Юнското дете от целувки расте!

• 25 636
  • 197
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Темичката пак е отишла назад,не искате да пишете и това е.
Сети много пораснала Лорката,а у Вас е детски магазин.Действайте според желанията на дететто братче И сестриче! Hug
ЕлиТ и твоите юнаци растат ли растат...
Не знам защо,но се хващам,че избягвам да публикувам снимки на децата си в Интернет.
Тази седмица Мели не е на градина,малко да закрепне /да и се съберат 3 седмици в здраво състояние/,от понеделник тръгва,но имат варицела в групата.
Това е от нас,хубав ден! Hug

# 136
Сети, страхотна е бонбоната.
Ели Т, иска ми парола Rolling Eyes
Ние бяхме да се пързаляме с шейна и сега сме блаженно уморени. Супер беше. Снимчици като кача.

# 137
  • No Line On The Horizon
Ето снимки и от нас от миналата седмица, когато ги водих да се пързалят http://picasaweb.google.bg/eventfull.bg/04012009#

# 138
  • някъде ... тук ...
Ще го пусна пак, Мими, пробвай пак от същия линк. По принцип само за известно време, в началото, е без парола, после всичко ми е заключено.

Фрос, забавлявали са се госпожиците Simple Smile
На Радо шейната е същата, желязна излезе, ...и много бърза Crazy

# 139
Ели, видях ги  Hug
Ето и нашите:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/33#6

# 140
  • някъде ... тук ...
Дари много е пораснала Simple Smile Ама какви красоти си творила, не е истина. Сега поглеждам в сайта ти newsm10 smile3521

# 141
Дари много е пораснала Simple Smile Ама какви красоти си творила, не е истина. Сега поглеждам в сайта ти newsm10 smile3521
Много се радвам, че ти харесват. Това е начина ми да избягам от ежедневието.

# 142
  • София
Мале, много съм зле, гледам Мия и Флора на пързалката и си викам: Гого защо е с розова грейка и розова фибка?
Може би не трябва да пиша, но не съм писала бая отдавна.

За много години, момичета, да сте живи и здрави и много щастливи през 2009 година.

Каних се да се обаждам по празниците на някои от вас, но така и не се натутках.
Хич ме няма с коледните есемеси. Моля за извинение.

Теди, где си? Писала си последно, че на 13-ти ще се види какво е положението.
Надявам се, че всичко е наред, леко раждане и здраво бебенце ти желая.

Много съм се вдъхновила да пусна Ивайла на ски от детската градина.
Детето иска, а и мисля, че ще се забавлява. Поне ще избяга от гадния смог.
Вие експериментирали ли сте в тази област?
Само да е здрава, пупу, че сега пак е с някаква кашлица.

Искам да изуча теория на кашлицата, почна да кашля, чисти гърди, Проспан, на другия ден кашлицата се засили - но суха, Синекод. На третия ден кашлицата премина в явно изчистване, даже на 2 пъти се изхрачи, не гнойни, но просто секрет.
На своя глава спрях Синекода, защото нали подтиска.
И сега какво да дам???????
Пак ли да я влача да я слушат! Шашава работа.

Празниците ги изкарахме по гостита и по къщи, с ядене и мързелуване. Сега продължаваме с ремонтите, вече имаме нови врати, трябва да се шпакловат, че големи луфтове оставиха старите каси, после пак боядисване.
Хехе, добре сме. Всичко наопаки правим.

Пак ще пиша, обещавам.

Нана, и на мен тоз на Кензо ми е любимия, като ми свърши умувах умувах за друг и пак си взех Кензото.

# 143
Тук съм, тук съм Сънчо - все още сме 2 в 1 + Марина и тати Simple Smile
Бебоната се е обърнала в правилната позиция - поне така ми казаха на 13- ти, сега вече съм всяка седмица на ЖК и ще ни следят по изкъсо. Във вторник след прелгеда ще се отчета с новини.

За ските - мъжа ми кара вече 2 пъти Марина да кара, аз разбира се пропускам за да не се изтърся по леда накрая. В интерес на истината вчера беше втория път и малката е много доволна. Взехме ски от едни приятели за да я пробваме дали ще й хареса, а сега сме сигурни че трябва да отиваме да купуваме понеже нямаме търпение да свършп седмицата с дома и да забягват през уикенда на Даулите с баща си.

Аз само надникнах в темата, но явно не съм единствената на която не й остава време да пише - надявам се всички да сте добре, много  Hug от нас и  Heart Eyes  bouquet

# 144
Целувки и от нас за всички....

Наистина толкова забързано стана ежедневието, че имам средно по три минути да надникна тук, да видя, че сте добре и доволна и щастлива да си продължа заниманията - домашни , служебни.....и всякакви други...

Ние все още не сме качвали Калина на ски, но вчера и днес ходиме на хижа Здравец, / над Пловдив/ със шейната е тя беше неимоверно щастлива..но така изглеждат всички деца и възрастни на пързалката, нали?

Ние продължавам да борим и наблюдаваме третата сливица. Знам, че и ма и по-гадни неща, но пак ми е тревожно и притеснено. Особено като ми говорят и ме плашат, че можело да удари в ушички или сърце....ставам все по-склонна да я махаме.... Thinking Confused

# 145
  • София
ЧРД Нансен!  bouquet

Бъди здрава,щастлива и обичана жена!

# 146
  • София
ЧРД, Нансен   bouquet
Желая ти много здраве, щастие и любов!

Лора е станала прекрасна малка дама  Heart Eyes И детската й стая е страхотна, на Марина също!

Еммата пак е със свиркащи гърди  Tired Имам и друга грижа покрай нея. Днес ще я водя на преглед за бенка и умирам от страх  Confused Утре ще пиша дали ще я махат. Стискайте палци, че сърцето ми се е свило!

# 147
ЧРД Нансе, желая ти много здраве, щастие, любов и професионални успехи.    bouquet
Хот, стискам палци  Praynig
Честито на патерици на всички именници  Hug

# 148
Нансен, честит празник!

Много здраве, успехи и любов ти желая

Хот, стискам палци и аз - пиши после!! Как реши да я водиш - на Калина също сега се появяват бенки и растат newsm78 Confused

# 149
Честит Рожден Ден Нансен, да си здрава и щастлива ииии...

Хот, мисля ви, всичко да е наред  Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт