РУСЕнска зимна...

• 19 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Еееее, Margaret (Brokenhearted) къде се загуби напоследък?

Привет, нямаше кой да ни сервира кафето! Мерси за почерпката Simple Smile

# 196
ЧРД на Дарена на Филипа  !Да е здрава и послушна !
Имаме решение за ДГ видяхте ли ?- такса от 10лв и 2.20 на присъствен ден

# 197

Това къде го прочете, някакво решение на Общината ли е?

# 198

Това къде го прочете, някакво решение на Общината ли е?
Ето от тук:
http://192.168.11.4/modules.php?name=News&file=article&s … der=0&thold=0

# 199
Благодаря за инфото   bouquet

Така вече е по-приемливо.

# 200
  • Русе
http://www.bgpetition.com/fond-asistirana-reprodukcia/index.html

Който иска нека подкрепи тази петиция!

# 201
Да, решено е за детските градини/ясли. Ето: http://www.ruseinfo.net/news_55481.html Наистина е по-добре 60 лв место 90лв  Tired

# 202
Момичета,събирам отзиви за детска градина ''Здравец''(не съм сигурна дали така се казва,тази дето е до 2-ро районно),че съм в чуденка къде да запиша малкия.... newsm12.''Детелините'' са ми по-близо,но нещо кофти неща чуван за тях... Rolling Eyes.sonka,вие къде ще ходите?Казаха ми че молбата трябва да я подам на 2.01. още.

И още нещо-издирвам детски стоматолог,който да преглежда 2-3 годишни хлапета.Преди половин година пак разпитвах.....напразно.Някой да е намерил smile3506.

# 203
Момичета,събирам отзиви за детска градина ''Здравец''(не съм сигурна дали така се казва,тази дето е до 2-ро районно),че съм в чуденка къде да запиша малкия.... newsm12.''Детелините'' са ми по-близо,но нещо кофти неща чуван за тях... Rolling Eyes.sonka,вие къде ще ходите?Казаха ми че молбата трябва да я подам на 2.01. още.

И още нещо-издирвам детски стоматолог,който да преглежда 2-3 годишни хлапета.Преди половин година пак разпитвах.....напразно.Някой да е намерил smile3506.
До второ районно е Пролет .До у-ще Тома Кърджиев е Здравец.За коя питаш?

# 204

Молба се подава първия работен ден на новата година 5.01  в ранни зори

# 205
Значи за ''Пролет'' питам... Blush
Ох,и за първият работен ден не съм разбрала че е 5.01. ooooh!

# 206
Значи за ''Пролет'' питам... Blush
Ох,и за първият работен ден не съм разбрала че е 5.01. ooooh!
Ами за всяка градина ще чуеш различни мнения .Важното е да случиш на г-жи .Успех в решението ти !

# 207
Мацки,писала съм на повечето от вас на лични!Ако ви интересуват депозити с високи лихви,пишете ми на лични!В момента имаме страхотни промоции,ако някоя от вас иска за детенце,няма да пиша името на банката да не стане като реклама!С удоволствие бих помогнала!  bouquet

# 208
Честит рожден ден на Дарена на Филипа! Да расте здраво, умно и усмихнато дете!

# 209
Честит рожден ден на Дарена на Филипа! Да расте здраво, умно и усмихнато дете!
                                                                   baloni bdbaloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт