Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 535
  • 634
  •   1
Отговори
# 495
aniyankova,PsY,със здраве да си го хапвате!  Hug

# 496
Искам сърдечно да благодаря на Селма за хубавата рецепта. Днес направих тиквеника и се получи превъзходен. Спазих рецептата, но сложих повече захар и не направих заливката, защото нямам лимони. Следващият път ще купя и ще пробвам и с нея.

Много сочен ми се получи - конзистенцията е малко като тази на крем пита, но си мисля, че като поизстине, ще се стегне. Аз го нападнах топъл-топъл от тавата - пуста лакомия.  Embarassed

Ето го моят красавец:

Първото парче от средата липсва, защото го вадих да пробвам дали вече е готов тиквеникът  Simple Smile

Благодаря за рецептата, Селма!  Hug

# 497
Arielle,наистина е красавец!Браво!  Grinning Hug

# 498
Мисля, че е време да открием сезона. С рецепти като тази омразните ми есен и зима минават по-леко. Правила съм многократно оригинала. Днес замених тиквата с ябълки и отново стана страхотно. Селма   bouquet

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 17:55 от _Nat_

# 499
_Nat_,ти го направи на щрудел!Супер!Сигурно е много вкусно!  Heart Eyes Hug

# 500
Наистина стана страхотно, забравих да спомена, че добавих чаша бисквити.

# 501
Наистина стана страхотно, забравих да спомена, че добавих чаша бисквити.
   към ябълките ли?

# 502
Да. Доста воднисти бяха.
В интерес на истината много ми се ядеше щрудел. Четох разни рецепти с тесто, ама на мен ми се ядеше с готови кори. Намерих някаква рецепта с готови кори, обаче не беше от тоя форум, а аз само на наще си рецепти им имам вяра. И си викам - я да импровизирам  Joy

# 503
  Страхотно!
  Много добре си излязла от положението!  thumbsup

# 504
  • Mediterraneo
Сега попадам май на тази рецепта. А дворът ми е пълен с тикви! Предстоят опити със сигурност  Grinning

# 505
Тарталета,аз миналата година по тиквено време пробвах рецептата,мноооого хубава се оказа.Поздравления за авторката  bouquet Така че давай смело,тиквеника ще стане превъзходен  chef

# 506
Мммм много добре изглежда тоя тиквеник и аз имам малко тикви и ще взема да пробвам, макар че едва ли ще ми стане така като от списание.

# 507
  списание ли ?  Rolling Eyes

# 508
  • Mediterraneo
Направих го! Божествен наистина! Всички са очаровани, вече само така ще приготвям тиквеник! Благодаря много за рецептата   bouquet За снимка не оцеля, но със сигурност ще се прави всяка седмица, така че скоро и снимков материал.

# 509
Обожавам тиквеник и е време да пробвам този.Изглежда могооооо многоооо добре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт