Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 19-та тема

• 58 686
  • 368
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, благодаря за комплиментите Hug
Два дена шприцовах цветя с айсинг, един ден правих фигурките и днес вече сглобявах Crazy

Fior, аз съм начинаеща сладкарка за тортената тема Blush Тортата е с пандишпанови блатове, пълнежа е маслен крем. Покрита е с марципан, фигурките са от фондан, а цветята са от айсинг.

Вери, значи и в другата тема са 'изгрели' снимките Crazy А какви акробатики правих с компютъра, защото мислех, че е нещо от моите настройки Rolling Eyes

poli__5, това свинско и мен ме грабна Wink

Гелева, страхотна баница!

tenderseducer, добре дошла сред нас Hug

esy, рибката за теб ли беше или за половинката Wink Изглежда вкусно- хрупкава Grinning

Сега готвя - и всички сме едно щастливо нахранено семейство... Joy
Grinning Hug

Lois, сушито е страхотно thumbsup

# 31
   Здравейте мили момичета!

Първо искам да кажа , че всички вие сте просто великолепни!Но и не съм се съмнявала във вас!
   Толкова труд, въображение, красота и страст към това което правите - само в тази тема може да има  bouquet

Pep-4o- Честито и от мен! Много се радвам !  bouquetНесъмнено , безусловно заслужена титла!

Esy- браво на теб за упоритостта! И аз вече 2-ра седмица се мъча, не ми е трудно , но не се чувствах добре когато направих почти цяла седмица само на протеини и се поуплаших , предвид предупрежденията на приятели , че ще си навредя на здравето ... сега от няколко дни от както въведох и зеленчуците се чувствам по- добре. Не мога да си позволя да си навлека някакви проблеми със здравето , при положение , че абсолютно на никой не мога да разчитам за грижите към малкия...За това мисля да не правя повече изцяло протеиновите дни (най-много веднъж седмично) и се надявам след като не ям нищо мазно , тестено , сладко, зеленчуците с въглехидрати и т.н. да отслабна... все пак  Confused
  Засега обаче кантара се застопори на 2.5 кг надолу и не мърда Crazy
  Както и да е - достатъчно оспамих темата- извинете за което Embarassed
  Адски много ми липсвахте , но умишлено не влизах в темата , ИЗКУШЕНИЕТО Е ГОЛЯМО!
  t_ilieva- много се трогнах , че си питала за мен! Тук съм , срам не срам ще слагам по някоя скучна снимчица  Hug

Ето и няколко такива от първите ми дни с по-нармална храна (силно казано , но все пак...)
Апропо, реших да пиша и защото тази 19-та тема ми е юбилейна- 10 теми от както съм с вас  bouquet
А сега отивам да се полюбувам и поизтезавам в предишната темичка!

- познахте- Протеинова салата Crazy
                       - Спаначена супа с още зеленчуци-поделихме си я с дребо
                                           -Обикновена салата , която ми се стори най-вкусното нещо след седмица без такива
 Пилешко с гъби, патладжан и т.н. на фурна
                         Печено пилешко бутче "Тандури"-това е порцията на мъжа ми , моята беше по-скучна...
                                            Преди се чудех , когато някой пишеха за "тричав" хляб... сега знам - хлебчета от овесени и пшенични трици и извара- даже е вкусен ...прясно изпечен Wink
 - Тиквички и карфиол на фурна ,подлучен млечен сос и наденички

# 32
Eй ,Дина тъкмо се бях сетила къде изчезна ти и твойте вкусотии,  Hug
И аз малко или много съм на разумен начин на хранене,да го наречем,но темата не я изпускам от поглед,вярно не е лесно да се седи с един гол чай пред монитора и да се гледат вкусотийте на момичетата Crossing Arms Crazy

Ягодка ,Милен@ зарибявайте се със свинското и го пробвайте по-скоро,няма да съжалявате Peace

# 33
Вери, правилно си разбрала. Но рецептата не я виждам.  Flutter

Момичета, що чудо сте натворили пак... Свят ми се вие.  Party

# 34
  Записвам се с един чудно-вкусен Тиквеник!Отивам да разгледам вашите творения в новата тема.

# 35
Вери, правилно си разбрала. Но рецептата не я виждам.  Flutter
Заповядай:

Равни количества кестени и брюкселско зеле. В случая по 400гр. Зехтин, 3 стръка целина нарязани, тънко нарязана глава лук, 1/4 ч.л. индийско орехче, сол, пипер, настърганата кора на 1лимон.
Сваряват се зелето / аз на пара / и кестените. В зехтина се задушават заедно лука и целината. След което за кратко зелето и изчистените кестени. Малко преди да се махне от огъня подправките, а при сервиране лимоновата кора.

Дина, много ефектно си снимала супата. Simple Smile
Селма, апетитен тиквеник. Тия дни и аз се каня да врътна един, от кога ми се ядеее.
Луис, перфектна както винаги.  Wink

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 05:22 от Вери

# 36
  • София
Селма,тиквеника е прекрасен,нещо ми изглежда по-различен,би ли споделила рецептата? newsm78

# 37

Tired ЩОМ ИСКАШ Много сирене, нооо..... самотна чаша с отлежало вино.

поробности Stop О тази чаши бихме могли да пием дввама  Embarassed Embarassed

# 38
Много ви моля да престанете да се ЗАПИСВАТЕ за темата!
От 5 стр. три са постове ЗАПИС !
Все има начин да кажате нещо смислено вместо това.

# 39
Отчет за вчера

-пьржени акула и сафрид и пикантни картофки

-мьфини с боровинки

# 40
  • Някъде на път....
........
  t_ilieva- много се трогнах , че си питала за мен! Тук съм , срам не срам ще слагам по някоя скучна снимчица  Hug
...........
Ами липсваш ни тук, осезаемо!  Hug
Може ли рецептата за "тричавите" питки?

# 41
  • сред люляците
  Записвам се с един чудно-вкусен Тиквеник!Отивам да разгледам вашите творения в новата тема.

Селма, този тиквеник изглежда ... малко са ми думите да кажа колко неустоим! Като се прибера и аз ще направя, но едва ли ще го докарам като твоя Rolling Eyes А ти междувременно ако се включиш да кажеш подробности, ще е добре  bouquet

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 10:08 от ilrai78

# 42
  • На плажа
Здравейте момичета,прекланям се пред вас,страхотни неща показвате.Досега само ви четях и копирах рецепти,не се решавах да пиша,защото фотото ми е отвратително/ще се обедите сами/ fingerОт снощи един бърз омлет,че нещо не ми се готвешеhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9105543 с туршиикаhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9105548 за десерт едни страхотни и лесни ореховки по рецепта на една съфорумкаhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9105493 .Днес за закуска невероятни панкейкчета пак от форумаhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9105650.за пръв път ги правя страхотни са

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 10:29 от tina1801

# 43
  • На небето
Pety ще може ли рецептата за бухтите?
Dina767 хлебчетата изглеждат страхотно, ще може ли рецептата?

# 44
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Снощната вечеря
горска салата
и
 пържоли с вино в гювеч

Общи условия

Активация на акаунт