Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за сушилните?
Какви са мненията за болница Токуда?
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за сушилните?
Форумът включва множество мнения за сушилни, като един от предпочитаните модели е на марката „Горенье“. Този кондензаторен тип се характеризира със събиране на вода от сушенето на дрехи в чекмедже, което го прави удобен за разполагане навсякъде без нужда от извеждане. Други споменати марки включват „Wirlpool“.
-
Какви са мненията за болница Токуда?
-
Какви са мненията за родилните болници в Пловдив?
Форумът съдържа различни мнения за родилните болници в Пловдив. Някои майки имат положителен опит с Окръжната болница, като хвалят неонаталозите. Други предпочитат частни клиники, като споменават Тина Киркова и важността на избора на добър лекар. Въпреки това цените за секцио в Тина Киркова предизвикват противоречия, тъй като някои майки изразяват изненада от увеличението им. Споделени са и преживявания от Шейново, като една майка споделя положителен опит там.
-
Какви са мненията за болница "Света София"?
-
Какви са разходите за раждане в различните болници?

Аз лично съм лежала в Шейново и просто не бих отишла втори път там,от МД също не съм с добро впечатление,но това си е лично мое мнение от преживяно лично от мен. Всеки сам да си прецени плюсовете и минусите и да реши ,защото навсякъде има и лоши и хубави истории. 

. Много от приятелите ни само се опиват да ни разубедят да сме си раждали кадето дойде и да ви кажа честно това малко ме дразни.
аз вече съм по-добре. Разминах се мисля с операция на апендицит. Днес бях при докито и тя каза, че това въобще не е апендицит. Лелеее, добре че оня ден не се съгласих да ме режат в Пирогов. Тия дни съм в постоянен страх да не ме заболи силно. А относно раждането живот и здраве мисля да раждам в Тина Киркова, тъй като моета лекарка изражда там и много си я обичам и и имам доверие. Но чесно казано за секцио ми се виждат доста 2500лв.

затова ще раждам в частна клиника (наистина не зависи от клиниката, а от екипа, но като си плащаш в частна, ти обръщат повече внимание, пък и името си пазят
, още не съм успяла да дочета предишната тема,а вече има нова-много е хубава.Относно теченията-аз вече имах нещастието да се сблъскам с тях-лекувах ги, тъй като лекарката ми обясни,че от бактериите могат да се спукат околоплодните води,а също да се зарази и бебето...Така че консултация от гинеколог си е наложителна,а освен това поне три пъти за бременността трябва да ви се взима секрет.По повод раждането-аз ще раждам в Тина Киркова/първият път раждах там/-наистина е много важен лекаря,а също и детското отделение,защото в случай на необходимост детето трябва да може да получи всякакъв вид помощ на място/дано не се налага разбира се/,но при мен при първотото раждане детето ми го спасиха педиатрите и оборудването...Май стана много дълго...
Аз толкова му се зарадвах