Мама чака и мечтае,но до ФЕВРУАРИ трябва да потрае

• 14 845
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, чета ви и лея сълзи като крокодилка, много ме разчувствахте  Tired Face и сте толкова смели и стоически сте понесли изпитанията на живота, а допреди време четох че някои от вас изпитват притеснение дали ще са добри мами. Вие ще сте най-грижовните и любвеобилни маминки  newsm63.
cutestsmallcat, мила не се тревожи. Аз в сряда бех на ФМ и сме със същата диагноза. Малката си е седанала удобно на дупенце, но лекарката каза че има време да се обърне. Разбира се, трябва да си я наблюдаваме. Ама то и да не  е застанала така, пак ще си я наблюдаваме. Гледай ведро в очакване на събитието и не се затормозявай   bouquet
 Hug , аз сега отивам да поработя още малко  bowuu

# 106
Привет момичета, много благодаря за доброто посрещане. Искам да кажа на всички които се бъхтят с майчинството,че като цяло се взимат 6 месеца преди да излезнеш в 45 дневен болничен като ти се пада в средата на месеце се взима преходния после се смята дохода но НЕТО т.е след осигуровки дели се на на дните работните които са за тези 6 месеца и на 6 и така ти се получава на ден една сума . По същия начин се смята и бруто и НОИ взима по малкото като ставка и на база на тази сума на ден ти се плаща 90% от нея като ще се получава всеки месец различно защото месеците са с различен брой дни. Ако имате болничен използван през 6 месеца е още по сложно и по малко пари се взимат . Дано съм полезна с нещо.... Приятен ден на всички мами.... Ред и аз като теб нямам шитовидна жлеза и пия хормони вече 12 години, мойта докторка ми даде ени капки хомеопатични за да не ми дига дозата на хормона. Надявам се да вършат работа.... Весел ден на всички   bouquet

# 107
# 108
http://www.vbox7.com/play:febdfcb5
Дано да съм успяла да го кача и да ви хареса след всичките мрачни писания! Grinning

# 109
  • София
Я да се запиша преди да е приключила темата! Wink Hug

# 110
Момичета ей сега разглеждах снимките и се сетих, че Deskata не е наминавала от много време, както и Rylie.  newsm78

Някой да има някакво инфо?

# 111
Здравейте мами,
Отдавна не съм се разписвала, но да дам и аз отчет. Най сетне си показа сините гащи бебърко.....нарисуваха ни доказателствата даже....Аз някак знаех, че ще е момченце. Преди 2 месеца, даже като медитирахме повреме на йога го видях......може странно да звучи, но ето че поне пола съм видяла.......за хитрия поглед и зелените очи на мама ще видим. Иначе сме големи 1350 гр. и риткаме здраво......коремчето ми танцува по цял ден.
Беше ми много хубаво да ви прочета.....защото......само една жена може да разбере друга.....как да обясниш, че всеки ден правим чудеса от храброст да станем от леглото, да отидем на работа.....и да свършим всички неща, които се очаква от нас.....и то перфектно.....независимо от това, че бои и тежи....
Човек трябва да приема ситуацията, каквато и да е тя и ако може да погледне......някак отстрани. Една мама беше написала, че живота поднася само това, което можеш да понесеш.... Нито една от нас нямаше да е толкова силна, ако не беше преживяла собствената си история.....Всеки ден се надявам да успея да дам на детето си това, което не съм имала.....да ми е живо и здраво и силно като мама.....
Преди се ядосвах повече, за хилядите проблеми които изникват всеки ден....сега просто минавам през тях. Човек ако иска нещо много силно......подсъзнателно се стреми да го постигне. Трябва да преследваме мечтите си, за да се гордеят дребчовците с нас....
Прегръщам ви всички и помнете, че няма по красиво и по-силно същество от жената.....

# 112
Момичета ей сега разглеждах снимките и се сетих, че Deskata не е наминавала от много време, както и Rylie.  newsm78

Някой да има някакво инфо?
Деската я видях преди няколко дни в един друг форум,но не помня в кой... newsm78

# 113
Здравейте всички бъдещи мами!!!!!! Laughing Stop
Днес за първи път влизам в този форум и ще се радвам да си початя с вас...
Аз сам в 29 гес. седмица и очакваме бебчо през фефруари около 15-18.. йивот и здраве всичко да е нормално. Чудех се трябва ли да се правят някакви задължителни прегледи или изследвания този месец и нормално и е да ме болят китките на ръцете толкова много че да ги чувствам като счупени. Пия Малтофер Фол около две седмици  и Матерна от този понеделник...

# 114
Добре дошли в отбора на Тумпи и honey_007    bouquet

honey_007 за китките нищо не мога да ти кажа, а за изследванията доколкото знам на мен другата седмица ще ми правят на кръв, урина и влагалищен секрет, за друго поне аз незнам.

Аспрона честити сини гащи и на теб, борбата между половете през февруари стана абсолютно неравностойна Mr. Green

Бобси, честито на твоя любим, да ти е жив и здрав и много да се обичате винаги Party

Тифани Мишел, твоята история ми прозвуча като от филм, много е романтично Hug

# 115
honey_007welcome!!!
Здравейте на всички!

love001  love001  love001Пращам ви много целувки и прегръдки!  love001  love001  love001

# 116
daya9 ето затова не разказвам как се запознахме на много хора.Коато го разказах на бившите ми съученички докато бях във Варна и те така казаха.Между другото,отначало вярвах,че той е някакъв сериен убиец или маниак,който преследва хората по болниците за да ги довърши Mr. Green и доста време гледах с недоверие на него,защото кой нормален човек ще тръгне след непознато момиче да се грижи за нея в болницата,докато негов роднина също се нуждае от помощ.Най - смешното беше че когато вече му повярвах,все ме беше яд защо не идва,къде е,направо ревнувах и той като идва и аз го питам:а ти къде беше толкова дълго,че се забави? Grinningа той:вече започваш да си показваш характера на бъдеща съпруга Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИма чувство за хумор човека,ама тук взе че се оказа прав.
Ох,маминки,за сега това беше от мен,тъй като е пет часа вече,аз след малко отивам да ударя една глава,че май вече наистина ми се доспа,после пак ще ви пиша

# 117
Фокси имам много хубав слайд за коледа но незнам как да го кача да го видите и вие и да си създадем коледно настроение

# 118
За всички момичета от Пловдив:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351743.0
Утре има среща на ЛЛЛ-Ла Лече Лига е може би най-известната международна организация в подкрепа на кърменето. Това, което ми харесва е, че дават насоки, но не се опитват да вкарват в някакви рамки. В САЩ, когато раждах в болницата при мен дойде именно сертифицирана от ЛЛЛ консултантка да ми помага за кърменето и в книжката, която даваха на всяка родила мама частта за кърменето беше писана от тях.
Аз много съжалявам, че не мога да отида утре до Пловдив...

# 119
Иве,прати ми го на пощата sweet_vanilla81@yahoo.com ако искаш,да видим какво ще го правим тоя слайд Hug

Общи условия

Активация на акаунт