Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 19-та тема

• 58 688
  • 368
  •   1
Отговори
# 45
Мъжът ми готви пилешко с гъби и тиквички на фурна и той си го яде респективно, аз карах на салата със зеле и моркови.

# 46
  • На небето
Аз понеже от чист мързел нищо не съм качвала, сега ще се реванширам!
закуска: баничка в гювече:  основно: кашкавал на фурна:  картофени тортички с гарнитура:  а това го измислих, като идеята беше да правя Корона, но от тестото направих това:  десерта е трицветен кекс:

закуска: баница от стар хляб:  основното: вулкан: и пълнени пиперки с картофи и царевица, заляти с доматен сос:  това е бутер руло пълно със сирене, кашкавал, маслини и ленено семе всичко пасирано:  десерта: тортичка:

# 47
  • На плажа
момичета не мога да намеря рецептата на едно руло с банан,беше интересно завито в нещо като крем и поръсено с какао,ако някой си го познае по моето скромно описание,нека даде линк Hug

# 48
  • На плажа
Естел страхотни неща ,започнах да се облизвам.може ли по подробно обяснениена товаhttp://www.bgphoto.net/photos/2535/o633633807569745000.jpg

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 11:43 от tina1801

# 49
Миленааааааа Hug тортата ти е умопомрачителна.
Просто ти се възхищавам. Идея си нямам как се правят такива прекрасни неща с айсинг, но и засега не ща и да се захващам. Красота, красота. И какво търпение само. Искрено ти завиждам за уменията, които имаш. Явно и курса си е казал думата Peace, ама и отвътре ти идва, то се вижда. Heart Eyes

# 50
Малееее, Естел, толкова много манджи на веднъж като видя и ми се замотава главата! Я сподели за вулкана, моля те, много силно ме заинтригува!

# 51
момичета не мога да намеря рецептата на едно руло с банан,беше интересно завито в нещо като крем и поръсено с какао,ако някой си го познае по моето скромно описание,нека даде линк Hug

Тина, дали не е това което търсиш?!?
Ако е то заповядай, "Крем-руло с банан"

Луиза, сушито е перфектно!Доста ги понаглезкваш и ти домашните  bouquet

# 52
Естелл ,чуднички неща си показала Heart Eyes

И аз се нареждам на опашката,за подробности за тоя изкусителен тиквеник на Селма Crazy

От мен за закуска добруджанки/мързеливки  Simple Smile

# 53
и пълнени пиперки с картофи и царевица, заляти с доматен сос:
ей това какво е? newsm78
моля за подробности. Praynig

# 54
Здравейте момичета,
от известно време надничам при вас и крада идеи, ама  с чували крада. Благодаря Ви.
Искам да благодаря специално на Лабрекс за Рошлата - за малко да се сбием в къщи кой да изяде последното парче. Лека, вкусна торта, без да накъртва - точно по наш вкус.
Все такива хубави неща да готвите иснимате, за да има за крадли като мен.
  bouquet

# 55
В понеделник, нали си имах именничка и приготвих за децата сандвичи, баничка и торта.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 14:14 от Doro

# 56
  • София
Пепчо, честита награда! И да има още много!

Пепика, благодаря за отговора, чак днес успях да прочета! Вие сте писали, готвили... е, и аз готвих, ама не снимах.

Лоис, поздравления за рецептата!

# 57
  • varna
Естел,много апетитно!  bouquet

# 58
Облизах  екрана вече сто пъти!Не мога да смогна да ви чета!Много вкусно тук!!!  bouquet

# 59
  • На небето
tina1801 Ами тестото е от Короната на Котка:
за тестото
10 гр. мая (прясна, аз сложих суха)
150 мл. прясно мляко
250 гр. брашно
20 гр. пудра захар (аз сложих 1 ч.л.)
5 гр. сол (сложих 2 ч.л.)
40 гр. меко масло
Аз слагах на око. Тази дозичка е малка по принцип.
Пълнежа в моя случай е: сирене, царевица и маслини. Жълтък за намазване с малко мазнина, а белтъка сложих в тестото.
А ето схемата на правене:

Lois Вулкана е... Сложих в една чаша намазана с мазнина 1 сварен жълтък на дъното. Сварих арпа фиде с царевица, грах сирене и кашкавал. Докато беше горещ го изсипах в чашата като внимавах жълтъка да остане в средата. След като истина го обърнах в чиния. По края сложих картофено пюре и залях само в основата на вулканчето с майонезен сос. Най отгоре на самия вулкан сложих кетчуп. Нищо особено не е, но пък е вкусно.

milsim1 това са пълнени пиперки. Опекох и обелих пипера. За пълнежа сварих картофи, след това на едро ренде. Сожих малко сол, прясно мляко и царевица (замразена). Напълних пиперките и с останалата смес запълних дупките в тавата и залях с доматено пюре размесено с малко вода и сол. И запекох! Много вкусно стана.

Общи условия

Активация на акаунт