Детски рожден ден във Варна -3

• 79 804
  • 424
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, имам предложение. Нека на първа страница освен телефоните и адресите за контакт на различните заведения добавим и кратка информация за всяко от тях.  Така информацията ще е по-достъпна за току-що присъединилите се и няма да се задават досадни въпроси. За допълнителна информация и директни впечатления- в темата. На мен ми отне страшно много време да изчета и трите теми и мисля, че това ще е полезно. Аз ще започна:

1. Детски кът в Палах център:
телефон:
Аниматор:да
Намира се на ет.2
Препоръчително за деца над: 3год.
Играчки и съоръжения: Място с малки топки и меки фигури, маса  за рисуване със столчета, Съоръжение тип тунели за по-големи дечица.Всички съоръжения освен маста със столчетата са обезопасени от достъчно висока стена. Няма възможност родителят да е заедно с детето
Място за родителите: Пада се на гърба на детския кът, пуши се, няма директна видимост към повечето съоръжения. Място за игра около 7-8кв.м.
Заплащане: детския кът се заплаща при рожден ден по 5лв за 2часа на дете, има задължително детско меню на цена 6 или 8 лв като се включва садвич, сок, царевични пръчици и няколко друи неща които не запомних.
Консумация на възрастните: свободна
Торта: не се предлага от заведението

2. Детски кът в Пикадили парк:
телефон:
Аниматор:да
Намира се на ет.4
Препоръчително за деца: 1-4 год.
Играчки и съоръжения: Пързалка, Пейки с маса за рисуване. Конче и слонче с колелца, Има възможност родителят да е заедно с детето. Има и Люлеещи и свирещи играчки с волани (не знам как се казват-като колите в морска градина). Няма малки играчки/недостатък/. Място за игра около 15кв.м. Не може да се резервира само за рожденния ден. Не приемат резервации за събота и неделя
Място за родителите: Пада се на гърба на детския кът, около детския кът не се пуши, има зали за пушачи, отделни са, има директна видимост към детския кът
Заплащане: детския кът се заплаща при рожден ден по 5лв за 2часа на дете, няма задължително детско меню. Заведението предлага сандвичи, салати
Консумация на възрастните: свободна
Торта: задължително от заведението, : два блата, 2 вида крем: ванилов и шоколадов. 16 или 25 парчета. Цените са между 25 и 55лв.

Решихме да празнуваме в Пикадили парк, ще кажа как са вкусово нещата

# 331
Мис Каприз.. много добро предложение..
3. Вики ленд във Възраждане срещу Орчид Хилс
телефон:
Аниматор: не
Препоръчително за деца над 2г
Играчки и съоръжения: има три зали. Зала номер едно е на приземен етаж, преходна към зала за пушачи.. има три маси и съоръжение за катерене с пързалка, няколко големи кожени куба за нареждане и такива форми с лепенки за стена.. Безопасност: 4 от 6.. Зала номер 2 се намира на 2-ри етаж. Не се пуши, самостоштелна е и е удобна за РД.. Има съоръжение за катерене. За деца от 2 до 3г  задължително да има възрастен да ги наглежда.. други играчки няма.. Зала три е за деца до 2г.. Намира се в ляво от входа.. има няколко детски маси, малка пързалка и конче за люлеене.. няма други малки играчки..
Заплащане: детския кът е безплатен за децата от РД.. заплаща се куверт на дете и задължителна консумациш възрастен.. уговаря се меню на място, но детското най често включва сандвичи, соленки, сладки и сок..за възрастните пици.. тортата е от тях задължително..

# 332
  • Варна
Наистина, много добра идея! Peace

Ето и от мен информация за две места:

4. "Тралалеж" в в "Елитис":
телефон:
Аниматор: от тях
Препоръчително за деца над 3г
Играчки и съоръжения: има две зали. Една специално за празнуване на рождени дни - там се провежда анимацията и една голяма с много съоръжения за игри и катерене. Родителите са що-годе отделени, но, за съжаление, при тях се пуши.
Заплащане: престоят в заведението е до 2,5 часа; анимацията е 1 часа - предлагат само принцеско, индианско и пиратско парти - цена 75 лв.; за 1 час после в детския кът се плаща на дете по 3 лв., ако е през седмицата и по 4 лв., ако е в събота или неделя; има 4 вида менюта, на цени от 4,30 до 7,50 лв. всяко, поръчват се само за децата; родителите са на свободна консумация; капарото за целия РД е в размер на 10 лв. на възрастен.
Торта - може да се внесе отвън.

5. "Централ Плаза"
телефон:
Аниматор: работят с Парти Джак, но може да се покани и някой друг.
Става за деца на всякаква възраст, за по-големи от 5-6 год. може са скучнички съоръженията (не са в изобилие)
Играчки и съоръжения: По принцип детският кът е далеч от кафето, в което стоят родителите, но при рождени дни може да се сложи маса зародителите в самия детски кът.   
Заплащане: 60 лв. е наемът на залата за 2 часа, за до 15 деца, ако са повече се плаща по 4 лв. на всяко дете допълнително; всичко останало е по усмотрение на родителите - има хапки на цена от 0,50 до 0,90 лв. на бр., тостове по 2,99 лв., сокове, шейкове и разни други неща; 
Торта - може да е от тях, може и да се внесе.

# 333

честит 3 март

наистина добра идея , ако всеки пише за където знае условията, така ще се попълнят.после поемам отговорноста да ги изкарам на 1стр на новата тема Hug
аз съм забравила на повечето места как стоят нещата,мога да напиша само за''анжелика'' защото там празнувахме

# 334
  • Варна

Заплащане: детския кът е безплатен за децата от РД..

Това май не е вярно. Една майка се оплака, че са й взели отделно пари за всяко дете, присъствало на РД на дъщеря й...

# 335
Ами много ясно, че ще вземат  Laughing
Обаче мисля, че не е на час, а някаква твърда сума. Не съм сигурна.

# 336
Чудесни сте момичета, доста бързо започна да се събира информацията Hug

# 337
  • Варна
Ами много ясно, че ще вземат  Laughing

Явно за нея не било ясно, доколкото разбрах не са й казали като са уговаряли условията.

А и не е логично все пак, не отиваш там на по кафенце, докато детето си поиграе в детския кът, а оставяш солидна сума пари за същите 2 часа, като и поръчваш скъпа торта от тях, освен всичко останало.  Confused

# 338
Празнуваш или не, във детския кът на Викито се заплаща,3 лева на дете за 1 час.Не мисля че е много.Средно 10 деца по 6 лв./2 часа РД/=60 лева,по евтино от аниматор.

# 339
Празнуваш или не, във детския кът на Викито се заплаща,3 лева на дете за 1 час.Не мисля че е много.Средно 10 деца по 6 лв./2 часа РД/=60 лева,по евтино от аниматор.

само дето никой не гледа децата...
60 лв само за да ползват съоръженията, което според мен също е малко... неуместно, на фона на всичките им други условия и изисквания!
Признавам, че съм предубена и не особено очарована от Викиленд-а

# 340

60 лв само за да ползват съоръженията, което според мен също е малко... неуместно, на фона на всичките им други условия и изисквания!

Има едно момиче което ги наглежда де не се бият,но след 3 тата годинка какво да я гледам,тя се справя отлично.Това е мое мнение все пак.
До сега сме ходили 10-на пъти и не сме имали проблеми.

# 341
  • варненка от София

Има едно момиче което ги наглежда де не се бият,но след 3 тата годинка какво да я гледам,тя се справя отлично.Това е мое мнение все пак.
До сега сме ходили 10-на пъти и не сме имали проблеми.

Аз лично не бих разчитала на това, ако тя се справя добре, не е гаранция, че няма да се появи хлапе, което да е по-напористо и да я нарани. Не ти го пожелавам. Дано не стават неприятности, така както се случиха в Капелата в МОЛ-а. Там децата също се справят добре, но не пречи да има вече няколко случая на деца със счупени крайници от по-агресихвни хлапета и липсата на качествен надзор и контрол от какичките.

За Вики още лятото писах, че така нареченият бебешки кът и грам не е съобразен с това, че малки деца ще го ползват и има няколко стъпала към него, да не говорим, че във залата се пуши. Много болна моя тема. Tired

# 342

Мислех, че само аз не съм очарована от Викиленд-а, че даже скоро смятах да заведа пак децата там и да си "преразгледам" мнението, да видя дали пък не са ми големи изискванията Simple Smile

И за да не е пълен спам- не помня дали споделях - за по-големи дечица - дъщеря ми беше сууууупер доволна от рождения ден на нейна съученичка:
http://vlahvi.com/varna.php Впечатленията ми не са съвсем преки Simple Smile

"Влъхвите":
телефон:
Аниматор: от тях
Препоръчително за деца над 6-7г
Играчки и съоръжения: организирани игри от типа "Форт Бояр", през зимата в "Аспарухово", през лятото - на воля - на зелено. Достатъчен е и само 1 родител
Заплащане: на дете, посочено е май в сайта.
Торта - внеся се отвън.

# 343
Големия ми син беше събота на рожден ден в Аспарухово организиран от"Влъхвите".Децата бяха 10-13 годишни.Включи се и малкия ми син,който е на 4г.9мес.Всички деца бяха доволни.Страхотно си изкараха.Да ви кажа честно и аз бих се включила в такъв рожден ден.Дават и дискове със снимки на децата.Когато ги взема ще пусна ги,ако желаете.
Минимум 10 деца трябва да участват и е желателно да са четен брой,защото ги разделят на отбори.
Малкия каза,че са яли форнети и пили сок.За дете е 12 лв.
Само тортата е от рожденика.
Лятото от училище ходиха,но на летния вариант.Беше по 10 лв.на дете,така,че може цената да зависи и от броя деца.

# 344
  • Варна
Здравейте момичета.Някой има ли впечатления от детски рожден ден в Хоризонт.
Как е почерпката,която предлагат там.Знам,че цените са малко по-надути,затова
искам да преценя дали си заслужава.Не бих искала да се излагам пред гостите с
почерпката.

Общи условия

Активация на акаунт