Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 692
  • 634
  •   1
Отговори
# 345
Ето и моят тиквеник - понеже ми останаха 2 кори , които не се побраха в тавата ги направих по същия начин, но в гювече и добавих локум към продуктите. Мога да кажа - наистина божествен! Благодаря, че сподели с нас тази вкусотия!

# 346
  lu4a,страшно апетитна снимка!Браво на теб!   bouquet

# 347
Първият ми "божествен тиквеник" за тази година - малко преди да бъде нападнат от хуните на глада Mr. Green

Ето и парченце

Селма още веднъж   bouquet Heart Eyes

# 348
cecunka76,честито ти откриване на сезона на тиквеници!  Grinning Hug
Благодаря за снимките!   bouquet

# 349
  • гр. София
Благодаря за споделената рецепта!   bouquetТиквеникът наистина се оказа божествен, щом и аз си го хапнах при положение, че не съм почитателка   bouquet

# 350
И аз направих днес първия тиквеник за годината и вече не остана. Даже не успях да го снимам  Crazy

# 351
# 352

Парченце от божествения тиквеник  Peace  bouquet

# 353
ива,а твоите снимки колко са божествени!   bouquet
Благодаря,че го представи така хубаво!  Hug

# 354
Селма, най-сетне се сдобих и с тиква.
Дай идея за покритието отгоре, че нямам пудра захар.

# 355
  Aнджелина,първо честита тиква!  Laughing Hug
  Вместо пудрата захар използвай кристална.Ще ви хруска малко,но не и неприятно.  Simple Smile

# 356
Да, точно така го направих, поръсих кристална захар.
Но май сгреших като го сервирах топъл, защото се поразтече в средата и го ядохме с лъжици  Laughing Ама толкова го чакахме, такова ухание  Heart Eyes Следващия път ще го направя по-сладък и ще го изчакам да изстине.

# 357
  Май повечето го предпочитат по-сладък,Анджи. Simple Smile
  Аз явно попадам на по-сладки тикви или чаените ми лъжики са по-големи,  newsm78 не знам.  Laughing

Цитат
.......поръсих кристална захар
   Имах предвид кристалната захар да се сложи в глазурата.Сока от половин лимон поема доста захар и глазурата прибавя доста сладнина към вкуса на тиквеника.  Peace

# 358
Имах предвид кристалната захар да се сложи в глазурата.Сока от половин лимон поема доста захар и глазурата прибавя доста сладнина към вкуса на тиквеника.  Peace

Ами и лимон нямах. Аз толкова бързах да го направя, че забравих половината съставки  Laughing Но пък мъжа ми се изненада от индийското орехче вътре. Много му хареса Simple Smile

# 359
Цитат
Ами и лимон нямах. Аз толкова бързах да го направя, че забравих половината съставки  Laughing ....
Аха.... Laughing Предполагам,следващия път тиквеника определено ще е по-хубав!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт