Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 579
  • 634
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Селма благодаря за рецептата ,следващият път бих сложила повече тиква и бих намали малко лимона , какъв трябва да е вкуса от лимона да киселее или да се усеща лек привкус на лимон

# 182
    Лимонът леко киселее.И придава аромат на тиквеника. Simple Smile
    Колко тиква си сложила?

# 183
  • Банкя
охо възродени рецепти!!
Ще се прави. Grinning

# 184
Селма моя лимон явно е бил голям защото много киселееше  Joy но направих кашичка с вода и пудра захар намазах с сладкарска четка и се получи страхотен резолтат  Peace ,пак ще се пробва скоро ще се прибирам в бг и ще го направя там плюс питката ти с кисело мляко  Grinning
за тиквата купих си тиква 1,5г. но след като я обелих и рендосах незная колко е останала

# 185
Цитат
за тиквата купих си тиква 1,5г. но след като я обелих и рендосах незная колко е останала
  Мисля,че толкова е достатъчно за 400 г точени кори...... newsm78
  Както и за лимона не бих видяла проблем,ако е по-голям.... Simple Smile Освен ,ако не е от по-горчивите..... Rolling Eyes
  Но,както се казва  "на вкус и цвет товарища нет!"
  Знаеш,какъв тиквеник се получава по тази рецепта.Следващия път най-спокойно ще го пригодиш към твоите препочитания. Simple Smile Peace

# 186
.

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 17:34 от delicate

# 187
Селма много си права ,от тиквеника вече няма и следа  Grinning благодаря ти   bouquet

# 188
Селма много си права ,от тиквеника вече няма и следа  Grinning благодаря ти   bouquet
    Hug

# 189
скоро ще се прибирам в бг и ще го направя там плюс питката ти с кисело мляко  Grinning
нещо съм изпуснала за тая питка.............,рецептата,моля.
А тиквеника стана невероятно вкусен,и сочен. Hug
Благодаря,на Селма за рецептата,то като не си на работа само из готварския се ровиш.
Да не говорим,че кг.,вече са много!!! Mr. Green

# 190
Цитат
нещо съм изпуснала за тая питка.............,рецептата,моля.
  Питка с кисело мляко.   Wink

# 191
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
аз също смятам да опитам да го направя, после ще споделя за резултата

# 192
Ето какъв ще е десерта за вечеря  Party

# 193
  • София-Младост
Защо само моя тиквеник остана някак сплескан и леко глетав  Cry Не го правих с Бела-кори, малко по-дебели ми се видях, може и от това да е. Ще минавам на поправителен явно, иначе е вкусен, но следващият път малко ще увелича захарта, по-сладичък го обичам.
 Simple Smile

# 194
Аз също направих, стана страхотен  Hug само лимон не сложих, че нямах, а не ми се ходеше до магазина

Общи условия

Активация на акаунт