Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 675
  • 634
  •   1
Отговори
# 360
Ооо, направих го този тиквеник, как ще го пропусна. Страхотен се получи, един такъв мекичък.
Лимоновата заливка не ми хареса обаче, не ми се връзва нещо с вкуса на тиквата, но само на места се усещаше.
Индийското орехче също не трябваше да слагам, като знам, че тази подправка не мога да я понасям. Добре че се усетих на време, бях сложила само в 2 кори.
Та за следващия път ще знам - без лимонова заливка и без индийско орехче.
Благодаря, Селма    bouquet.

# 361
Аз нямам забележки,точно лимоновата заливка най много ми хареса.Признавам че нямах инд. орехче и не сложих и увеличих захарта на 3 с.л на руло ,тъй като в къщи си падаме по въз сладичкото.Като ще да е. Grinning Следващия път ще сложа счукани орехи.

# 362
Открих сезона на тиквеника! За пореден път го направих, но забравих да го снимам! Стана великолепен! И наистина, тази лимонова глазура му предава невероятен вкус! Ние го предпочитаме с орехи, та само тях добавям.   chef

# 363
  Благодаря на всички за комплиментите!  Hug Heart Eyes
  Аз самата още не съм открила сезона.... Embarassed

# 364
Как чак сега открих тази прелестна рецепта? Wink
Утре и аз ще се пробвам Laughing

# 365
Ето го и моят:

божествено вкусе  chef

# 366
  • Бургас
Селма,благодаря ти за вълшебната рецепта

# 367
Много е хубав тиквеника. Глазурата ми се получи с леко кисел привкус. Така ли трябва да е? Ако може Селма да обясни за каква гъстота става въпрос.
Правила съм го и без глазура, но не ми харесва толкова.

# 368
  Да,глазурата трябва да е с кисел вкус (какво друго да очакваме от лимона  Grinning ).  Peace
  Гъстота ?На глазурата ли?Колкото каша. Peace Обяснила съм го в рецептата,мисля.  Rolling Eyes

KIKI_nik ,brillante Blumen,благодаря за снимките и високата оценка!  Hug  bouquet

# 369
Тиквеникът наистина е божествен!
Благодаря, че ми напомнихте за него отново и ще го направя скоро.
Селма,   bouquet

# 370
Селма, до днес мислех, че не обичам тиквеник...до днес обаче, когато реших да го направя за съпруга ми и изядохме заедно с него половината тава  Blush

За теб   bouquet

Ще изненедам близките за Коледа с него, защото аз наистина не мога да готвя. Но ти си го описала  толкова добре, че дори и на мен ми се получи Божествен!

# 371
Самсара,благодаря за много хубавите думи!  Hug
Фран Джонсън,успех в готвенето!  Grinning Peace

# 372
Благодаря за божествения тиквеник ! Страшно много ни се хареса. Признавам си, че пъврите 2 хапки ми се сториха странни заради глазурата, но в последствие свикнах с леко киселата глазура и умрях от кеф. Невероятен !   bouquet

Ето го и моя тиквеник(с малка промяна - добавих малко орехи) Simple Smile

# 373
Благодаря за божествения тиквеник ! ..........
      bowuu Hug

# 374
Сега и аз го направих пак този страхотен тиквеник!  bouquet Снимка ще сложа малко по-късно. Peace

http://media.snimka.bg/7577/021410059.jpg
Eто и снимка, не е самата красота, ама е вкусеееееен!!! Crazy  bouquet

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 10:58 от Лурдес

Общи условия

Активация на акаунт