

Мис Каприз,приято прекарване на РД Laughing

# 352
ive7aaa радвам се,че сте изкарали добре.Описанието на сладкарницата и детския кът я знам,но не знаех,че са толкова зле с мениджърството.Имах много неприятен разговор с тях наскоро,по случай предстоящият РД на сина ми.Надявам се обаче да не оставам с лоши впечатления и след празника ни.Поне в техен интерес е.

# 353
Le Soleil,надявам се и вие да си изкарате страхотно празника.
После да разкажеш Laughing

# 354
Аз още се чудя какво да правя!Мислех за Анжелика,но ми се вижда много "скучен" детския кът Rolling Eyes Онзи ден бяхме в Мол Варна и Даниел откачи от кеф!Близо 4 часа бесня,бяга,игра с другите деца и хич не се притеснявах за него,да не се нарани,защото всички "уреди" са подходящи за възрастта му! Та май там ще правим РД...но мисля да не е предварително уговорен, в смисъл ще идем през седмицата по обяд когато няма хора с n брой майки,ще се почерпим ,ще хапнем торта Grinning без аниматори,менюта и т.н. Peace
Има време и друго да реша де Whistling

# 355
  • Варна
Аз още се чудя какво да правя!Мислех за Анжелика,но ми се вижда много "скучен" детския кът Rolling Eyes Онзи ден бяхме в Мол Варна и Даниел откачи от кеф!Близо 4 часа бесня,бяга,игра с другите деца и хич не се притеснявах за него,да не се нарани,защото всички "уреди" са подходящи за възрастта му! Та май там ще правим РД...но мисля да не е предварително уговорен, в смисъл ще идем през седмицата по обяд когато няма хора с n брой майки,ще се почерпим ,ще хапнем торта Grinning без аниматори,менюта и т.н. Peace
Има време и друго да реша де Whistling

Акцентирам на това, защото ми стана интересно дали има такъв вариант.

Едва ли разрешават да се внесе торта отвън, а пък да се надяваш че ще имат свободна торта за вас в делничен ден е твърде рисковано.

# 356
Става, пробвах го миналия петък  Mr. Green
Звъннах им 2 часа по-рано, казаха че не е проблем да се внесе торта горе от сладкарницата на Краев (мисля, че така се казваха  Blush), избрах си и празнувахме.  Peace

# 357
*Сиска* за капела плей ли говориш
мойто е на 3 и смятам че е малко за там , пък ти за 11м бебе говориш
особено в топките слизат толкова големи деца и става такова меле, през тези дупки като почнат да изкачат забързани деца едва ли поглеждат че долу лази бебе, да не говоря пък за звуците които издават тези ''круши'' които висят от тавана  до отделението с топки

# 358
yasmina за същото говоря!
По обяд през седмицата няма деца и мисля,че е подходящо за моето дете!Нито имаше кой да го блъска ,нито пък се стряскаше от звуците,а басейна с топки му е любим Grinning Защо пък да не става за 3г. дете?
Мойто вече върви и е доста самостоятелен,не реве за мен,сам си обикаля и си играе!Оглеждам се само за по-големи да не го бутат,но мисля,че ако не е  гъч ще се получат нещата!
Ти виж от къде се спуснахме двамата Grinning ЦЪК няма значение,че е само на 11 месеца Wink забавлявахме се  и двамата там.

# 359
*Сиска* много хубави снимки.И аз съм се насочила към Капелата макар че има много време до нашия РД. Колко ти излезе като сума, какви са условията и по- колко са кувертити за децата . Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт