Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря пералня Miele във Варна?
Какви са цените на използваните сушилни във Варна?
Къде мога да намеря магазин за домакински уреди с транспортни дефекти в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря пералня Miele във Варна?
-
Какви са цените на използваните сушилни във Варна?
-
Къде мога да намеря магазин за домакински уреди с транспортни дефекти в София?
За актуална информация за магазини за домакински уреди с транспортни дефекти в София, специално за съдомиялни машини, можете да се обърнете към форума за актуални адреси и информация. В София можете да разгледате магазините на Техносвят, където предлагат домакински уреди с транспортни дефекти. Освен това магазинът Марти 76 предлага втора употреба с гаранция от 2 години. Техновижън също предлага нови домакински уреди с транспортни дефекти на изгодни цени.
-
Какви са мненията за уредите с транспортни дефекти, особено тези от Технохит?
-
Можете ли да ми помогнете да намеря 21-инчов телевизор в магазина на Марти?

след два три месеца влизаме в ново жилище и реших предварително да се ориентирам навреме ...почваме от нулата както се казва ....така като се замисля ще ни е нужна и мияла машина и комбинирана печка и хладилник имам добри отзиви от уредите с транспортен дефект и защото всеки лев ни е нужен си мисля че не е лоша идеята...може ли да помоля всеки който може да ме посъветва къде са по качествени стоките и къде са достъпни и изгодни цените?има и още нещо много важно което забравих да спомена от троян съм най близко май ми е пловдив но като падне сняг няма минаване на Балкана мислех си за там и магазина на технохит другия вариант е В.Търново но не знам- най удачно е да се иде до софия транспорта не е проблем
но там ще е трудно с ориентира и доста време ще отнеме обикалянето и преценката ...размишлявайки се сетих че най-вероятно някоя мацка може да знае и магазин за дребни електроуреди от същата категория ...нядявам се да не съм досадила и предварително благодаря на всички които ми помогнат и ми дадат ценни съвети които да са ми от полза !!!то всичко е на късмет в тези магазини но с питане до цариград се стига ....

и изненада отварям чекмеджето най- отдолу, което се оказа филтър разбрах по-късно пълен с мъх, копчета и една монета от 5 евро цента. Е не мисля, че така изглежда нов уред пробван само дали работи. Още по неприятно беше отношението на управителя, който твърди, че това е пробвана само машина и нежелае да ни върне парите. Ужасно съм разочарована това е. Бъдете внимателни в магазин ТЕХНОХИТ продават употребявани уреди и то за нови.