"Вторият триместър си замина - нека идва МАРТ и догодина"

• 19 347
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден на Нефертити !!!
Бъди жива, здрава, весела с едно прекрасно човече на пролет! Много радостни моменти да имаш през годината   bouquet

зелено човече, не се притеснявай че бебо още не се е обърнал. Трябва да го направи до 30-та седмица, имаш време освен ако не върви по-едър отколкото трябва.  И аз съм в 25 седмица, но бебка се върти веднъж седалищно, веднъж с главичката ... още  и е широко

Elg, не се разстройвай за поведението на другите. Бебето усеща твоето настроение и то се разстройва заедно с теб.

Момичета, весело изкарване на срещата, която вече трябва да е в разгара си, очакваме да видим снимков материал.

Спокоен почивен ден от мен!

# 151
Съжалявам, че не писах за Бургаската среща...бях силно "ЗА" , но не исках да кажа със сигурност.   Rolling Eyes   Следващия път ще се запиша официално!!!

# 152
Благодаря на всички за хубавите пожелания
Май-май имаме нужда от по-добра организация, дано следващия път когато решим да се срещнем да сме по-сериозни и пак да е такова хубаво времето като днес.
Пожелавам хубав следобед на всички

# 153
Нефертити, newsm59!!! Желая щастие, здраве и пухкаво сладко бебенце през март!

Някоя от вас беше споменала, че използва newsm39, май Тони. Както и да е, търся из форума потребителски мнения и нищо не намирам. Ротопед ли му казвате или нещо друго?

За плаченето и бебето- не са толкова кекави колкото си мислим. То сега това остана, не стига че сме по-плачливи заради хормоните, остана и да започнем да се чувстваме виновни и да си създадем нова причина за плачене.  Peace

# 154
Честит рожден ден Нефертити,много здраве и щастие и най - хубавото бебенце през март.
Случайно да знаете за някаква еднократна помощ за бременни от 200 лв,тя различна ли е от тази при 1-во бебе, че аз хич не съм в час с тези помощи?До къде стигнахте с избора на количка,аз разглеждах много модели,но още се чудя с какво обурудване да я взема,май трябва да е от тези комбинираните.Като писа зеленото човече се замислих за някаква гимнастика за бременни за по - леко раждане,вие какво мислите по въпроса?

# 155
 rusana ,еднократна помощ за първо дете е 250лв,за второ 600лв. www.noi.bg ,влез и прочети,може да ти помогне!  Hug
А ние с мъж ми,празнуваме 3 месеца,откакто сме женени и по повода направих едни вкусни кремчета,но свеки пуснала котката и наяла от всичките,та...бяс ме е хванал  smile3511 ,как да не я разстрелям  #Sniper !?!
Лека Вечер на всички  Mr. Green

# 156
  • София - Рим и обратно
Честит рожден ден на Нефертити!

Искам да споделя за ужасяващия си запек Rolling Eyes Такова чудо не ми се е случвало никога досега. Да изброя нещата, които ВЕЧЕ не ми действат изобщо: плодове, зеленчуци (всякакви пробвах), цитрусови фрешове, топла вода на гладно, боза, сушени сливи, елда, броколи, Дуфалак (дори в максимална доза няма ефект) newsm45
Ако някой има идея за друго средство освен гореизброените, моля да сподели, ще бъда много благодарна Cry

# 157
Хуск! Дано да помогне, пиша ти какво съдържа: люспи от семена на индийски и бял живовляк. Пише, че може да се приема от бременни и кърмачки. Дано да даде резултат, успех!

# 158
Любима, пробвай кафе, досега не ме е разочаровало Peace
Даниелка, свекито ли искаш да застреляш или котката? Laughing

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 20:55 от Dez

# 159
Eй, много готино си изкарахме на срещата - веселие и смях, особено като станахме с големите кореми насред кръчмата да се снимаме - бяхме атракцията на заведението... hahaha hahaha Joy Ама ужасно се зарадвах на подаръчетата - всички бяха много готини и все с коледна насоченост. Да не забравя, добро настроение, благодаря!! Аз щях да си пазя прекрасният свещник за Коледа, ама не се стърпях и още като се прибрахме си го запалих, докато почиствах плодове за десерт, след плодовата салата... Embarassed

Зеленичко човече - следващият път пак да си вземем подаръчета - много се забавлявах, точно като гаврош дето е получил нещо от витрината...много хубава идея. Sunglasses

А сега Честит Рожден Ден на Nefertity! Много здраве, усмивки и прекрасни преживявания от сега, та чак до март.  bouquet

Dez, аз имах огромно желание да ходя на гимнастика за бременни, но така и не успях от многото работа... затова след 4 месец започнах пак по малко да спортувам, но аз ползвам степер, това съм си купила от преди 2 години, а не велоергонометър. Да си призная честно, преди го ползвах по-честичко /3-4 пъти в седмицата за по 15-20 мин./, ама вече се качвам на него само по 10-тина минути и то само събота и неделя, когато сме на къщата в Банкя. Първо, защото много се задъхвам вече и въздух не ми стига и второ защото през седмицата все още нямам къде да го държа /поне докато не пооправим новият апартамент./ Но пък за сметка на това тормозя любимия с големи разходки и катерене на стълби до 6-тия етаж пеша... ми така де, поне някакво движение да има. Wink

ЛЮБИМА, пробвай с ленено семе. Вечер накисваш 1-1,5 супена лъжица ленено семе в 100-150 мл. хладка вода. То понабъбва до сутринта и след топлата вода на гладно го хапваш него. Е, не е най-вкусното нещо на света, ама при мен отвреме-навреме има ефект. Другото за което се сещам е отвара /чай/ от листа от смокиня. И друго - всички тези лекове при мен действат до седмица, след което сменям тактиката - ако съм била на лелено семе, после ям плод на гладно и чая от смокиня, след това гречка, след седмица минавам на овесени ядки и пак ги въртя, щото само едно средство за разхлабване и при мен не действа дълго време. Явно червата са ми много лениви и бързо привикват към подобни бабини хитринки. Дано успях да помогна...

Много дълго стана... Embarassed Моля за извинение.

# 160
  • София - Рим и обратно
Tony_st мерси миличка, ще го пробвам това ленено семе, откъде се купува? Абе аз никога не съм се оплаквала от черва, ама сега мъж ми е убеден, че е заради лекарствата против контракции newsm78 знам ли, нали и червата трябва да контрахират, за да няма запек, а пък с тия лекарства...знам ли и аз.
Дез всяка сутрин си "поркам" кафенце аз, не пропускам, но не действа отдавна Tired

Радвам се, че сте се веселили на срещата, чакам снимчици Mr. Green

Хубава вечер на всички  bouquet

# 161
Любима, аз понеже днес имах сащия проблем и ходих до аптеката за срещички, че положението беше страшно  Toilet  ooooh! Казаха, че свещички не можело, но ми дадоха течен парафин. Ужасен е на вкус - все едно пиеш олио  Sick Но след няколко часа имаше успех  Peace
Пробвай и това. Това или рициново масло ни даваха в болницата след секциото, защото често се получава запек от операцията.
Аз от утре минавам на разхлабваща диета. Освен тези, които си изброила и лененото семе, друго много добро е овесени трици  Peace

# 162
rusana ,еднократна помощ за първо дете е 250лв,за второ 600лв. www.noi.bg ,влез и прочети,може да ти помогне!  Hug
Благодаря ти Даниелка,защото прочетох в началото на темата линковете за обещетения за бременност и майчинство и бяха дадени отделно- едно за бременни и едно за първо дете,но може да съм разбрала грешно. Thinking

# 163
  • София

Честит рожден ден на Нефертити! Много здраве, любов, късмет и най-хубваия подарък през март! Hug
Честит имен ден на празнуващите днес!
Аз днес пропуснах срещата, много закъснях Sad и беше безмислено да идвам. Много ме е яд... Ще чакам другата среща. И снимки сега.
Зелено човече, аз обиколник слагах само за страната откъм стената, на тази от към нашето легло на съм слагала - исках да мога да го наблюдавам. Иначе обиколниците са достатъчни за омекотяване на евентуални удари. А за счупената "пръчка" - мисля, че ако сложите обиколник няма проблем. Иначе е по-добре според мен да монтирате някаква.
Любима, съчуствам ти - синът ми е в твоето положение и е голяма мъка. Идея други не мога да ти дам. Дано скоро се оправи проблема! Пробвали сме и предложеното от Веселина - нямаше ефект при него.

# 164
  • София
Добра вечер от мен  Hug И аз да кажа, че срещата беше мнооого приятна, обрахме точките в заведението  Whistling Имахме си и двама много симпатични и усмихнати мъже - браво! Подаръците бяха супер, макар да успяхме да ги раздадем от втория път, тъй като аз теглих последна и ми се падна... себе си  Joy Но пък системата работи  Peace Макар да е рано, казвам веднага за ПРАЗНИЧНА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНА СОФИЙСКА СРЕЩА:
1) Дата и час: 14.12.2008 г., неделя, 12 ч. (защото на другата седмица, след 14-ти, 20.12.2008 г. е работен ден, а след това вече са празниците).
2) Място: през цялата следваща седмица събирам предложения за място. В началото на по-следващата седмица пускам списъка и който се записва, казва предпочитано място от вече предложените. В сряда най-късно теглим чертата и в четвъртък уточняваме мястото. Да дам пример, ето моят принос: Джепето в Люлин (обслужването беше по-добро от Бъфало, сякаш имаше по-голям избор в менюто)
3) Подаръци: носете подаръци - за мамите - на стойност до 10 лв. На място ще се тегли кой на кого ще подарява.

Благодаря на всички, които се включиха за леглото. Мъжото обеща да се занимае във вторник - а да видим  Joy

Nefertity, честит ти рожден ден   bouquet

ЛЮБИМА, абстрахирай се от това за какво е страничката и виж тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/22/%D0%B7%D0%B0%D0% … A%D1%82/#comments
Ленено семе - рецептата с дъвкане сутрин - пробвала съм я лично - върши супер работа Simple Smile
Течният парафин е гнусен, ако го пиеш така (с лъжицата), обаче може да си овкусиш салатата с него и готово. Само да не се обработва термично, че става токсичен.
За триците няма какво да говорим, те са супер, има много информация на този сайт, напр. тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/01/05/%D0%BE%D0%B2%D0% … 0%B8%D1%86%D0%B8/
и тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/09/02/%D0%BD%D1%8F%D0% … 0%B8%D1%82%D0%B5/

Приятна вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт