Лекарите в Пазарджик - 3

• 54 742
  • 327
  •   1
Отговори
# 150
деснес, съжалявам за това кето си преживяла - аз доколкото ми в известно до навършване на 2 години на детето, ТРЯБВА да те пуснат с него да лежиш в отделението...

Чух, че по някаква телевизия за дадени кадри как в определена болница е имало дете вързано по същият начин, който описваш и в момента върви протест/подписка в интернет... 
Сигурна съм, че във  форума на Бг мама има повече инфо, само трябва да се поразрови

# 151
Деснес - от от това, което съм видяла в детско отделение/ слава богу не от личен престой/ е, че АКО не се развикаш, ако си мил и възпитан - забрави за мило отношение.
Това е начин на работа на хората там. Може би им е доста натоварено, но това не знам дали ги оправдава. Иначе не е лесно по цял ден да висят по врати и прозорци от малцинствата и да врякат, викат, но все пак...
Това за връзването спокойно може да бъде и подсъдно.

# 152
на нас ни поставиха диагноза,астма с кашличен еквивалент,и рефлукс ,който утежнява положението.добър гастроентеролог ,ми препоръчайте.аз съм чувала за Кантарджив,но той преглежда ли деца?

# 153
Незнам дали са натоварени или не. Но като не искат да висят по врати и прозорци хората в цивилизованите болници са измислили часове за свиждане, но явно в пазарджишката болница правилата не са се сменили вече 10 години. Държанието на лекари сестри и най - вече САНИТАРИ е ОТВРАТИТЕЛНО. Щом се стига до там санитарите да те командват поввече от лекарите положението е абсурдно. Детето на 3 ден от престоя вдигна 40.7 и започна да се тресе и когато влезе д-р АНДРЕЕВА / Никога няма да я забравя/ тя започна да се кара с мен. Значи кавгата беше сигурно 10 -тина минутна. Според мен първо трябваше да погледне детето а не с влизането в стаята да ми вика - "Еми да ще вдига температура одеве като беше из коридора" с тон който няма как да ви измитирам  И това ме вбеси.  Вместо да каже едно СПОКОЙНО ей сега ще му свалим температурата тя ..... Всъщност тя имаше едно специално отношение към мен защото през ноща когато тя прие детето ми аз около 20-тина минути спорих с нея и плачех че не сикам да си остава детето самичко в интензивното, че искам да съм до него. А тя най - безсърдечно ми каза - детето само иначе няма лечение, ще реве реве пък ще спре. Молих я, какво ли не правих не не и не И когато я попитах тя майка ли е и как ще постъпи ако това се случи на найното дете издивя и почервеня като домат Единствения свестен лекар там е Данчев. Но то е доказано че мъжете доктори са много по състрадателни от злобните жени дето работят там А санитарките .......  това е много дълга тема

# 154
    Моя позната лежа 2 пъти във въпросното отделение  с детето си. То е по-голямо от Вашето.  Rolling Eyes
    Плати си за придружител. Плаща се и в останалите две Детски отделения в града.
    На Вас са Ви отказали да си платите ли? Не разбрах. Embarassed

# 155
Desnes, много съжалявам за това,което ви се е случило.Най-важното e че детенцето е здраво.От трите детски отделения в Пз,само във Второ детско отделение има интензивен сектор.Но сестрите там са много добри,за санитарките си права.

# 156
Деснес, санитарките навсякъде са така...
Но да връзваш едно почти бебе..... и да го отделиш от майка му........... това може да го травмира за цял живот #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ама хайде да не почвам, че пак ще е великото плюене по доктори.....
Дано сте добре и нииииииииииикога повече да не изживеете нещо подобно.  bouquet

# 157
desnes , не мога да се съглася, че всички лекарки - жени  в детските отделения в държавната са лоши - напротив! Имам и много, много добри впечатления!

# 158
А санитарките .......  това е много дълга тема
При санитарките действа закона :"когато ги няма котките, (разбирай по-висш персонал), тогава мишките пируват"  Това се дължи на ясно изразената йерархия в лечебните заведения....

Нелина откога се плаща за присъствието на мама с бебо в детско отделение? Незнаех, че има и такава екстра? Някога с Никол, щом е под 2 години при желание от страна на мама и тя влиза с детето...

Пали, това окончателна диагноза ли е? Съжалявам, че не мога да ти препоръчам гастроентеролог ... мисля че все някоя мама ще може да го направи  Hug

# 159
Преди 7 г го преживях  и аз това с детското отделение,но ми взеха и двете деца Cry,4 дни бяха без мен,колко рев беше,само с връзки се намърдах там.

# 160
Добро Утро момичета,лек и спокоен ден  Hug !

# 161
Предполагам, че се плаща за придружителя, стига да пуснат такъв...

Пали, къде ги накачихте толкова болести ooooh!  На тия доктори къде са им слушалките? / риторичен въпрос/ #Cussing out

# 162
Аз исках да платя каквато сума пожелаят  Но  казаха че в интензивното не пускат родители и казаха че детето трябвало да стои там 2-3 дни САМО!!!
След хиляди телефони и връзки успях да измъкна детето от там на другия ден и бях с него останалите 7 дни за което се плаща престой за придружител.
А що се отнася до лекарките дали са ХОРА в кавички ще кажа че не са и това става въпрос за ВТОРО ДЕТСКО гр. Пазарджик. Не може да работят с деца и да са такива грубиянки те са си сбъркали професията. Водила съм децата на много лекари и никъде не съм срещала по безхаберно и грубо отношение - вярвайте ми НИКЪДЕ.
Иксам да попитам мамите които са преживели фебрилен гърч с детето си и са били някъде другаде - имам впредвид частна клиника или болница как е там и взимат ли им дедето самичко за първите дни
Благодаря

# 163

Нелина откога се плаща за присъствието на мама с бебо в детско отделение? Незнаех, че има и такава екстра? Някога с Никол, щом е под 2 години при желание от страна на мама и тя влиза с детето...

Гери, и в трите Детски отделения в града си плащаш, за да влезеш с детето си като придружител. Peace Не знам откога. Thinking

Пали, прегръщам ви и дано направите добър избор на гастроентеролог! Hug

desnes, може би защото детето е било в интензивен сектор, затова не са те допуснали.  Thinking Ужасно е, наистина, да не си до детето си, когато то е болно...

Дано на никой да не се налага да лежи с детето си в болница, независимо коя е!!!

# 164
desnes , видях, че си разказала и в друга тема с подробности твоята потресаваща история с връзването на детето ти.
Толкова е сходна с това, което са преживели и тези хора - родителите на Илиян. Срам ме е , че подобно нещо се случва и в Пазарджик, жалко е. Не мислех да повдигам пак въпроса, ама не се сдържах. Как е сега детето ти, успокои ли се?

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 16:36 от Луда Яна

Общи условия

Активация на акаунт