РУСЕнска зимна...

• 19 973
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Да, жалко за добрия човек и специалист.  Cry
За таксите за ясли и градини, наистина, може би, е по-удачно да са според доходите на семействата.   Thinking Не съм съгласна, обаче, че едва ли не децата на неработещите майки, нямат място в детските заведения.  Причините може да са различни.  newsm78

# 122
  • В море от любов
 Flowers Rose Flowers Rose

# 123
Мир на праха му.
Права си Chibi

# 124
Ето един линк по въпроса с таксите за детски градини; публикувано е днес в News.Ruse24:
http://news.ruse24.bg/69110.html

Това е най-голямата глупост на света,която съм чувала,извинете,но съм супер изумена  Shocked Първо богаташите наемат детегледачки,а не дават децата в градина,където не се знае топло ли им е и какво ядат,че и да боледуват през седмица.И второ - след като децата получават еднакви привилегии не виждам защо таксите да са различни?Защото честно казано в случая със здравните осигуровки е така - плащам процент от заплатата,а после като ходя няма направления,щото всички безработни цигани са се изредили преди мен да вземат  #Cussing out  И що за изказване е това: "ако майката не е работеща, общината не е длъжна да й гледа детето" ами ако е по здравословни причини?И какво първо да си търсиш работа да те наемат,за да можеш после да подадеш документи,че си работеща и да чакаш евентуално да приемат детето ли?Изобщо не са го доизмислили  #2gunfire

# 125
  • Русе
Да не говорим, че ще е поредната предпоставка хората да се съгласяват да ги осигуряват на минимална работна заплата!

# 126
Да не говорим, че ще е поредната предпоставка хората да се съгласяват да ги осигуряват на минимална работна заплата!

Ами да, то така или иначе половината заможни хора в Бъргария са социално слаби по документи.  Shocked и аз се чудя как става. Ние "социално силните" едвам свързваме давата края, а помощ от никъд, а т.нар. социално слаби карат последна мода коли  newsm78 странно нали - как да не ни глобява Европа, само да не ни нарита, че тогава контрол хич .....

# 127
мамчета помогнете с избора на детски лекар.Вече съм бременна в 38г.с. а все още не съм намерила лекар на бебенцето!Всички имали много пациенти и незнам какво да правя

# 128
petito успех в намирането на детски лекар. Аз едно време като трябваше да записвам каката, избрах моя личен лекар и до ден днешен тя е при него - не се наложи да я местим. Малкия и той е при личния ми лекар. При нужда винаги ни е пращал на консулт със съответния специалист или при детски лекар  Peace

# 129
мамчета помогнете с избора на детски лекар.Вече съм бременна в 38г.с. а все още не съм намерила лекар на бебенцето!Всички имали много пациенти и незнам какво да правя
Сложна работа.  #Crazy И доктора на Сашето отказва да приема пациенти.  ooooh!
Аз самата преди 2години много трудно се преместих при сегашната си лекарка. Но все пак става въпрос за бебенце.  Rolling Eyes

# 130
Прави сте.  Peace  След като реалните доходи не извадени "светло" и голяма част хората ги осигуряват на минимална работна заплата, не  удачно таксите да са в зависимост от доходите на семействата Naughty

# 131
направо наистина ми писна.Имам чувството,че ще родя бебенцето без да има личен лекар smile3518

# 132
направо наистина ми писна.Имам чувството,че ще родя бебенцето без да има личен лекар smile3518
Писах ти на лични.  Wink

# 133
И аз ти писах на лични

# 134
петито, и аз ти пуснах лично с координати на нашата педиатърка.

Общи условия

Активация на акаунт